Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

samyelim şifa olsun inşallah canım...
ay çok zor ya her hafta 5 gömlek allah yardımcın olsun hayatım...

sağolun kızlar.bu ay inşallah hepimiz kırmızıları görmeyiz.bebişlerimiz gelir.Rabbim isteyen herkese tez zamanda bebişini verisn inşallah.aratmasın kimseye

sağol ebrarcım,, haftada 2 saat rahat ütüm var.. bir de ben herşeyi ütülüyorum yaa,, eşim kızıyor ama napayım, huyum kurusun. iç çamaşır,nevresim falan...

teşekkür ederim arkadaşlar,buraya üye olalı daha iyiyim,kendim gibi olanlarla,beni anlayanlarla sohbet etmek çok rahatlatıyo beni.

saol ebroşum sınav bitti şükür evdeyim ama aklım dışarda hava çok güzel kocişi kandırırsam çıkarız sen nasılsın görüşmeyeli

KIZLAR KUSURA BAKMAYIN LıSTEYLE UĞRAŞTIM ..
zormuş gerçekten liste olayı...
samyelim yapma yazık canına valla bende biara öyleydim ama şimdi yapamıyorum .napıyım içimizi kimse görmüyo zaten kaydirigubbakcemile3
bersum gidin tabi yaa negüzel değerlendirmek gerek bugüzel bahar havalarını.bende napıyım canım yaa richim gitti liste işiyle uğraştım biraz...

shark ekledim canım seni inşallah kırmızıları görmezsin hamişler listesinde ilk olursun...
kardelencim evet canım yaa gerçekten bura insana ilaç gibi geliyo çünkü hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz..

kızlar benim çıkmam gerek düğün başladı ben hala burdayım .hepinizi öpüyorum .mutlu huzurlu birgün geçirin inşallah..

liste olayı zordur ebroşum ya bende yardımcı olurum sıkışırsan
kociş karnımı doyur seni dışarıya çıkarayım dedi bana mutfak yolları gözüktü sonrada dışarı çıkarız hepinizi öptüm akşama görüşürüzzzz

arkadaşlar o kadar çok bahsettiniz ki benimde dışarı çıkasım geldi,burdada hava çok güzel,eşimin hevesi kaçmadan kalkim net başından o zaman,hepinizi öpüyorum.görüşürüzzzz

bersum iyi gezmeler tatlım ...
samyelim saol canım sanada kolay gelsin ..
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere tatlışlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…