• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilimde kocaman Aft çıktı :(

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
yemek yiyemiyorum. konuşamıyorum. ne kullanmak lazım?

eczaneden gargara al canım adını şuan hatırlamıyorum ama verirler zaten
iyi geliyo o

Son düzenleme:
iyi sadece dilinde çıkmışş
benm sürekli 4 5 tane apzımda eksik olmazlar saolsunlarr

ben bi çaresini bulamadım

dayanamadım sağlık ocağına gittim. afteks solüsyon verdi. hiçbir eczanede bulamadık. afteks şu mürekkep gibi olan sıvı mı? eczaneden andorex sprey aldım ben de. işe yarar mı acaba? ağrı kesici de içsem mi? bi de emzirmeye zararı olur mu ki acaba andorexin

Benimde bağışıklık sistemim iyi değil
sürekli çıkar doğal bi ilaç arıyorsan kesinlikle kara dut vereliniortak

sizi "şifalı reçeteleri" bölümüne taşıyayım. o bölümde daha fazla paylaşım yaparsınız.
geçmiş olsun

ay canim cok gecmis olsun cok kotudur bilirim benim bi kac yil once dilimde cikmisti su an bile aklima geldikce acaip kotu oluyorum. ben uc hafta neler cektim ne konusmak ne yemek ne bisey tukurugum bile bana cok aci veriyordumafoldumben doktora gittim ilac verdi ama yinede 3 hafta aldi iyilesmesi. sen hemen doktora git ilac versin

yemek yiyemiyorum. konuşamıyorum. ne kullanmak lazım?

Agzimda nezaman aft ciksa hemen eczaneden gidip kenacort-a alirim,fiyati da cok uygun sanirim 3-4 TL civarinda.Agriyi hemen geciriyor,1-2 gün sonrada aft tamamen yok oluyor.Dilin icin de ise yarabilir sanirim.Cok gecmis olsun.

Arkadaşlar aft için POLAT ŞEKERİ diye bişe var kekremsi bi tadı var görünüş olarakta limon tuzuna benziyo bu gercekten cok ii geliyor aftlara tüm şekercilerde satılıyo nettende aratırsanız görürsünüz nası bişe oldugunu Ayrıca bogaz enfeksiyonunda ii geliyor acıl sıfalar

arkadşım selam kullandığın antibiyotik varmı benimde olmuştu antibiyotik yapmıştı sadece gargara kullandım hiç konuşmadım çünki çok sızlar .15 günden önce geçmez.geçmiş olsun

benim de ağzımda aft sık sık çıkardı arkadaşım ayva çekirdeklerini tavsiye etti 2 gün içinde aftarım yok oldu yapılışı şöyle 5-6 ayva çekirdeğini yarım çay bardağı sıcak suya koyuyoruz çekirdekler sıcak suda krem halini alıyor yumuşuyor 10-15 dk. sonra suyu içiyoruz çekirdekleride yemiştim ben çok şifa buldum

Geçmiş olsun canım, ağız yaralarına iyi olacak etkili bir meyve ,dr önermişti.
Ekşi tut deriz, siyah ,ekşi olur.Bu tut ağız yaraları için birebir.
Bizim buralarda urumu tudu denir.

benimde çok sık çıkar aft ağzımda.
dilimde vede ağzımın içinde çıkar.
benimki genelde sıkıntı ile çıkar, birazcık sıkıntı ediyim hemen çıkarlar:çok üzgünüm: 3tane birden çıktığını bilirim. çokta kötü acır yaa, 1hafta sonrada küçüle küçüle geçer kendi kendine.
ben hiç bişey uygulamam geçsin diye, çünkü şu yakın bi zamana kadar ben herkesinde en ufak sıkıntısında bile benimki gibi çıkar diye zannederdim, ama öyle değilmiş.:1no2:
sağlıklı ama çok hassas bi bünyem var, ondan çok narinim, çok çabuk etkilenirim ufak sıkıntılardan bile.... çabucakta ,y, olurum o da ayrı tabi:sm_confused:

kara dut pekmezini bende uygulayacam, çok teşekkürler fikirler için kızlar...a.s.

geçmiş olsun canımm

geçen gün kızımın ağzında çıktı
off neler çektirdi bize yavrum ağladı durdu sürekli

oral medic diye bir ilaç gördüm nette acısını hemen geçiriyormuş
birde bizimkiler hep söyler
siyah dut veya bulamazsan dut reçeli iyi geliyormuş
ağzınıda sürekli karbonatlı su ile çalkala

Mürekkep gibi bir ilaç vardı. Adını unuttum çok önceden komşuya gittiğimde ağzımda yara olduğunu söylediğimde hemen çıkarıp onu sıkmıştı. 2 güne kalmadı geçti. İsmini nereden bulacağım onun ben ya? :84:

prof. saraçoğlu limonun çok iyi geldiğini söyledi, şuan bende yok ama çıkınca deneyeceğim( inş çıkmaz :P

Back
X