- 18 Haziran 2010
- 5.571
- 1.669
-
- Konu Sahibi Bluemiracle12
Allah razı olsun ne güzel dua ediyorsunuz.bizleri bilgilendirdiginiz için Rabbim ne muradiniz varsa versin insallahburada sikintisi olan dua bekleyen butun arkadaşların dualarını kabul etsin Rabbim
Sizden de Allah razı olsun amin cümlemizin insallahAllah razı olsun ne güzel dua ediyorsunuz.Çok mutlu oldum. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Kusluklerin bitmesi için edebileceğimiz dua biliyorsanız paylasirmisinizİstediğiniz bir şeyi rüyanızda görmek için ama bunu gelecekten haber almak gibi değil örneğin yeteneklerini rüyalarımda görmeye, şu işi yapmak be im için hayırlı mı gibi niyet etmek gerekir. Başka insanların alanına girmeden niyet etmek önemli
Öncesinde ruhsal rehberimin bana verdiği rehberlikleri almaya, gördüğüm rüyaları hatırlamaya ve şifalandırmaya niyet ediyoruz. Sonrasında rüya niyetimizi 9 kez söylüyoruz.
Örn. Bu gece rüyamda hangi mesleklerde başarılı olabileceğimi görmeye niyet ediyorum.
7 kez el Hakk, el Mukaddim, el Muiz
3 kez Allahümme inni es elüke ru'ya salihaten, sadikaten, ğayra kazibetin, nafiaten ğayra darratin
Diyerek sağ tarafa yatıyoruz. Abdestli olunursa daha iyi ama abdestsizde yapılabilir.
Diğer arkadaşların tavsiye ettiği gibi ya Vedud okuyabilirsiniz. Ya Vedud ya Cami şeklinde okursanız ya Cami esmasının bir araya getirme etkisiyle daha hızlı olacağını düşünüyorum. Bu arada astrolojik olarak retrodayız bende bugünlerde sizinki gibi şeyler yaşadım. Bugünden sonra retro bitiyor. Retroda küsenler bitince barışabiliyor. Siz dua edin eğer hayırlıysa barışırsınızKusluklerin bitmesi için edebileceğimiz dua biliyorsanız paylasirmisiniz
Ya vedud ya cami okudum bi sure bıraktım faydasını görmeyince bide okuduğumda iş arkadaşım vardı çöl iyiydik onunla da kötü oldum bi anda kuzenimle de aram açıldı sebep yokken ben de o yüzden bıraktım ama önerilerin için tekrardan teşekkür ediyorum Allah razı olsunDiğer arkadaşların tavsiye ettiği gibi ya Vedud okuyabilirsiniz. Ya Vedud ya Cami şeklinde okursanız ya Cami esmasının bir araya getirme etkisiyle daha hızlı olacağını düşünüyorum. Bu arada astrolojik olarak retrodayız bende bugünlerde sizinki gibi şeyler yaşadım. Bugünden sonra retro bitiyor. Retroda küsenler bitince barışabiliyor. Siz dua edin eğer hayırlıysa barışırsınız
Herkese merhabalar.Tecrübelerimi bizlerle paylaştığınız için çok ama çok teşekkür ederim.Yazılarınızı 2 defa okudum ve bayıldım.Ne güzel tecrübeler yaşamışsınız.Herkes kahır esmaları dışında tüm esmaları her ay teker teker 21 gün okusalar kendi esmalarını bulacaklar aslında.Çok teşekkür ediyorum tekrardan size RapisaUnutkanlık için Ala suresi
Atalarınızdan size aktarılmış olduğunu düşündüğünüz şeyler için buna niyet edip21 gün boyunca bir dua arkadaşı ile birbirinize dua ederek Kehf suresini okuyup öncesinde 100 salavat, 100 estağfurullah okuyabilirsiniz. Ayrıca bunun için deniz erten in instagram hesabına bakabilirsiniz orada daha detaylı anlatıyor. Dua ederken atalarınızın günahlarının affedilmesi içinde dua edin.
Psikolojik sorunlar için hergün 7 Duha ve 7 İnşirah suresi ayrıca bol bol salavat tavsiye ederim
Üzerinizde nazar olduğunu düşünüyorsanız, gün içinde çok uykunuz geliyor, ibadet sırasında karıştırıyorsanız, 7 nas, 7felak, 7 ayetel kürsi okuyabilirsiniz eğer yine de bunları yaşıyorsanız 11 tane de Kureyş suresi okunabilir. Yine böyle durumlarda kovulmuş şeytanın şerrinden ve nefsimin şerrinden Allah'a sığınırım diyerek E’ûzü Besmele çekebilirsiniz.
Eğer büyü, nazar gibi şeylerden şüpheleniyorsanız bulunduğunuz ortamın temiz olmasına özen gösterip oçBakara suresini okuyun okuyamazsanız internetten açıp dinleyin farkı farkedersiniz. Evin enerjisi değişiyor. Yine büyü gibi şeylerden şüpheleniyorsanız, bu kpnuları çok düşünüp araştırma yapmayın yaptıkça kafanızda büyütüp daha beter bir hale geliyor. Bunun yerine estağfurullah el azim okuyun 1000 adet ve bakara suresi. Saffat suresini de okuyup dinleyebilirsiniz. Böyle şeyler yaparken uykunuz geliyor diye bırakmayın, ısrarla devam ettirin çünkü şeytan vesvese veriyor bırakmanızı istiyor, bunu hatırlayıp devam ettirin.
Gece uykunuzda karabasan gibi şeyler yaşıyorsanız, uykunuzda rahatsız oluyorsanız çok kısık volümde bakara suresini veya sevdiğiniz surelerden açıp dinleyerek uyuyun. Sesini çok kısıkta olması uykunuzda dikkatiniz dağılmasın uykuya dalmakta sorun yaşamayın. Kuran okunuyor olması yeterli. Birde sırt üstü yatmayın.
Size özelden bir şey soracaktım bana yazabilir misiniz?Herkese merhabalar.Tecrübelerimi bizlerle paylaştığınız için çok ama çok teşekkür ederim.Yazılarınızı 2 defa okudum ve bayıldım.Ne güzel tecrübeler yaşamışsınız.Herkes kahır esmaları dışında tüm esmaları her ay teker teker 21 gün okusalar kendi esmalarını bulacaklar aslında.Çok teşekkür ediyorum tekrardan size Rapisa
Ya Vedud Ya Cami esması çoook güçlü esmalardır.Bizim dinimiz bana göre güzel ahlak ve sevgiye dayalı harika bir dindir.Peygamberimiz (sav)güzel ahlakı tamamlamak için gönderilmiştir.Ümmetini çok seven ve çok merhamet gösteren peygamberdi.Ya vedud ya cami okudum bi sure bıraktım faydasını görmeyince bide okuduğumda iş arkadaşım vardı çöl iyiydik onunla da kötü oldum bi anda kuzenimle de aram açıldı sebep yokken ben de o yüzden bıraktım ama önerilerin için tekrardan teşekkür ediyorum Allah razı olsun
Merhaba,Herkese merhabalar.Tecrübelerimi bizlerle paylaştığınız için çok ama çok teşekkür ederim.Yazılarınızı 2 defa okudum ve bayıldım.Ne güzel tecrübeler yaşamışsınız.Herkes kahır esmaları dışında tüm esmaları her ay teker teker 21 gün okusalar kendi esmalarını bulacaklar aslında.Çok teşekkür ediyorum tekrardan size Rapisa