Dilerim Beyazlamyor..?

DeL_Ly

o artık üniversteli :)
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
74
0
86
34
Diyarbakır
bircok diş beyazlatıcı ürün kullandım ama dişlerim hep sarımsı duyuyo düzenli olarak fırcalamama ramen bu böyle napmam gerekiyor??:uhm:

evde kullanılan beyazlatıcılar bir seviyeye kadar acıyor ancak..bi dr a gidersen daha beyaz bi görüntü elde edebilirsin ama her dişin de bi acılma derecesi varmış bembeyaz olmuyomuş ama mutlaka suanki halinden ii olucaktırfisfisfis

bak şu karışımı deneyebilirsin tvde duymuştum biara

limon+karbonat(kabartma tozuda olur)+zeytinyağı sür dişlerine birsüre beyaz kalacak haftada 1 veya 3-4 günde 1 uygula işe yarar ben bir eczacıyada sordum çok fazla kullanmayın belki diş etlerine zarar verebilir diyordu ondan haftada 1 kullanmak en iyisi

çok kurcalamayın. ben diş doktoruna sormuştum, ben dedi kendi dişimi bile dedi beyazlatmaya sokmuyorum dedi çünkü minesini zayıflatıyormuş. antibiyotik, sigara, çay, kahve kullanıyorsan sarımsı olması dişlerinin gayet normal.

Karbonatı al,diş fırçanın üzerine bolca dök...sonra bi güzel fırçala...bunu her gün yap bi hafta sonunda farkı göreceksin..hatta fotoğrafı çek kıyasla ne kadar değiştiğini...... sengözlerimebaksanab

karbonatı sadece tek olarak kullanmayın dişleri çiziyor .zeytın yagı ve lımon suyuyla kullanmak gerekıyor

düzenli olarak günde 3 defa falan 2 dakika fırçalanırsa diş zamanla beyazlıyor

köpek dişleri dediğimiz dişler diğerlerinden biraz daha sarımsı oluyor bu normalmiş ve herkes de böyleymiş dişçim söylemişti

benimde sarılar ve doğuştan sigara kahve falan içmem beyazlatmaya kafayı takmıştım doktora gittik beyazlatıcaktı ama biraz konuştu önce dediki herkesin burunu dudakları elleri tüm vucudu farklıdır buna dişlerde dahildir mesela zencilerin geninde beyaz diş özelliği var ama beyaz insanlarda yok o yuzden beyaz insanların tümünün diş rengi farklıdır kendini böyle sevmelisin eğer yinede istiyorsan yaparım ama ilerde minenin zayıflamasına diş dökülmesine ve çürümesine davetiye çıkarmış olursun kendi ellerinle hiç tavsiye etmem diyince bende ısrar edemedim ama seni kırmayalım biraz açalım dedi bi sıvı sürdü aletle üstünden geçti törpülermiş gibi çok az açıldı rengi eskiye göre

arkadaşım ben çok dktra sordum.dişin kendi yapısından dedi.beyazlatmak istedim zararlı die beyazlatmadı.günde 3 defa düzenli fırçalıyorum dişlerimi. ayrıca bal ile fırçalıyorum.bal hem besliyo hem parlatıyor.karbonatlı karışımı dene farkı göreceksin

sigara cay kahve kesinlikle kullanmam doktordaki beyazlatıcıda zararlı diyonuz ondanda korktum şimdi böylemi kalacak yani :s

canım bunun farklı nedenleri olabilir
çocukluk döneminde alınan gereksiz antibiyotikler
aşırı florlu su içmek
çocukken yüksek ateşle seyreden hastalıklar
sigara
aklıma gelenler.

Benimkilerde beyazlamıyor Dr. diş yapısından dedi
Ama ben hala inat etmekdeyimmm :)

Genetik değilse clinomyn'in sigara içenler için olan diş macununu bi deneyin derim. Dişlerimi beyazlatmak için almamıştım ama dişlerim bayağı beyazlamıştı..

canım dıslerının yapısından kaynaklanıyo ne kadra fırcalarsan fırcala rengıne bırsey yapamazsın ama dıscılerde artık yenı urunler cıkmıs onların yardımıyla bır dereceye kadra beyazlatılıyo

dişlerinin ağzında kalmasını istiyorsan yapmamalısın. kesinlikle zararlı. diş hekimimime sordum sakın yapma dedi.

cnm diş yapına baglıı...benimde dişlerim bembeyaz deil sürekli düzenlide fırcalarım..üzerinde sarı kahve lekeler yoksa takma kafanı canım eczanede satılan özel dişmacunlarından kulllan..

evet bencede her disin bi acilma derecesi var bende gecen yil bembeyaz istiyorum diye gittim dra beyazlassada pek fark olmadi esim benden bir yil once ayni dra yaptirdi onunki benimkinin yaninda pamuk gibiydi yani herkesinki bembeyaz olmuyo:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…