Saç Rengi ve Saç Boyama Dilşad'ın Saç Renkleri !

Dilshad

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
1.187
1
681
kızlar sizin için best of yapmayı düşündüm dünden bugüne saç renklerim çikolata kahveyi; sıcak çikolatayı, altın karameli ve açık karameli kendim boyadım diğer iki balyaj kuaför yaptı biliyorsunuz ve onları saçıma hiç açma işlemi olmadan kendim boyamıştım çikolata kahve sıcak çikolata altın karamel açık karamel ilk balyajım ve saçımın son hali son balyajım daha taze dün yaptırdım Eki Görüntüle 248633 Eki Görüntüle 248634 Eki Görüntüle 248636 :87::87: şimdilik bunlar kızlar devamı gelicek hala saçlarım sağlıklı ve şükür fazla yıpranmadı

son balyaja bittimmmm bi de sıcak çıkolatayla karamelde harıka amason balyaj bambaşka ... ama bana sarı hem olgun hemde solgun duruyor :) bu da yeni cümlem eminim ağızlarda pelesenk olacak :) olgun ve solgun :))) hahahahahh :))))

Son hali gerçekten çok güzel olmuş ama bütünde yakıştı mı çok merak ettim. Bu tarz saç Seren Serengil'e çok yakışıyor bence. Herkese gidecek türden değil. Ben de denemeyi çok isterim ama yakışmaz gibi geliyor. :s Taşıması zor.

beğenmene sevindim cnm tşkler artık sıkılmıştım düz renklerden uzun yıllardır balyaj attırmamıştım değişiklik olsun istedim herkes çok beğeniyor bende beyaz tenliyim ama makyaj yapmayı severim ve sürekli yaparım ondan pek solgun durmadı tabi şimde biraz bronzum daha çok yakıştı olgun ve solgun tuttum süper bencede

tşkler cnm beğenmene sevindim sizede fikir olsun diye hepsini bir araya getirdim diğer balyajımdan 2 ton açık olsun dedim bu oldu tam istediğim tonlarda sevdim ben zaten sürekli fönlü ve makyaj yaptığımdan taşıması kolay bana bütündede yüzüme yakıştı aslında bütün eklesem daha çok beğenirdin ama malum eşim bunları bile eklememi istemiyor ama ben ekledim cnm bende aslında serenin tonunu seviyordum ama cesaret edemiyordum eve geldikten sonra resim çektim baktım nerdeyse serenin tonu gibi olmuş haklısın belki sanada yakışır denemeden anlıyamazsın cnm öncelikle iyi bir kuaför bulman önemli gerisini onlara bırak dene bence makyaj yapmayı seviyorsan ve fönlü kullanıcaksan tabi fönsüz güzel durmaz bu tonlar

Dilşad çok güzel olmuş canım.Ama hayret ettim son balyajda platine kadar açmış hemde koyu renk saçı.Saçında boya varmıydı yani kendi saçın mıydı o koyu renk bide hiç kopma lastikleşme vs olmadı mı?

sıcak çikolata çok güzel olmuş canım.. o boya ne renkti? yada kuaför mü boyadı neyle neyi karıştırıp boyadılar

çok güzel olmuş hepsini çok beğendim...bende bu aralar sağda köşede çıkan hc reklamındaki bukleli kızın saç rengini çok beğeniyorum acaba ne renktir o hangi boya olabilir ki......

sıcak çikolatalı olan saç renginden baska resim varmı böle daha büyük daha net gösteren cnm lütfen eklermisn ona karar kılmak istiyorum çünkü

mersi cnm öncelikle kendi saçım uzun yıllardır değil artık alt zeminde ilk balyaj öncesi böyle karamel kabuk tarçın rengi gibi birkaç renk karıştırmıştı kuaförüm önce ona boyamıştı ben hergün denize gittiğimden açılma payı bırakıp zemini koyu tutmuştu iyiki de öyle yapmış zemin denizde güneşte epey açıldı son balyajımı onun üzerine yapıldı bir daha düz boya yapılmadı saçım ince telli olmasına rağmen kopma lastikleşme olmadı cnm birde diğer eski balyajların üzerinden tekrar geçmesine rağmen ama dediki başka kuaförde olsaydın yanabilirdi saçların dedi ama sağlıklı şükür yumuşacıklar ben birde watsonsın maskesini kullanıyorum birazda ona borçluyum şuanki halini cnm

sıcak çikolata çok güzel olmuş canım.. o boya ne renkti? yada kuaför mü boyadı neyle neyi karıştırıp boyadılar

cnm ilk balyaja kadar olan renklerin hepsini kendim evde boyamıştım garnıer color shıne sıcak çikolata üst üste birkaç defa boyanmış hali o cnm :13:

sıcak çikolatalı olan saç renginden baska resim varmı böle daha büyük daha net gösteren cnm lütfen eklermisn ona karar kılmak istiyorum çünkü

cnm resim varda bunun kadar net değildir en net olanı buydu garnıerin bu başka markalarda daha koyu olabilir dikkat et ona birde onun öncesinde çikolata kahveye boyalıydı başka resim bulursam eklerim yinede cnm

cnm ilk balyaja kadar olan renklerin hepsini kendim evde boyamıştım garnıer color shıne sıcak çikolata üst üste birkaç defa boyanmış hali o cnm :13:

Bak ben biliyorum color shine sıcak çikolata çok güzel ve o rengi en çok onda beğendim ben color shine renkleri aslında genel olarak parlak çıkıyor gözlemlediğim kadarıyla valla ben hepsini çok beğendim hep benim tarzım renkler :)

evet cnm hem parlak renkleri hem hemen akmıyor hemde en önemlisi saçı yumuşacık yapıyor palette gibi sertleştirmiyor nerdeyse her markayı kullandım garnıeri tek geçerim yumuşacık oluyordu saçlarım

Zewk meselesi tabi ama bence balyaj olmamıs ya da ben sewmediqimden olmamıs qbi qeldi.) sıcak cikolata renqini daha cok beqendim.)

saçımın son halide bu artık 3. balyajla röfle oldu sevdim herkeste çok beğendi artık uzun bir zaman değişmem saçlarımda dinlensin biraz yoksa elimde kalıcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…