DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindimAllahım inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirmeni,sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin

Gebeliğin hayırlı uğurlu olsun canım. Gebelik takvimini farkettim .. Allah tamamına erdirsin .Rabbim,sağlıcakla evladını kucağına almayı nasip etsin :)

Allah razi olsun kizlar saolun dualarimiz cok sukur yanit buldu. Daha cok yeni bugun kan testiyle ogrendim insallah saglikla ilerler

Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindimAllahım inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirmeni,sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin
Amin. Canım . Allah razı olsun

sees in mesajını üstüme alınmışım . Pardon :) utandım. Meğer bir garip oblomov a imiş. Hemen atlamışım ben de

Allah razi olsun kizlar saolun dualarimiz cok sukur yanit buldu. Daha cok yeni bugun kan testiyle ogrendim insallah saglikla ilerler
Şimdi öğrendim çok sevindim.sağlıkla sorunsuz sıkıntısız kavuşursun inşallah bebişine
Rabbim isteyen herkese burda bebeği olsun diye dua ettiğimiz diğer kardeşlerimizede nasip eder inşallah

1000 INSIRAH VE YA SELAM YA CAMI OKUMASI
KATILIMCI: 22 KİŞİ

MUAF OLANLAR:131 Ya Selam Ya Cami esması cekıp yanına bildiği bir salavatı 33 adet (mecule,tefrıcıye,tuncına,selatul fatih vs vs )okuyor .İnsirah okumuyor
kalan kişilerde 1000 insirahtan payına dusen sayıyı ve 131 Ya Selam Ya Cami esması okuyor

HERKESİN İSİM VE DUASINI OZELDEN ATACAGIM

OKUNAN KİŞİ: UMUT-16

SURE:YARIN AKSAM SAAT: 22 : 00
ADET: HEPİMİZ 50 ADET OKUYORUZ

evTik
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee OKUNDU
rudecute
@cansu_trOKUNDU
B BEYBISIM MUAF
@BluedewOKUNDU
Krew MUAF
@whiterose00OKUNDU
F Ftszynp OKUNDU
heidi1017 OKUNDU
denizinmavisi OKUNDU
segazel OKUNDU
SuUtku OKUNDU
Krew (ark)OKUNDU

@eilennOKUNDU
bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260 OKUNDU
B Burcu2424 OKUNDU
@hmbgOKUNDU
M Mavisu27 OKUNDU
umut-16
sees OKUNDU

Son düzenleme:
umut-16 için okudum ama 2 fazla okumuşum biri eksik okusun kızlar. Rabbim kabul etsin inşallah
Ay bi halay cekeyim tutun tutun kizlar ucundan:)
Canim benim Masallah subhanallah darisi bekleyen diger arkadaslarin basina insallah saglikla sihhatle hayirli hamilelikle kucagina almak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…