Sahsim adina konusayim haftasonu haber veremese benim icin sorun olmaz pazartesi duam bitmis olur . Yada arkadas icin örnek veriyorum haftasonu benim duam okunacaksa en gec cuma günü okusun ve bildirsin ben haftasonu giremeyecegim için duasi okunacak kisinin duasini bigun önceden okudum diye böylelikle bütün sorun kalkar ortadanevTik
O Ozzgeee
Patronicee
rudecute
@gulbera
C cansu_tr
cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew
umut-16
Krew
whiterose00
F Ftszynp
GAD2015
@heidi1017
@denizinmavisi
@ddddamla
segazel
SuUtku
Krew (ark)
Arkadaslar bir arkadasin hafta sonu haber verme sikintisi var haber verme imkanim yok diyor durum boyle olunca bir kisi her daim hafta sonuna denk geleceginden okundumu okunmadimi diye bekliyiruz yeni listeye gecsekte duasi okunan eksigi fazlasi icin bekliyor o arada yeni kisinin duasinada baslayamiyor cozum olarak haftasonu okumasindan muaf tutarsam kalan 222 adette yardimci olurmusunuz sorun okuyamamsi degil haber alamamamiz sayili dua olunca hassas olmak gerekiyor okur muyuz ben tek alirsam bana cok yukleme olur 222 kendi sayim 222 adet daha 444 e hafta sonu da ben sikisirim okuyamam derseniz arkadas ayrilirsa kisi basi 233 olacak sayimiz cvp donerseniz planlamimizi yapalim