umut-16 için okudum ama 2 fazla okumuşum biri eksik okusun kızlar. Rabbim kabul etsin inşallah
Amin. Canım . Allah razı olsunCanım hayırlı uğurlu olsun çok sevindimAllahım inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirmeni,sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin
Gebeliğin hayırlı uğurlu olsun canım. Gebelik takvimini farkettim .. Allah tamamına erdirsin .Rabbim,sağlıcakla evladını kucağına almayı nasip etsin :)umut-16 için okudum ama 2 fazla okumuşum biri eksik okusun kızlar. Rabbim kabul etsin inşallah
Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindimAllahım inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirmeni,sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin
Gebeliğin hayırlı uğurlu olsun canım. Gebelik takvimini farkettim .. Allah tamamına erdirsin .Rabbim,sağlıcakla evladını kucağına almayı nasip etsin :)
Canım hayırlı ugurlu olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimAllah razi olsun kizlar saolun dualarimiz cok sukur yanit buldu. Daha cok yeni bugun kan testiyle ogrendim insallah saglikla ilerler
Sen de benim gibi kasım annesi olacaksın inşaallah. Kasım bebeleri zor oluyor hazırlıklı olAllah razi olsun kizlar saolun dualarimiz cok sukur yanit buldu. Daha cok yeni bugun kan testiyle ogrendim insallah saglikla ilerler
BEN devam edeceğim canımARKADASLAR YENİ OKUMADA AYRİLACAK OLAN VAR Mİ??
Şimdi öğrendim çok sevindim.sağlıkla sorunsuz sıkıntısız kavuşursun inşallah bebişineAllah razi olsun kizlar saolun dualarimiz cok sukur yanit buldu. Daha cok yeni bugun kan testiyle ogrendim insallah saglikla ilerler
umut-16 için okudum ama 2 fazla okumuşum biri eksik okusun kızlar. Rabbim kabul etsin inşallah