Hanimlar cumlelerimi icimden geldiği gibi yaziyorum başımdan geçen bisi. Benim bi arkadasim evlenmek istiyordu ama hic bi şekilde kimseye isinamiyordu cok kisi istiyordu ama olmuyordu annem bi sohbette 101 fetih süresi okumayi duymus ne dilek icin okursan oku diye bunu söyledi arkadasimin Anneside kadincagiz ramazanda 101 fetih süresini okuyup bitirmis yalan olmasın ya bi ay yada 20 gün sonra nisanlandi ve suan cok mutlu nasip olursa temmuzda evlenecek, biz en üst katta oturuyoruz cati problemimiz vardi anneciğim kendisi icinde okumaya basladi Allahim beni soguktan kurtar üstüme artik su akmasin diye daha fetih süresi 20lerde falandi bizim hem catiya hem dis cephe yapılmaya başlandı ve bitti, icinizden bazı arkadaslar nisanli oldugumu biliyor nisanlimin isyerinde bir terfi söz konusu ve bu bizim icin cok önemli hem onun icin hemde tez zamanda evlenmemiz icin 101 fetih süresi okumaya basladim inanin islerim acayip hizlandi düğün tarihi konusulmazken suan nisan ayi gibi düğün olabilir ve nisanlimin bölümünde 15.den sonra terfi olabilirmiş insallah nisanlimda terfi alabilir aslinda normalde alir universite mezunu lise mezunu olup terfi alanlarda var ama iste bizim maalesef torpilimiz yok yanlış anlasilmasin benim icin okunan okulun hic bi anlami yok sözde okul soruyorlar ama müdür yakini kim varsa o terfi alıyor o yüzden söyledim . Biraz uzun oldu hakkınıza girmek istemem hakkinizi helal edin sadece paylasmak istedim hayırlı geceler