Gebeliğe Hazırlık DİLER KOYUNCU REYAP HASTANESİ GEBELİK ÖNCESİ İLK MUAYENE

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

happydays1000

Kun Fe Yekun...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2018
2.047
1.555
83
33
MERHABA HANIMLAR YAKLAŞIK 2 YILDIR EVLİYİM. ŞUAN BEN DEĞİL EŞİM KORUNUYOR VE ARTIK YAVAŞ YAVAŞ BIRAKMAYI İSTİYORUZ AMA ÖNCE ÖNCESİNDEDE GENEL BİR MUAYENE İÇİN DOKTOR ARAYIŞINA GİRDİM..BEYLİKDÜZÜNDE İKAMET EDİYORUM REYAP HASTANESİNDEKİ DİLER HANIMI ARAŞTIRDIM VE KENDİSİ İÇN KİMSEDEN KÖTÜ YORUM OKUMADIM VE BULDUĞUM İLK RANDEVUYU ALDIM..29 HAZİRAN CUMARTESİ İLK KEZ JİNEKOLOJİK MUAYENE OLACAGIM..AŞAMALARINI ÇOK MERAK EDİYORUM NE YAPACAK?TEDİRGİN OLMAM GEREKEN BİRŞEY VAR MI?GİDENLER VARSA LÜTFEN YAZAR MISINIZ?

Güler yüzlü
Samimi
Doğal
Empati kuran
Kibar
Hastasının be istediğini çok iyi bilen
Eli hafif
Her an ulaşılabilir
Her konuda hastasını aydınlatan
NORMAL DOĞUM KONUSUNDA AZİMLİ
Anne bebek sağlığını herşeyin üzerinde tutan
Merhametli bir doktorcumdur

Güler yüzlü
Samimi
Doğal
Empati kuran
Kibar
Hastasının be istediğini çok iyi bilen
Eli hafif
Her an ulaşılabilir
Her konuda hastasını aydınlatan
NORMAL DOĞUM KONUSUNDA AZİMLİ
Anne bebek sağlığını herşeyin üzerinde tutan
Merhametli bir doktorcumdur
AYNEN CANM GİTTİM VE GERÇEKTEN ÖYLE OLDU.ALTTAN MUAYENE OLDUĞUMU SMEAR ALDIĞINI BİLE ANLAMADIM ŞÜKRLER OLSUN TEMİZ ÇIKTI=)

Merhaba

Ben güler hanıma gidecektim ilk defa ćok heyecanlanmıştım . Ama Reyap hastanesinden ayrıldı . Ona ulaşamıyorum bana yardımcı olur musunuz . Danışacak soracak kimsem yok . Acil cevap bekliyorum lütfen.

Merhaba

Ben güler hanıma gidecektim ilk defa ćok heyecanlanmıştım . Ama Reyap hastanesinden ayrıldı . Ona ulaşamıyorum bana yardımcı olur musunuz . Danışacak soracak kimsem yok . Acil cevap bekliyorum lütfen.
canm özel muayenehane açtıııı

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkür ederim . Gerçekten danışacak kimsem yok . Gittiğim doktorda çok ilgisiz . Allah hepimizin yardımcısı olsun . Allaha emanet ol

Hadi ya k. bma senin sayende ulaştım o doktora Allah razı olsun . Ama özel sigorta yokmuş gittiği yerde 😥

Back