• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilim de boğazım da yaralar cikti resimli

Maridraw

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
12.128
58.892
598
Iyi geceler kadinlar kulubu

Sinirlerim o kadar bozuk ki ne yapacağımı şaşırdım 😞 Allah rızası icin bana yardım edin oturdum ağlıyorum. Dün dilimin yan tarafinda boğazımla birleşen yeri yani ve boğazımda minik boncuklara benzer yaralar çıktı yemek su icmeyi birak yutkunurken bile dilim boğazım kesiliyor sanki gargara aldım ağzım uyuştu ama bogazım ve dilim halen aynı esime dedim götür beni doktora acile duramiyorum bakmazlar sana kbb dan randevu al diyor nolir bisey söyleyin dayanamıyorum artık ne yapsam gecer acısı 😭

Not: çenemi soracak olursanız onun için gidemedim doktora kizlar kimsede durmuyor eger bana acile git derseniz sabah cok erken kalkip kendim gidecegim kizlar uyanmadan 😞

20200307_203205.jpg

Son düzenleme:
Biz doktor deılızkı canım.En uygunu doktordan yardım almanız.

Ben tuzlu su yapıyorum yanağın iç kısmında filan olunca ama dil için işe yarar mı bilemiyorum. 😔

Tarifinizi tam anlayamadım dilinizin en sonunndaysa onlar tat reseptörleridir. Ve baloncuk gibidir . Belki onlar iltihap kapmis olabilir. Boğazda ise de faranjit olmuşsunuzdur. Bu kadar endişe etmenize gerek yok. Doktora uğrarsanız uygun ilaçlarla geçer

Iyi geceler kadinlar kulubu

Sinirlerim o kadar bozuk ki ne yapacağımı şaşırdım 😞 Allah rızası icin bana yardım edin oturdum ağlıyorum. Dün dilimin yan tarafinda boğazımla birleşen yeri yani ve boğazımda minik boncuklara benzer yaralar çıktı yemek su icmeyi birak yutkunurken bile dilim boğazım kesiliyor sanki gargara aldım ağzım uyuştu ama bogazım ve dilim halen aynı esime dedim götür beni doktora acile duramiyorum bakmazlar sana kbb dan randevu al diyor nolir bisey söyleyin dayanamıyorum artık ne yapsam gecer acısı 😭

Not: çenemi soracak olursanız onun için gidemedim doktora kizlar kimsede durmuyor eger bana acile git derseniz sabah cok erken kalkip kendim gidecegim kizlar uyanmadan 😞
Annem aynı senin gibi oldu ve midesinde sıkıntı varmış enfeksiyon boğazlarına geçmiş boğzları yara olmuş ve ilaç sonra iyileşeceğine şu an boğazları ödem toplamış. Doktor a git derim bi de annemin sesi de kısılıyor

Ateşiniz çıktı mi?
Oğlumda boğaz enfeksiyonu ile birlikte cıktı bahsettiğiniz gibi yaralar.
3 gün su bile içemedi..
Çay kaşığı ile minik minik besledik 😥
Ağız için bir kac ilac birden ve antibiyotik tedavisi uygulandı.
Evde bekleyerek olmaz, daha kötü olmadan gidin doktora..

of ya konuyu okurken moralim bozuldu. koca insanlar aft acisina dayanamiyorsa kücüük oglum nasil dayaniyor :( Allahim nolur herkeze sifa ver...

oglumda en az ayda bir aft cikiyor :(

Bencede endise edilecek birsey yok. Bugun doktora gitseniz ilacini verir yarina iyilesirdiniz bile...

Ateşiniz cikti mi el ayak hastalığı mi neydi onda sanirim boyle yaralar çıkıyor. Tamda emin değilim ama varsa evinizde şimdilik kara dut özünü icin, yoksa karbonatlı suyla çalkalayın. Cok gecmis olsun birde b vitamini eksikliğinden olur diye aklımda kalmış umarım yanlis bilgi değildir. Gecmis olsun cok

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Bir arkadaşımda böyle olmuştu. Sensodyn diş macunundan dolayı. Kullanıyor musunuz ? Kendisi başka macun kullanmaya başlayınca durumu farketti ki internettem araştırınca aynı durumdan bir çok kişinin şikayey ettiğini gördük.
Siz yine de en kısa zamanda bir doktora görünün.

Geçmiş olsun, bir çok nedene bağlı olabilir. Endişe edecek bir durum değil. Yarın aile hekimine bile gidebilirsiniz veya devlette randevu alamasanız bile erken gidip ayaktan hasta için size kulak burun Boğaz’da numara verebilirler. Evde varsa en azından listerine gargara işe boğazını biraz rahatlatın. Yoksa da bir bardağa bir çay kaşığı kaya tuzu ve yemek karbonatı koyun gargara yapın, ağız içimde çalkalayıp bekletin. Varsa sprey de yapabilirsiniz.

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Bir arkadaşımda böyle olmuştu. Sensodyn diş macunundan dolayı. Kullanıyor musunuz ? Kendisi başka macun kullanmaya başlayınca durumu farketti ki internettem araştırınca aynı durumdan bir çok kişinin şikayey ettiğini gördük.
Siz yine de en kısa zamanda bir doktora görünün.
Neden peki ? Bende sensodyn aldim yeni korktum suan

Back