Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah.Güzel haberleri ilk sizinle paylasmak istedim cok güzel bi haber yok ama olmasi gereken bisi iste :) 24 mayis nikah tarihim hanimlar sizlerin duasi sayesindr hersey yolunda gidiyor buna eminim Allah razi olsun
İnsallah canim Allah razi olsunRabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah.
Güzel haberleri ilk sizinle paylasmak istedim cok güzel bi haber yok ama olmasi gereken bisi iste :) 24 mayis nikah tarihim hanimlar sizlerin duasi sayesindr hersey yolunda gidiyor buna eminim Allah razi olsun
Güzel haberleri ilk sizinle paylasmak istedim cok güzel bi haber yok ama olmasi gereken bisi iste :) 24 mayis nikah tarihim hanimlar sizlerin duasi sayesindr hersey yolunda gidiyor buna eminim Allah razi olsun
İnsallah canim . Herseyin en hayirlisi en güzeli senin olsun canimSüper haber bu kuzum darısı başımıza inşallah :)
Canım çok sevindim.Herşey daha da güzel olur inşallah.Güzel haberleri ilk sizinle paylasmak istedim cok güzel bi haber yok ama olmasi gereken bisi iste :) 24 mayis nikah tarihim hanimlar sizlerin duasi sayesindr hersey yolunda gidiyor buna eminim Allah razi olsun
Teşekkür ediyorum canim Allah razi olsunCanım çok sevindim.Herşey daha da güzel olur inşallah.
Allah razı olsun canım teşekkür ederim