Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım yaa inşallah enkısa zamanda olur eşin niye vermiyoki bu erkeklerdeki gurur öldürüyo beni.
kist olayı herkesin derdi sorma bende aynıyım..

iyi geceler kızlar ben biraz daha durur sonra çıkarım yarın yine görüşürüz tatlış rüyalar hepinizeopuyorumnanaktan

cnm bı sekılde ıkna yoluna gıt öyle seymı olurklava:cok kzııyorum erkeklere umarım en kısa zamanda gerek kalmadan gelır mınısın:Saruboceq:

kızlar hadi iyi geceler yarın devam ederiz inşallah .öpüyorum sizi kızmadan gidiyim ben...alsanaalsanasmile

canım yaa inşallah enkısa zamanda olur eşin niye vermiyoki bu erkeklerdeki gurur öldürüyo beni.
kist olayı herkesin derdi sorma bende aynıyım..

dediğin gibi gurur işte ama 3ay daha beklicem sonra sıkıştırcam inşallah vermesine gerek kalmadan gelir bebişimiz artık:Saruboceq: inşallah ablam sizede isteyen herkesede versin.çağın hastalığı oldu bu çocuksuzluk çok üzülüyorum ay

günaydın kıslarr ebrar canım sana zahmet beni listeden arkalara alsana güzelim geldi benim kırmızılar pazar günü yeni tarihim 29 MAYIS ... ya kıslar formu takip etmekte zorlanıyoruz saylafalrın bu kadar çabuk ilerlemesien bi çözüm bulalım yoksa ancak böyel arada yazabileceğim... vaktimiz olmuyo sayfaları takip etmeye (

makbercim sana bi denk gelemedim ya....
canım yaa haklısın ben geldimmi sen olmuyorsun sen gelincede ben..neyse inşallah karşılaşırız..

herkeslere günaydınnnopuyorumnanaktandilerim sürprizlerle ve güzelliklerle dolu bir hafta geçirirsinizŞeniz

bencede sıkıştır canım bu erkekler anca yola geliyo benimki hemen gitmişti sorun yok ondada benim tedavi olmama yanaşmıyo .ya sana bişey olursa filan diyo .pıhtılaşma sorunum olduğu için gittiğimiz doktor korkuttu biraz oda taktı kafaya sana bişey olur çocuğumuz olmazsa olmasın işte böyle .
güzel dileklerin için saol inşallah seninde enkısa zamanda haberini alırızda hiçbirşeye gerek kalmaz..
herkeze günaydın,gece sabaha kadar oturunca kimse uyanamamış heralde daha.
günaydın canım nasılsın?
canım bende seni merak ediyordum hatta dünde yazmıştım neyaptı acaba diye.sağlık olsun bitanem inşallah gelecek aya .ben hemen yazıyorum yeni tarihini..
buarada haklısın geçmişi okumak zaman alıyo ama nasıl bir çözüm bulsak fikrin varsa söyle tatlım..

günaydın kuzum sanada iyi bir hafta diliyorum.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…