Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Siparişlerinizi bekliyorum. Ürünler ve yapabileceklerim bunlarla sınırlı değil. Bardak altlıkları, amerikan servisler, aksesuarlar, bebek ürünleri, evlilik ürünleri vs... Siz isteyin yeter
bende kendim ce bi şeyler yapmak istiyorum. her hangi bir kursa gittiniz mi yoksa kendinizi geliştirerek mi yaptınız.yapabilir miyim. öneriniz var mı? elinize emeginize saglık cok begendim.
Tabii ki yapabilirsiniz. Kursa gitmedim. Eğer isterseniz ve el beceriniz varsa bence deneyin. Keçelerden alın ve hayal gücünüzü çalıştırın. Eviniz, eşiniz dostunuz ve kendiniz için bir şeyler yapın. Ben yaptıkça kendimi daha iyi hissettiğimi anladım. Siz de öyle hissedeceksiniz emin olun.
Tabii ki yapabilirsiniz. Kursa gitmedim. Eğer isterseniz ve el beceriniz varsa bence deneyin. Keçelerden alın ve hayal gücünüzü çalıştırın. Eviniz, eşiniz dostunuz ve kendiniz için bir şeyler yapın. Ben yaptıkça kendimi daha iyi hissettiğimi anladım. Siz de öyle hissedeceksiniz emin olun.