• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları diler bu kadar zormu çıkar

• Konu Sahibi Konu Sahibi bennueren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
B

bennueren

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar
10 aylık oğlum var.1 ay önce dişleri çıkmaya başladı ama bebğim çok hasta oldu.bebeğim o kadar neşeli o kadar güleryüzlü bi bebekdiki hergören maşallah diyordu.dişlerden sonra sanki o bebek gitti yerine huysuz acayip sinirli bir bebek geldi.çok üzülüyorum hem kendim hem bebeğim için çok keyifsiz.diş jeli agrı kesici hiçbiri fayda etmiyo.
diş çıkarması bitince bebeğim böyle kalacak diye korkuyorum:)
sizin bebişlerle diş çıkarma maceralarınız nasıldı bu kadar zormuydu
rabbim hepimize kolaylıklar bebişlerimize şifalar versin

bizim kız 7 aylıkken başladı diş çıkarmaya ve hiç anlamazdık ne zaman çıkardığını
çok rahattık
ama 4 aylık bir bebeğimiz var henüz onda başlamadı
ınşallah o da ablası gibi kolay çıkarır

aklıma gelmişken bir defasında calpol ağrı kesici vermiştik
ama hangi dişi çıkarken verdik bilmiyorum
azı dişi olabilir
Allah kolaylık versin sizlere

sorma tatlım bizde aynıydık.dediklerinin hepsi oldu bizde halada devam ediyor.sinirli inatçı ve huysuz. bambaşka bir çocuk geldi sanki. birde beni çok istemezdi şimdi benden ayrılmaz oldu kimseye gitmiyor:(( dişler bitince eski haline döneceğini hiç sanmıyorum çünkü biizmki hala dönmedi aralardaki zamandada aynıydı:(((

bebekler dişçıkarmaya tam olarak kaçıncı ayda başlıyorlar?? benim bebeğimde şu sıralar çok huysuz, elleri hep ağzında ve ağzının suyu hiç durmadan akıyo. acaba bunlar belirtileri olabilir mi???????*

Her bebeğin diş çıkarma zamanıda,diş çıkarırken yaşadıkları da farklı oluyor..Benim oğlum ilk dişini 8,5 aylıkken çıkardı.salya ve hafif keyifsizlik dışında pek bir sıkıntımız olmadı..aldığımız jeli bile hiç kullanmadık ki ben geçenlerde dişim ağrıyordu kendim sürdüm bilmiyorum denediniz mi ama çok güzel uyuşturuyor..calgel ismi..

Back