Çok haklısın. Dua etmek bile Allah'ın dilemesi ile oluyor. Rabbim nasip etsin Can'ım kardeşim. Üzülme.Dua isi nasip birazda sanirim benim hep tefriciyede sikintim cikar tam oh masallah okudu herkes ilk defa duz gitti falan dedin bende ozel gunede yetisicek girmeden namazla bagislayip duami edicem diye seviniyordum kismet olmadi yine cok uzuldum hic yalan soyleyemiycem insanin duasinin duz gitmesi bile bir umut bir sevk oluyor ihtiyaci olan sikintida olan insana maalesef bir arkadasimiz hala donmedi bende eksigi fazlasi olur diye kendimdende sayi beklettigim icin guvenip kilamadim ondan haber bekliyorum yani diyecegim o ki nasip kismet zaten olmayacaksa nasip olmaz olmussada olacaktir ya bi dunyada ya ote dunyada
canımm bende simdi sana msj atıp soracaktım bende okumaya bugun başladım sen kac tane okudun dıye buraya yazıdıgını yeni gördüm ve cook sevindimm Rabbim butun ıslerınızı kolaylastırsın inşaAllah daha da guzel haberlerını alırız tez zamandaHanimlar cumlelerimi icimden geldiği gibi yaziyorum başımdan geçen bisi. Benim bi arkadasim evlenmek istiyordu ama hic bi şekilde kimseye isinamiyordu cok kisi istiyordu ama olmuyordu annem bi sohbette 101 fetih süresi okumayi duymus ne dilek icin okursan oku diye bunu söyledi arkadasimin Anneside kadincagiz ramazanda 101 fetih süresini okuyup bitirmis yalan olmasın ya bi ay yada 20 gün sonra nisanlandi ve suan cok mutlu nasip olursa temmuzda evlenecek, biz en üst katta oturuyoruz cati problemimiz vardi anneciğim kendisi icinde okumaya basladi Allahim beni soguktan kurtar üstüme artik su akmasin diye daha fetih süresi 20lerde falandi bizim hem catiya hem dis cephe yapılmaya başlandı ve bitti, icinizden bazı arkadaslar nisanli oldugumu biliyor nisanlimin isyerinde bir terfi söz konusu ve bu bizim icin cok önemli hem onun icin hemde tez zamanda evlenmemiz icin 101 fetih süresi okumaya basladim inanin islerim acayip hizlandi düğün tarihi konusulmazken suan nisan ayi gibi düğün olabilir ve nisanlimin bölümünde 15.den sonra terfi olabilirmiş insallah nisanlimda terfi alabilir aslinda normalde alir universite mezunu lise mezunu olup terfi alanlarda var ama iste bizim maalesef torpilimiz yok yanlış anlasilmasin benim icin okunan okulun hic bi anlami yok sözde okul soruyorlar ama müdür yakini kim varsa o terfi alıyor o yüzden söyledim . Biraz uzun oldu hakkınıza girmek istemem hakkinizi helal edin sadece paylasmak istedim hayırlı geceler
Evet canim ilk seninle paylasmistim 52ye geldim ama öğlen okunmadan önce mazeretlendim aslinda bugun evdeydim cok okurdum ama nasip degilmis Rabbim hepimize bitirmeyi nasip eder insallahcanımm bende simdi sana msj atıp soracaktım bende okumaya bugun başladım sen kac tane okudun dıye buraya yazıdıgını yeni gördüm ve cook sevindimm Rabbim butun ıslerınızı kolaylastırsın inşaAllah daha da guzel haberlerını alırız tez zamanda
Duanı tamamlayalım canım hala mazeretli olursan senin adına namaz kılıp bağışlarım istersenDua isi nasip birazda sanirim benim hep tefriciyede sikintim cikar tam oh masallah okudu herkes ilk defa duz gitti falan dedin bende ozel gunede yetisicek girmeden namazla bagislayip duami edicem diye seviniyordum kismet olmadi yine cok uzuldum hic yalan soyleyemiycem insanin duasinin duz gitmesi bile bir umut bir sevk oluyor ihtiyaci olan sikintida olan insana maalesef bir arkadasimiz hala donmedi bende eksigi fazlasi olur diye kendimdende sayi beklettigim icin guvenip kilamadim ondan haber bekliyorum yani diyecegim o ki nasip kismet zaten olmayacaksa nasip olmaz olmussada olacaktir ya bi dunyada ya ote dunyada
Amin cnm insallahÇok haklısın. Dua etmek bile Allah'ın dilemesi ile oluyor. Rabbim nasip etsin Can'ım kardeşim. Üzülme.
Nasip kuzum ya tamamlansin kendi sayimida okur dua ederim rabbim kabul etsin dedigim gibi nasipte ne varsa oDuanı tamamlayalım canım hala mazeretli olursan senin adına namaz kılıp bağışlarım istersen
hafta sonları nete gıremıyorum okuyorum ama bılgınız olsunGAD2015 Cnm biz yeni duaya başladık ama ben senden kendi duam için haber bekliyorum arada kaynamasın dedim :)
Sayili dua oldugu icin bilgi alamazsak olmuyor olur olur insanlik hali fazla okuma olabiliyor (bir arkadasimizda olmustu) kisi ogrenmek istiyor mesela ben sizden haber alamadigim icin ne kendi duami tamamladim nede karismasin diye yeni arkadasa basladimhafta sonları nete gıremıyorum okuyorum ama bılgınız olsun
haber veremesemde okuyorum ben sure bıtmeden meltem hanımınkınıde bugun ınsallah bıtırırım haber verırım okuyamama durumunda annem sagolsun destek verıyor bana hepımız ıcınSayili dua oldugu icin bilgi alamazsak olmuyor olur olur insanlik hali fazla okuma olabiliyor (bir arkadasimizda olmustu) kisi ogrenmek istiyor mesela ben sizden haber alamadigim icin ne kendi duami tamamladim nede karismasin diye yeni arkadasa basladim
Oncelikle benim duami okudunuz bittimi sali sabahi saat 9:00da meltemin duasi biticek devam edicekmisiniz basladiniz mi hafta sonuna nasil cozum buluruz
Bak canim haber vermesemde okuyorum diye bir durumumuz olmuyor cunku bu 4444 adet okunmasi gereken sayiya hassasiyet gosterilmesi gereken bir dua.insaniz el kacar dalariz birsey olur fazla okuruz biz sen okundu diye geceriz ama dua sahibi gecemez haber beklemek zorundaki eksik biraktigi beklettigi duasini tamamlasin o yuzden lutfen haftasonuda dahil haber verinhaber veremesemde okuyorum ben sure bıtmeden meltem hanımınkınıde bugun ınsallah bıtırırım haber verırım okuyamama durumunda annem sagolsun destek verıyor bana hepımız ıcın
Maalesef o şekilde okuyorum ile olmaz. Her gün her şekilde girip vermeniz gerekir. Okudu mu okumadı mı diye geriliyoruz burda? Ki en basında burda sayfalarca yazdı O Ozzgeee her gün girip bildirim yapın yapamayacaksanız başlamayın diye... anlıyorum yoğunluk oluyor haftasonu ama illa bi 5 dk ayrılabilir bence.haber veremesemde okuyorum ben sure bıtmeden meltem hanımınkınıde bugun ınsallah bıtırırım haber verırım okuyamama durumunda annem sagolsun destek verıyor bana hepımız ıcın
konuyu ozzge81 ile gerekılı konusmayı yaptık yapıyoruzda aynı şeylerı soyledı zaten gerekırse lısteden cıkacagımıda ozelden ılettımMaalesef o şekilde okuyorum ile olmaz. Her gün her şekilde girip vermeniz gerekir. Okudu mu okumadı mı diye geriliyoruz burda? Ki en basında burda sayfalarca yazdı O Ozzgeee her gün girip bildirim yapın yapamayacaksanız başlamayın diye... anlıyorum yoğunluk oluyor haftasonu ama illa bi 5 dk ayrılabilir bence.
Arkadaslar teklifime donsunler uygun derlerse o sekilde devam ederiz ana sayfaya yazdimkonuyu ozzge81 ile gerekılı konusmayı yaptık yapıyoruzda aynı şeylerı soyledı zaten gerekırse lısteden cıkacagımıda ozelden ılettım