buda gölgedeki hali cnm çok beğenerek yıllarca kullandım kendime şaşıyorum nasıl sıkılmamışım 4 5 yıl kullandım geçen sene 1 senede 5 renk değiştim sarıda kaldımEki Görüntüle 378615
saçımın son halide bu artık 3. balyajla röfle oldu sevdim herkeste çok beğendi artık uzun bir zaman değişmem saçlarımda dinlensin biraz yoksa elimde kalıcaklarEki Görüntüle 376777
buda gölgedeki hali cnm çok beğenerek yıllarca kullandım kendime şaşıyorum nasıl sıkılmamışım 4 5 yıl kullandım geçen sene 1 senede 5 renk değiştim sarıda kaldımEki Görüntüle 378615
teşekkürler cnm bende çok sevmiştim ama 4 yıl üst üste kullanınca sıkıldımbirde yumuşacık yapıyor o boya palette gibi semsert yapmıyor garnıer color shıne sıcak çikolata 5.35 amonyaksız çok bekletme ama koyu tutar aktıkça muteşem oluyor kesinlikle koyu tonlarda istersem buna dönerim zaten bundan koyusunu istemem çok yumuşak sıcak bir renk
kızlar sizin için best of yapmayı düşündüm dünden bugüne saç renklerimçikolata kahveyi; sıcak çikolatayı, altın karameli ve açık karameli kendim boyadım diğer iki balyaj kuaför yaptı biliyorsunuz ve onları saçıma hiç açma işlemi olmadan kendim boyamıştım çikolata kahve Eki Görüntüle 248621 sıcak çikolata Eki Görüntüle 248623 altın karamel Eki Görüntüle 248626 Eki Görüntüle 248625 açık karamel Eki Görüntüle 248630 ilk balyajım Eki Görüntüle 248631 ve saçımın son hali son balyajım daha taze dün yaptırdım Eki Görüntüle 248633 Eki Görüntüle 248634 Eki Görüntüle 248636 :87::87: şimdilik bunlar kızlar devamı gelicek hala saçlarım sağlıklı ve şükür fazla yıpranmadı
sondaki o bebek sarılarınaa bayıldım seren serengil saçı gibi sperr )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?