Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dilimde 3 gündür şişlik ve acı var dilimin üst kısmı sanki derisi soyulmuş gibi ve dilim çoğu zaman böle oluyor ama bu defa çok acıyor yemek bile yiyemiyorum acaba neden başına böle bir olay gelen varmı
hiç doktora gittinmi bilmiyorum b12 eksikliğinden ve kansızlıktanda böyle şeyler oluyo annemle ben sürekli yaşıyoruz b12 eksikliğine bağlı olarak hayvansal gıdaları sevmeyiz çünkü doktora gitmeni tavsiye ederim çok geçmiş olsun çok zor bilirim
hiç doktora gittinmi bilmiyorum b12 eksikliğinden ve kansızlıktanda böyle şeyler oluyo annemle ben sürekli yaşıyoruz b12 eksikliğine bağlı olarak hayvansal gıdaları sevmeyiz çünkü doktora gitmeni tavsiye ederim çok geçmiş olsun çok zor bilirim
Geçmiş olsun canım biz çok yaşıyoruz o sorunu vitaminsizlik ve kansızlığa bağlı oluyo inşallah şifa bulursun annem ağlıyodu yanıyorum diye şimdi rahat çok şükür b12 iğnesi vurunuyo