amin ..amin ..amin canımCanım benim seninkini farketmemişim kusuruma bakma ben utandım asıl.Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canımcığım Amin..herkese teşkler tekrardanumut-16 cnm bitti duan Rabbim kabul eylesin
helal olsun tatlım..seni biliyorum ihmal etmezsin aksilik olduğu belliydi ..nefesine sağlık..Kuzum kusura bakmayın aksilikler olduumut-16 için okudum Rabbim tüm dualarını kabul eylesin. Hakkını helal et ancak haber verebildim.
Olur canım sana uygunsaCanimm 25-25 boluselim olmami
teşekkür ederim canımbir garip oblomov umut-16 ayyy çok sevindim kızlar sagsalim kucağınıza almak nasip olsun inşallah darisi bana ve isteyen tüm arkadaşlarımıza olur insallah
Amin. Canımsın..bitanem teşekkür ederim .Allah razı olsun . Allah ım esirgesin
Hanimlar arkadaslar yazmasa farketmeyecegim Rabbim hayirli bir hamilelik gecirmenizi , hayirli kolay bir sekilde doğum yapmanızı, hayirli evlat olmalarini nasip eder insallah. Bugün liste bitiyormus Allah razi olsun hepinizdenKizlar tek tek alintilamadim dua bildirimi olursa arada kaynamasin diye. Allah hepinizden razi olsun Rabbim nerde isteyen varsa nasip etsin insallahBuranin maneviyati cok yuksek az kisiyiz kendimizi vererek okuyoruz. Guzel bir grup olduk. Dilerim Rabbim hepimizin dualarini tez vakitte yasatsin
Canimm 25-25 boluselim olmami
Olur canım sana uygunsa
olabilir aslında canım.Hanimlar ben daha duayi okumadim ikindiden sonra abdestli okuyacagim bisi geldi aklima hani liste gecislerinde toplu dua okuyorduk ya halep icin okumuştuk efendimize 70000 kelimei tevhid okumustuk acaba yine okuyup oyle mi baslasak diyecektim