DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

rudecute kusum yardim gereklimi?
umut-16 cnm duanda bir tek rude kaldi ama hic aksatmaz onunda netinde falan skinti oldugunu dusunuyorum ben son arkadasimiza geceyim o arada oda haber verir takibimde cnm

1000 INSIRAH VE YA SELAM YA CAMI OKUMASI
KATILIMCI: 22 KİŞİ

MUAF OLANLAR:131 Ya Selam Ya Cami esması cekıp yanına bildiği bir salavatı 33 adet (mecule,tefrıcıye,tuncına,selatul fatih vs vs )okuyor .İnsirah okumuyor
kalan kişilerde 1000 insirahtan payına dusen sayıyı ve 131 Ya Selam Ya Cami esması okuyor

HERKESİN İSİM VE DUASINI OZELDEN ATACAGIM

OKUNAN KİŞİ: SEES

SURE:YARIN AKSAM SAAT: 22 : 00
ADET: HEPİMİZ 50 ADET OKUYORUZ

evTik
O Ozzgeee
Patronicee
rudecute
C cansu_tr
B BEYBISIM MUAF
Bluedew
Krew
whiterose00
F Ftszynp
heidi1017
denizinmavisi
segazel
SuUtku
Krew (ark)

eilenn
bir garip oblomov
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg MUAF
M Mavisu27
umut-16
sees

Aaa buda bi gitti geldi bebislenmis cok dikkatsizim ben ya takvim falan gormedim kuzum seninde hayirli olsun saglikla sihhatle al kucagina insallah
Uhuuuu bi suru hamis duasi bi suru hamis duasi alicaz masallahhhhh
Amin. Canımsın.. bitanem teşekkür ederim .Allah razı olsun . Allah ım esirgesin

umut-16 cnm duanda bir tek rude kaldi ama hic aksatmaz onunda netinde falan skinti oldugunu dusunuyorum ben son arkadasimiza geceyim o arada oda haber verir takibimde cnm
Ok. Canım. Benim duama katılan tüm arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Nefesinize sağlık . Allah razı olsun

Aminn

MUAF OLANLAR:131 Ya Selam Ya Cami esması cekıp yanına bildiği bir salavatı 33 adet (mecule,tefrıcıye,tuncına,selatul fatih vs vs )okuyor .İnsirah okumuyor
kalan kişilerde 1000 insirahtan payına dusen sayıyı ve 131 Ya Selam Ya Cami esması okuyor

evTik
O Ozzgeee
Patronicee
rudecute
C cansu_tr
B BEYBISIM MUAF
Bluedew
Krew
whiterose00
F Ftszynp
heidi1017
denizinmavisi
segazel
SuUtku
Krew (ark)

eilenn
bir garip oblomov
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg MUAF ESMA SALAVAT OKD
M Mavisu27
umut-16
sees

evTik
O Ozzgeee
Patronicee
rudecute
C cansu_tr
B BEYBISIM MUAF
Bluedew
Krew
whiterose00
F Ftszynp
heidi1017
denizinmavisi OKUNDU
segazel
SuUtku
Krew (ark)

eilenn
bir garip oblomov
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg MUAF ESMA SALAVAT OKD
M Mavisu27
umut-16
sees

Kuzum kusura bakmayın aksilikler oldu umut-16 için okudum Rabbim tüm dualarını kabul eylesin. Hakkını helal et ancak haber verebildim.

Canım benim seninkini farketmemişim kusuruma bakma ben utandım asıl.Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…