Canim 10.000 ya kadir esmasi ile
Aaa buda bi gitti geldi bebislenmis cok dikkatsizim ben ya takvim falan gormedim kuzum seninde hayirli olsun saglikla sihhatle al kucagina insallahBEN devam edeceğim canım
Amin. Canımsın..Aaa buda bi gitti geldi bebislenmis cok dikkatsizim ben ya takvim falan gormedim kuzum seninde hayirli olsun saglikla sihhatle al kucagina insallah
Uhuuuu bi suru hamis duasi bi suru hamis duasi alicaz masallahhhhh
Ok. Canım. Benim duama katılan tüm arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Nefesinize sağlık . Allah razı olsun
AminnKizlar tek tek alintilamadim dua bildirimi olursa arada kaynamasin diye. Allah hepinizden razi olsun Rabbim nerde isteyen varsa nasip etsin insallahBuranin maneviyati cok yuksek az kisiyiz kendimizi vererek okuyoruz. Guzel bir grup olduk. Dilerim Rabbim hepimizin dualarini tez vakitte yasatsin
Tamam cnm ben devam ediyorumCanim 10.000 ya kadir esmasi ile
Kisa bir salavati 1000 adet bolusecegiz ayrilan olmazsa 450-460 civari esma 46-47 de salavat dusecek sanirim
↑
Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindimAllahım inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirmeni,sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin
Amin. Canım . Allah razı olsun
sees in mesajını üstüme alınmışım . Pardon :) utandım. Meğer bir garip oblomov a imiş. Hemen atlamışım ben de