• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Dilini tutamayan’ Einstein, Instagram’ın yeni yıldızı oldu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
‘Dilini tutamayan’ Einstein, Instagram’ın yeni yıldızı oldu

Kemiklerin yetersiz gelişiminden kaynaklı bir hastalık nedeniyle dilini ağzının içinde tutmakta zorlanan ve fizikçi Albert Einstein’ın dil çıkardığı fotoğrafına atfen ‘Einstein’ lakabı takılan Melissa adlı kedi, Instagram’ın yeni yıldızı oldu.

Britanya gazetesi Daily Mail’in haberine göre ‘Scottish fold’ cinsi kedi, 23 yaşındaki Alina Esther ile Rusya’da yaşıyor. Melissa’nın komik pozlarını yüzlerce kez fotoğraflayan Esther, bir süre önce kedisinin hastalığı nedeniyle bir ayağını kırdığını, daha sonra başka bir yerinde daha kırık oluştuğunu belirtti.

einstein-kedi2.jpg
Veterinerin, tedavinin süreci ve maliyeti nedeniyle Melissa’nın ‘uyutulmasını’ (ötanazi) tavsiye ettiğini belirten Esther ancak çok sevdiği kedisine kıyamadığını söyledi: “Başta şoke oldum ama ne pahasına olursa olsun ona bakmaya karar verdim. İğnelerini yapmayı öğrendim. Evet, sık sık Melissa’nın fotoğraflarını çekiyorum. Böylece herkes en zor durumlarda bile umutsuz hissetmemesi gerektiğini hatırlasın.”

einstein-kedi1.jpg

Einstein Melissa, Instagram’da 22 binden fazla takipçiye sahip.

einstein-kedi.jpg

http://www.diken.com.tr/dilini-tutamayan-kedi-einstein-instagramin-yildizi-oldu/

ah be canım kıyamam ne tatlı :KK200::KK36: iyi birine denk gelmiş neyseki.

Back