Biliyoruz canim ama su an o kadar caresiz hissediyorum ki kendimiBiz doktor deılızkı canım.En uygunu doktordan yardım almanız.
Aft degil resim atayimaft galiba.
ilaç sürmeniz lazım.
Annem aynı senin gibi oldu ve midesinde sıkıntı varmış enfeksiyon boğazlarına geçmiş boğzları yara olmuş ve ilaç sonra iyileşeceğine şu an boğazları ödem toplamış. Doktor a git derim bi de annemin sesi de kısılıyorIyi geceler kadinlar kulubu
Sinirlerim o kadar bozuk ki ne yapacağımı şaşırdımAllah rızası icin bana yardım edin oturdum ağlıyorum. Dün dilimin yan tarafinda boğazımla birleşen yeri yani ve boğazımda minik boncuklara benzer yaralar çıktı yemek su icmeyi birak yutkunurken bile dilim boğazım kesiliyor sanki gargara aldım ağzım uyuştu ama bogazım ve dilim halen aynı esime dedim götür beni doktora acile duramiyorum bakmazlar sana kbb dan randevu al diyor nolir bisey söyleyin dayanamıyorum artık ne yapsam gecer acısı
Not: çenemi soracak olursanız onun için gidemedim doktora kizlar kimsede durmuyor eger bana acile git derseniz sabah cok erken kalkip kendim gidecegim kizlar uyanmadan
Bugun pazarAile hekimine gidebilirdiniz bugün.Geçmiş olsun iltihap olabilir bence
Haklısınız unutmusum:))) geçmiş olsun tekrardanBugun pazar
Neden peki ? Bende sensodyn aldim yeni korktum suanÖncelikle çok geçmiş olsun.
Bir arkadaşımda böyle olmuştu. Sensodyn diş macunundan dolayı. Kullanıyor musunuz ? Kendisi başka macun kullanmaya başlayınca durumu farketti ki internettem araştırınca aynı durumdan bir çok kişinin şikayey ettiğini gördük.
Siz yine de en kısa zamanda bir doktora görünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?