- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 83
- 35
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
Olur canım çok mutlu olurum biz başka topikte okuyorduk şimdi herkesin sırasi bitti ihlas suresine başladıkkızlar Hadi Bismillah
@cibilicibilisaksak06
@Ssy8491
@hediye-i rahmet
Rakika
@ikraberraol
@Umutvar123
@bezginblog
@annesinineseri
@Gullbahcemm
@Mirac46
@Hayalimdi gercek oldu
@cansu_tr
@glmserser
K Khvekokusu20
Monalisa09
Z Zehra_gns
Reengarenk
sonbaharyagmuru
B bahar1143
@fatmaclk
Dileklerimiz için 4444 tefriciye duasına başlayalım mı? Çok etkli imiş ben henüz ezberleyemedim tam olarak
Son etiket yanlış olmuş gamzecimkızlar Hadi Bismillah
@cibilicibilisaksak06
@Ssy8491
@hediye-i rahmet
Rakika
@ikraberraol
@Umutvar123
@bezginblog
@annesinineseri
@Gullbahcemm
@Mirac46
@Hayalimdi gercek oldu
@cansu_tr
@glmserser
K Khvekokusu20
Monalisa09
Z Zehra_gns
Reengarenk
sonbaharyagmuru
B bahar1143
@fatmaclk
Dileklerimiz için 4444 tefriciye duasına başlayalım mı? Çok etkli imiş ben henüz ezberleyemedim tam olarak
Canım ben başka tipikte okuyorum beni şimdilik yazma buraya hepsini yetiştirebilirmiyim bilmiyorum çünkü eğer o topik biterse gelirim burayakızlar Hadi Bismillah
@cibilicibilisaksak06
@Ssy8491
@hediye-i rahmet
Rakika
@ikraberraol
@Umutvar123
@bezginblog
@annesinineseri
@Gullbahcemm
@Mirac46
@Hayalimdi gercek oldu
@cansu_tr
@glmserser
K Khvekokusu20
Monalisa09
Z Zehra_gns
Reengarenk
sonbaharyagmuru
B bahar1143
@fatmaclk
Canım hangi topik ihlas süresi okuduğunuzOlur canım çok mutlu olurum biz başka topikte okuyorduk şimdi herkesin sırasi bitti ihlas suresine başladık
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...dua-kardesligi.1058758/page-107#post-55325695Canım hangi topik ihlas süresi okuduğunuz
allah razı olsun canımİnşallah dualarla dileklerimiz kabul olur..bende ezbere bilmiyordum kagıda yazdım bakarak okudum bir süre sonra ezberledigimi ve bakmadıgımı fark ettim sizde öyle yapın istersensiz benim hamileyken kızıma 4444 tane tek başıma okudum şuanda hayırlı saglıklı bir bebegim olsun diye yine başladım 2800 tane okudum devam ediyorum ama sizede okurum yardımcı olabilirim seve seve
Canim ben bunu okumuştum kendim icin bir defa hatim ettim Allah kabul eder insallah. Burdada olmaktan mutluluk duyarimkızlar Hadi Bismillah
@cibilicibilisaksak06
@Ssy8491
@hediye-i rahmet
Rakika
@ikraberraol
@Umutvar123
@bezginblog
@annesinineseri
@Gullbahcemm
@Mirac46
@Hayalimdi gercek oldu
@cansu_tr
@glmserser
K Khvekokusu20
Monalisa09
Z Zehra_gns
Reengarenk
sonbaharyagmuru
B bahar1143
@fatmaclk
Çok mutlu oluruz canımBeni listeye almayın. Hiç düzenli okuyamıyorum. Ama kabul ederseniz ben de fırsat buldukça okurum sizin için.
Benide eklermisiniz listeyeCanim ben bunu okumuştum kendim icin bir defa hatim ettim Allah kabul eder insallah. Burdada olmaktan mutluluk duyarim
Benide eklermisiniz listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?