DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

1000 INSIRAH VE YA SELAM YA CAMI OKUMASI
KATILIMCI: 22 KİŞİ

MUAF OLANLAR:131 Ya Selam Ya Cami esması cekıp yanına bildiği bir salavatı 33 adet (mecule,tefrıcıye,tuncına,selatul fatih vs vs )okuyor .İnsirah okumuyor
kalan kişilerde 1000 insirahtan payına dusen sayıyı ve 131 Ya Selam Ya Cami esması okuyor

HERKESİN İSİM VE DUASINI OZELDEN ATACAGIM

OKUNAN KİŞİ: SEES

SURE:YARIN AKSAM SAAT: 22 : 00
ADET: HEPİMİZ 50 ADET OKUYORUZ

evTik
O Ozzgeee
Patronicee
rudecute
C cansu_tr
B BEYBISIM MUAF
@BluedewOKUNDU
Krew
whiterose00
F Ftszynp
heidi1017
@denizinmavisiOKUNDU
segazel
SuUtku
Krew (ark)

eilenn
bir garip oblomov
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg MUAF ESMA SALAVAT OKD
M Mavisu27
umut-16
sees

bir garip oblomov umut-16 ayyy çok sevindim kızlar sagsalim kucağınıza almak nasip olsun inşallah darisi bana ve isteyen tüm arkadaşlarımıza olur insallah
teşekkür ederim canım dualarımız çok şükür kabul oluyor inşallah sende kısa zamanda güzel haberi verirsin

umut-16 canım seninde hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi

Amin. Canımsın.. bitanem teşekkür ederim .Allah razı olsun . Allah ım esirgesin
Hanimlar arkadaslar yazmasa farketmeyecegim Rabbim hayirli bir hamilelik gecirmenizi , hayirli kolay bir sekilde doğum yapmanızı, hayirli evlat olmalarini nasip eder insallah. Bugün liste bitiyormus Allah razi olsun hepinizden

Hanimlar ben daha duayi okumadim ikindiden sonra abdestli okuyacagim bisi geldi aklima hani liste gecislerinde toplu dua okuyorduk ya halep icin okumuştuk efendimize 70000 kelimei tevhid okumustuk acaba yine okuyup oyle mi baslasak diyecektim

Hanimlar ben daha duayi okumadim ikindiden sonra abdestli okuyacagim bisi geldi aklima hani liste gecislerinde toplu dua okuyorduk ya halep icin okumuştuk efendimize 70000 kelimei tevhid okumustuk acaba yine okuyup oyle mi baslasak diyecektim
olabilir aslında canım.
SübhânAllahi ve bi-hamdihi sübhânAllahil-azîm (Allah'ı, ona hamd ederek tesbih ederim, büyük Allah'ı tesbih, ederim) çekebilirizPeygamberimiz "İki kelime vardır. Söylemesi çok kolaydır. Terâzîde çok ağır gelirler. Allahü teâlâ, bu iki kelimeyi çok sever" diye buyurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…