DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

evTik
O Ozzgeee
Patronicee
rudecute
gulbera
C cansu_tr
cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew
umut-16
Krew
whiterose00
M Mavi siyah
F Ftszynp
GAD2015
heidi1017
denizinmavisi
E EEEliffffffffff
segazel
SuUtku
@ umutlu2525
Krew (ark)

Arkadaşlar ıkı uyemızde sıkıntı yasadık farkındasınızdır oncelıkle gerı kalan ve burada ıletısımde olan tum arkadaşlardan Allah razı olsun uzmedınız beni haber alamadıgımız arkadası lısteden cıkartıcam ancak banlı arkadas ıcın yorumlarınızı rıca edıyorum bu ban olayı bır kac yerde okudugum 3 gun suruyor mus ılerde yıne olursa baska bırınızın duasındada sıkıntı olabılır o arkadasta cıkarsa sayımız 22 kişi olup kişi bası 202 adet olacak lıstemın cogunlugu 3-5 fazla olsun ama temız okuyalım takılmayalım dusuncesınde duası okunan kısı benım ıcın onemlı aklında aması olsun ıstemıyorum ne suan okudugumuz arkadasta ne sonraları okuyacagımız herhangı bırınızde yorumlarınızı rıca edıyorum
ve yenı duaya başlamadan ayrılmak ısteyenınız varsa bıldırın lutfen umutlu2525 cnm lıstede ısmın hata verıyor sende gor dıye ayrıca etıketlıyorum

Son düzenleme:
50 tane alabilirim ama öğlen namazi icin abdest aldigimda okusam olur mu abdestli okumak istiyorum en fazla 3 saat icinde okuyabilirim
olur cnm zaten oglene yenı lıste yetısmez bır arkadasta haber vermedı acıkcası cok emek verıyorum sayfalarca yazdım ınan kımse bu kadar detaylı ınce ınce takıplı degıl lıstesınde ve artık sınırlenmeye başladım musama gostermıycem kımseye cıkartıcam

Biliyorum farkindayim canim inan cok üzülüyorum en iyisini sen bilirsin liste bi kere otursa güzel olacak insallah

evTik cnm 50 ben aldım 50 cansu 50 debeybısım zehra sana 35 adet kaldı bılgıne

M Mavi siyah duanızı okuyor musunuz ?ozel mesajımda herhangı bır yorumda bulunmamıssınız etıketımede bıldırım donmemeıssınız sabah gırmıssınız ama cok emın olamadım bılgı verırmısınız normalde bu saatlerde bıtmıs olması gerekıyordu 2 gun demıstık

Canim sen gun de belirlemissin ne guzel..okumayani cikar listeden kalani paylasalim aramizda..diger arkadasa gecelim..insanlar okurum deyip girmiyor bu nasil vicdan ya...cikar listeden ...seni de ugrastiriyorlar.

Canim sen gun de belirlemissin ne guzel..okumayani cikar listeden kalani paylasalim aramizda..diger arkadasa gecelim..insanlar okurum deyip girmiyor bu nasil vicdan ya...cikar listeden ...seni de ugrastiriyorlar.
Cnm cikartmak degilki sorun sayili dua iste yoksa bak eksigi olani bolusmek 5 dk ama haber alamayinca kalakaliyorum biri okumadi ondan eminim cunku cok yazdim offlineda girse gorurdu onu bolustuk birinden de haber bekliyorum oda yazsin listeyi duzenleyip devam edicem kendi duam olsa neyse ama size gelin sorunsuz okuyalim deyipte sonra boyle habersizlik olunca kendimi sorumlu hissediyorum iste bakalim bir kisi donmedi sabah girmis oda yazsin listeden cikarttiklarimla yeni liste olusturacagim

Senlik bir durum yok ki canım. Sen elinden gelenin fazlasıyla yapıyorsun.
Yeni listeye gecebilecek miyiz? Mavi siyah bugün cevap vermezse okumaya başlasam mi onun sayısını? Çok tereddüte bırakıyorlar.

Senlik bir durum yok ki canım. Sen elinden gelenin fazlasıyla yapıyorsun.
Yeni listeye gecebilecek miyiz? Mavi siyah bugün cevap vermezse okumaya başlasam mi onun sayısını? Çok tereddüte bırakıyorlar.
Cnm M Mavi siyah i bekle cunku aktif uye baaka topiklerdede duasi var hergunde giriyor bgn de sabah girmis ama buraya hic yazmadi okuyalim desem fazla okuma durumumuz olur
Saat 15 gibi yeni liste yaparim banli arkadasi yeni listeye baslarken cikarticam dondugunde konusuruz mavi siyahta 15 e kadar haber vermezse onuda uzulerek cikarticam ozelden sor sen bir baslamamissa onuda bolusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…