Rüya Yorumları dilenmek ne olaki

kuzum

Bu konida hassasum
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
8.474
280
Çok sık rüya gören biri değilimdir aslında. Ama dün gece gördüğüm bir rüya çok canımı sıktı. Ben bir anlam veremedim sizin yorumlarınızı bekliyorum.

Ankaranın merkezi Kızılayda belime kadar çukurdayım güya. Ve dileniyorum.:1shok: Yoldan gelip geçenler acır gibi bakıyor bana.Çok üzgünüm çoook(ne alaka ya), üzgünüm, mutsuzum.(e dilenirken kim mutlu olabilirki:bbo:)

Sonra birden kendimi bizim evde buluyorum ama ev değişmiş. Kocaman büyük bir ev olmuş güya. Ben diyim 400 siz diyin 500 metrekare ev.Eşyalar filan değişmiş, süper mobilyalar var evde.kafamçokkarıştı. Ev kalabalık herkesin suratından düşen bin parça.Kocacım üzgün, kayınvalidemler eltimler filan var onlarda üzgün.

Sonra benim oğluşum Kıvanç'ı görüyorum. Güya balkonun kenarına çıkmış biryere geçmeye çalışıyor. Korkuyorum düşecek diye. Bağırıyorum "Kıvanç dur, düşeceksin" diyorum. Lafımı bitirmeme kalmıyor Kıvanç'ım düşüyorsenağlama. Nasıl panik oluyorum, bağırıyorum birden ve tutmaya çalışıyorum. Öyle hızlı düşüyorki elimden kayıp , yere çarpıyor. Ben sadece düşme hızını yavaşlatabiliyorum. Sonrada uyandım.

Hayır diyelim hayrolsun ama yorumlarınızı bekliyorum. Çok karışık biliyorum ama tedirginim.:çok üzgünüm:

hayrolsun canımmmm...

ama sıkıntılı yatmıssın sanırım..

tam yorulacak bır ruya gıbı degıl gibi.ama

genel olarak feraha cıkacagının göstergesi..

Son düzenleme:
canim dilenmek genel anlamda hayra yorulur...
Bereket demek dilenmek
hayir olsun inşallah

rüyaya bak hizaya gel:bbo:ule bi şeyinde normal olsun beekaydirigubbakcemile
şindi kuzucan o gördüün harika ev dilencilik paralarından alınmış sanırsam-tatlicadiarzu-ailende gururlu insanlar olduklarından dolayı o evde oturmayı yediremiyolar.o surat asıklığı ondan olabilii:nazar:
kıvança gelince;sıpanın neden balkona çıktığını anlayamadım:mymeka:ama rüyalarda tersi çıkar derler.endişelenmene mahal yok bencekaydirigubbakcemile5
ama sen yinede birilerine bi sadaka ver,cimrilik yapma:mymeka:

Rüya yorumlarına baktım rüyada fakir olduğunu görmek zengin olacağın anlamına gelirmiş:kahve:
Ama bundan sonra böyle karışık rüyaları anlatma sabah kalkınca git aç musluğu akan suya anlat su alsın götürsün:mymeka:

Kro allasen bir sus yaa:nazar:, zati rüyanın etkisindeyim hala, belime kadar çukurdaydım be:çok üzgünüm:

Rüya yorumlarına baktım rüyada fakir olduğunu görmek zengin olacağın anlamına gelirmiş:kahve:
Ama bundan sonra böyle karışık rüyaları anlatma sabah kalkınca git aç musluğu akan suya anlat su alsın götürsün:mymeka:

Nefercim ama ben fakir olduğumu görmedimki, aksine zengindim. Süper bir evim varmış güya ama dileniyorum işte. :uhm:

Hayırdır inşallah üstün açık yatmışın :smiley-cool: Daha önce bende bir kere dilandiğimi görmüştüm kuzu kafa ardından da zengin olduğumu bana birilerinden destek göreceğimi ve sıkıntılarımdan kurtulacağımı elime kısmet geçeceğini felan söylemişlerdi yani bence rüyan güzel :lepi: kaç defa dedim akşamları yemekleri götürüp sonra hemen uyuma diye :1closedeyes: :nazar:

Ne kadar karışık yazmışım kendi yazdığımı ben bile anlayamadım benneyaptımki :nazar:

Kuzum rüya neye yorulursa o olur ..Hayırlara vesile olsun inşallah.
Bildiğim kadarıyla kötü rüya anlatılmaz..İyi rüyalarda yalnızca seni seven ve iyiliğini düşünen inasanlara anlatılır..Herkes gerçekten hayır olmasını dileyeceği için..

Yoksa manasını bilmem ama hayır olsun inşallah.

rüya ya bak rüyaya şakkıdı
kuzu beline kadar dilensin çamırlar içinde ama lüks bir evi olsun
tabi dilencilerin çoğunun zengin olduğu söylenir
ama aile bunu hazmedemiyor heralde önceliklede küçük kuzucuk kıvanç :çok üzgünüm:
kuzudan böyle bir çocuk bu kaaa olur işteee benneyaptımki
Bence kuzu feraha ulaşacaksın zengin olacaksın ama kıvanç niye atlıyo onu çözemedim yaw-tatlicadiarzu-
hayır diyelim hayır olsun inşallah

Kro allasen bir sus yaa:nazar:, zati rüyanın etkisindeyim hala, belime kadar çukurdaydım be:çok üzgünüm:

kızım sanada yorum beğendiremiyoruz haa:mymeka:
sen bi sadaka ver dediğimi dinlekaydirigubbakcemile
bööle rüyalarada inanma...kanımca bi tarafların açıkta kalmış-tatlicadiarzu-

Nefercim ama ben fakir olduğumu görmedimki, aksine zengindim. Süper bir evim varmış güya ama dileniyorum işte. :uhm:

açgözlü noolcak...saray gibi ev kapmış hala dileniyokaydirigubbakcemile
rüyalara inanma dedim ama demek ki azda olsa bi gerçeklik payı olabiliyor-tatlicadiarzu-

ben iyisimi Krocana uyup bir fakiri doyuriyimbenneyaptımki

ben iyisimi Krocana uyup bir fakiri doyuriyimbenneyaptımki

cimrilik yapma ama hee:mymeka:
dooru dürüst doyurbenneyaptımkibu sana yeter,doymuşsundur sen diyip kovalama fakirisengözlerimebaksanab
muhahhahahahah:roflol:

cimrilik yapma ama hee:mymeka:
dooru dürüst doyurbenneyaptımkibu sana yeter,doymuşsundur sen diyip kovalama fakirisengözlerimebaksanab
muhahhahahahah:roflol:

:roflol::roflol:, hadi lan salak:mymeka:

Kusura bakmayın forum ahalisi ama haketmedimi bu krocan:nazar:

Kuzucum sıkıntıdan kurtulacaksın çok güzel .Oğluşunun ameliyatı güzel geçicek .Güzel haberler alıcaksın .Rüyalar iyide olsa kötüde olsa hep iyiye yormak gerekir.

biyerlerin acikda kalmis:roflol:
yorumlamasamda olur nerdese 1 sene olmus rüyayi göreli...
ha kuzu karisik rüyalar yorumlanmazmis, git muslugu ac.akan suya anlat...
( cok acma sen ginede muslugu falla su kesintisi yasiyo millet sora)

X