• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dilim çok acıyor

rumeysha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
294
5
48
40
İstanbul
dilimde 3 gündür şişlik ve acı var dilimin üst kısmı sanki derisi soyulmuş gibi ve dilim çoğu zaman böle oluyor ama bu defa çok acıyor yemek bile yiyemiyorum acaba neden başına böle bir olay gelen varmı

hiç doktora gittinmi bilmiyorum b12 eksikliğinden ve kansızlıktanda böyle şeyler oluyo annemle ben sürekli yaşıyoruz b12 eksikliğine bağlı olarak hayvansal gıdaları sevmeyiz çünkü doktora gitmeni tavsiye ederim çok geçmiş olsun çok zor bilirim

Vitamin eksikliğinden olur genelde. Doktora gidersen kan tahliliyle belli olur.

hiç doktora gittinmi bilmiyorum b12 eksikliğinden ve kansızlıktanda böyle şeyler oluyo annemle ben sürekli yaşıyoruz b12 eksikliğine bağlı olarak hayvansal gıdaları sevmeyiz çünkü doktora gitmeni tavsiye ederim çok geçmiş olsun çok zor bilirim

yarın işten izin alabilirsm doktora gidicm ama benmki heralde kansızlıktn olabilir kansızım çünkü.teşekkür ederm cnm

Geçmiş olsun canım biz çok yaşıyoruz o sorunu vitaminsizlik ve kansızlığa bağlı oluyo inşallah şifa bulursun annem ağlıyodu yanıyorum diye şimdi rahat çok şükür b12 iğnesi vurunuyo

Back