Saç Rengi ve Saç Boyama Dilşad'ın Saç Renkleri !

keşke sarı paketleri daha yoğun attırsaydın belki yakışmıştır önden ama ben pek sevmıyorum koyu tonun ustune atılan seyrek balyajları yaşlı gösterıyor koyu saçta zebra gbı duruyor..tabi yanlış anlama bu benım düşüncem tercıh meselesi.

kızlar en son hali o 3. balyajdı zemin rengi karameldi 1 2 3 değişti hep evet bende öyle düşünüyorum platin tonlarında yaptırıcam biraz daha dip gelsin haziranda yaza öyle giriş yaparım artık bende biraz daha açık istiyorum platin olsun bakalım yaptırınca yine resim eklerim

waooooooww sıçak çikolata çok sıcak duruyo harbiden garnierinkini denemeye karar verdim kahve ve çikolata tonlarına bayılıyorum aşırı güzel bi renk son haline gelince çok tatlı yumuşak bi renk olmuş beğendim sanırım çok koyu tenli değilsin her renk gidiyo sana anladığım kadarıyla güle güle kullan :)

evet cnm beyaz tenliyim her renk gidiyor en son hali artık röfle oldu balyajdan çıktı sıcak çikolatada garnıer color shıne pembe kutulu olan hem çok canlı tutuyor hemde amonyaksız yıkadıkça güzelleşen bir renk

son rengi begendim..genelde o belirgin keskin tutamlarla zeminin tonunu tutturamazlar ve cok adi basit bir goruntu olur sende o olmamıs cok hos..

Dilşadcığım diğer saç renkleri de güzel ama ben özellikle sıcak çikolata rengini beğendim.
Acaba gölgede de çekilmiş fotoğrafın varsa yükler misin?

Son düzenleme:
buda gölgedeki hali cnm çok beğenerek yıllarca kullandım kendime şaşıyorum nasıl sıkılmamışım 4 5 yıl kullandım geçen sene 1 senede 5 renk değiştim sarıda kaldım

Canım garnier color shine da ben katolağa baktım internetten bi türlü bulamadım sıçak çikolata rengini acaba sende varsa numarasını ve resmini koyma şansın var mı çok teşekkür ediyorum bilgilerin için

tamam canım buldum sende demiştin 5,35 diye pardon :) bu renk aktıkça daha yumusak bi renk halini alıyor önceden kullanmıştım kısa bi süre bir sürü ren denedim ama artık rengimi bulmak ve sürekli o rege boyamak istiyorum ayrca dip boyası geldiğinde ben komple boyardım sacımı aslında oturan boyayı bozmamak gerek akmış bir boyanın üzerine aynı rengin dip nboyası atıldıgında daha hoş duruyor bunu anladım komple boyayı 6ayda bir yapmalı hem saçın yıpranma tehlikeside ortadan kalkmış olur :)

röfle oldu bu 3. balyajdı ama evet bal köpüğü zemin üzerine platin balyaj gibi değişik oldu teşekkürler beğeniniz için kızlar sıcak çikolatada diplerim gelince önce dipleri boyar bekler sonra tüm saçımı boyardım yıpranmaz fazla zaten amonyaksız ve 5 tonlarında olduğu için hepsini boya daha canlı parlak olur saçın cnm

Canım beniiiiim ne güzel bir renk bu böyle tam istediğim renge çok çok yakın . Çok beğendim ve nasıl oldu da sıkıldın bu renkten Gerçekten çok güzel duruyor. Hem güneşte hem de gölge de. Saç rengini koyulaştırmak istersen kesinlikle bu renge geri dön! Ben de turunculuğu azaltıcı boya kullanarak bu rengi elde edebilirsem ne ala. Hangi markaydı bu arada canım ?

teşekkürler cnm bende çok sevmiştim ama 4 yıl üst üste kullanınca sıkıldım birde yumuşacık yapıyor o boya palette gibi semsert yapmıyor garnıer color shıne sıcak çikolata 5.35 amonyaksız çok bekletme ama koyu tutar aktıkça muteşem oluyor kesinlikle koyu tonlarda istersem buna dönerim zaten bundan koyusunu istemem çok yumuşak sıcak bir renk

Teşekkür ederim canım. 35-40 dk kadar bekletirim. Şimdiki rengi açık olduğu için koyulsa işime gelir bayağı. Sürekli saçlarımı yıkadığım içinde boya akar bir kaç ay üst üste de boyadım mı renk tam tutar Evet canım aynen öyle çokta güzel duran bir renk şimdiki rengini de güle güle kullan öpüyorum seni

sondaki o bebek sarılarınaa bayıldım seren serengil saçı gibi sperr )

en son eklediğim sarı hali mi evet sana çok yakışır ama senin şuan kullandığın sarıda muhteşem

kızlar dün boyattım saçlarımı aylardır sadece dip rengimi kırdırıyordum artık paket zamanı geldi dedim ilkay sağolsun yine tam istediğim gibi yaptı daha sık attı sarıları herkes çok beğendi kaşlarımıda 2 ton açtırınca süper oldu bunuda sizin için sabah çektim moralim tavan yaptı resmen bayanlar için en iyi terapi kuaför

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…