Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar vıtex hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş ben burda bulamadım tatile geldiğimde alıcam siz bulursanız alın mutlaka.bu arada neler yapıyorsunuz hamile kalmak için paylaşalımmı?

cnm o nedırkı?
ben preesed ı duydum yanı okudum ondan almayı düşünüm bıde kürlerı denıcem daha arastırmadımsengözlerimebaksanab

bızım burda suanda 02.30 cnmkaydirigubbakcemile3 vallah negüzel ıyı cvp kaydirigubbakcemile5

yalnızlık işte ne yaparsın uykunda bozuluyor kiloda alıyorsun depresyonda geçiriyorsun kimsen olmadığı için bebişim olsada artık herşey yoluna girse. çok hazırcevapımdır hemen der eşim cadoloz diyekaydirigubbakcemile3

benim düzenim allak bullak oldu sabaha karşı yatıyorum hep inş düzelir en kısa zamanda ama ben bekarkende öyleydim annemle arkadaşlarımla kuzenlerimle oturur sabahlardık bir sorun olmuyor yani:CüvCüv:

ya bende öyleyim aslında iyi değil keşke düzeltebilsek.biraz zor gerçi ben uykusuzluk için tedavi bile gördüm..

yalnızlık işte ne yaparsın uykunda bozuluyor kiloda alıyorsun depresyonda geçiriyorsun kimsen olmadığı için bebişim olsada artık herşey yoluna girse. çok hazırcevapımdır hemen der eşim cadoloz diyekaydirigubbakcemile3

oh negüzel cnmzemuszemus
ınsalah bıran önce olurda kurtulursun yalnızlıktan gercekten zor çünkü:çok üzgünüm:

cnm o nedırkı?
ben preesed ı duydum yanı okudum ondan almayı düşünüm bıde kürlerı denıcem daha arastırmadımsengözlerimebaksanab

bu vıtex vitamin gibi tablet halinde satılıyormuş bir bitkinin tableti yani netten araştır birde eczanelere sor bakalım varsa bende türkiyeye gelince alırım.preseed de ben kararsız kaldım ya kalitesiz spermle döllenirse yumurta diye? bazı doktorlar bu yüzden kullanmayın demiş birine ama bakalım

Kızlar ben kacar lutfen dua edın ayrın ınsaflı bırıne denk gelıyım ısım hallolsun derdıme derman olsun ne olur kızlar sızı sevıyorum hepııznı opuyorum tatlı uykularrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bu vıtex vitamin gibi tablet halinde satılıyormuş bir bitkinin tableti yani netten araştır birde eczanelere sor bakalım varsa bende türkiyeye gelince alırım.preseed de ben kararsız kaldım ya kalitesiz spermle döllenirse yumurta diye? bazı doktorlar bu yüzden kullanmayın demiş birine ama bakalım

evet bende duymuştum .doğal olmuyan şeyleri çok kullanmamak gerek..
dediğin şey sadece bayanlar içinmi erkekde kullanıyomu canım

öylemı cnm ben bı arastırım bakalım her duydugumuzu yapar olduk vallah ya kurtulsaydık su durumdaalsanaalsanasmile
sızde problem neydı nezmandır ıstıyosun

mızmızcım allah gönlüne göre versin inşallah iyi birine denk gelirsin hadi iyi geceler canım yarın haber ver bize öptümmm

Kızlar ben kacar lutfen dua edın ayrın ınsaflı bırıne denk gelıyım ısım hallolsun derdıme derman olsun ne olur kızlar sızı sevıyorum hepııznı opuyorum tatlı uykularrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ınsallah yrn doktordan mutlu ayrılırsın:Saruboceq:
ıyıgeceleropuyorumnanaktan

öylemı cnm ben bı arastırım bakalım her duydugumuzu yapar olduk vallah ya kurtulsaydık su durumdaalsanaalsanasmile
sızde problem neydı nezmandır ıstıyosun

bizim problemimizi ben bilmiyorum valla eşim sperm analizi vermediği için bilmemek çıldırtıyor zaten ama 6aydır düzensizleşti reglim kist oluşuyor bazen stresten demişti o zaman doktor.doktorada gitmiyorum eşim analiz vermiyor diye:mymeka:3yıl olcak istiyoruz valla

X