son balyaja bittimmmm bi de sıcak çıkolatayla karamelde harıka amason balyaj bambaşka ... ama bana sarı hem olgun hemde solgun duruyor :) bu da yeni cümlem eminim ağızlarda pelesenk olacak :) olgun ve solgun :))) hahahahahh :))))
Son hali gerçekten çok güzel olmuş ama bütünde yakıştı mı çok merak ettim. Bu tarz saç Seren Serengil'e çok yakışıyor bence. Herkese gidecek türden değil. Ben de denemeyi çok isterim ama yakışmaz gibi geliyor. :s Taşıması zor.
Dilşad çok güzel olmuş canım.Ama hayret ettim son balyajda platine kadar açmış hemde koyu renk saçı.Saçında boya varmıydı yani kendi saçın mıydı o koyu renk bide hiç kopma lastikleşme vs olmadı mı?
sıcak çikolata çok güzel olmuş canım.. o boya ne renkti? yada kuaför mü boyadı neyle neyi karıştırıp boyadılar
sıcak çikolatalı olan saç renginden baska resim varmı böle daha büyük daha net gösteren cnm lütfen eklermisn ona karar kılmak istiyorum çünkü
cnm ilk balyaja kadar olan renklerin hepsini kendim evde boyamıştım garnıer color shıne sıcak çikolata üst üste birkaç defa boyanmış hali o cnm :13:
Bak ben biliyorumcolor shine sıcak çikolata çok güzel ve o rengi en çok onda beğendim ben color shine renkleri aslında genel olarak parlak çıkıyor gözlemlediğim kadarıyla valla ben hepsini çok beğendim hep benim tarzım renkler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?