Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım benim eşim çalışıyo malesef ..
bende arkadaşın düğünü var bi gözüküp gelicem...
sen evdemisin canım?

karanfili yut tatlım ibrahim saraçoğlu söylemişti .hatta çocuklarınıza bile yutturun demişti...

bugün benim iznimin son günü. yarın iş başı. o yüzden evde olmak istiyorum. eşimde bana uyar dedi. dışarı çıktı şimdi. hem bana ip alacak. bebek battaniyesi örüyorum. evdeyiz bugün... azcık ütüm var, yavaş yavaş onu yaparım....

canım çiğnemeden yut .hatta yutamıyosanız suyla yutun dedi saracoğlu...
ah canım alıştın şimdi tatile zor geliek yaa işbaşı yapmak .neyse sağlık olsun peki yaza iznin yokmu?
demek bebek battaniyesi örüyosun inşallah enkısa zamanda kullanmak nasip olur..:Saruboceq:

ütü yapmayı severmisin ben ev işlerinde ençok ütüden nefret ederim alsanaalsanasmile

Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

:nazar:MAYIS AYI LıSTEMIZ:nazar:

YUSNES: 1 MAYIS
ıNCıMEŞE: 2 MAYIS
YELıZıPUCU: 6 MAYIS
NURUNAYN : 10 MAYIS
KUMSAL: 10 MAYIS
[SHARK_11 11 MAYIS
BUURCUUM: 17MAYIS
ALEYNA84: 18 MAYIS
MAVı2505: 18 MAYIS
EBRAR: 20 MAYIS
PELıN67: 21 MAYIS
JARNANA_21: 21MAYIS
SAMYELı26: 26MAYIS
EZGIM_EZ: 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: 27 MAYIS
AZıZE1: 29 MAYIS
BERSUU: 30 MAYIS
EMOS8935: 30 MAYIS

:nazar:HAZıRAN AYI LıSTEMıZ :nazar:
MIZMIZ: 1 HAZıRAN
GELıNCıK37_34: 4-5 HAZıRAN

KIZLAR UMARIM HEPIMIZE UGUR GETIRIR BU LISTE:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:nazar::nazar:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:nazar::nazar:

Son düzenleme:
slm arkadaşlar,bende evlat hasretiyle yanıyorum,aranıza katılmak istedim.biraz okudum topiğinizi,aranızda hamilelerde var galiba,Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin,olmayanlara da en kısa zamanda tattırsın bu duyguyu inş.
ben iki buçuk yıllık evliyim bir defa kimyasal gebelik yaşadım ve ondan sonrada hamile kalamadım,şimdilik problemim yumurtlama olmaması,ilaçla olsada,döllenmedi malesef,bekliyoruz.

YUSNES VE ıNCEMEŞE regl günlerinizmiş .inşallah olmamışsınızdır .güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah..

mrhb kızlar benide eklermisiniz.11 mayısı bekliyorum.bu ay 3.denememiz.inşallah gelir bebişim.aslında haziran annesiydim.ama bebişimin kalbi durduğu için alındı.inşallah 2.de aynı şeyleri yaşamayız.çok zor bi durum.Rabbim kimseye yaşatmasın.kısmet işte ne diyebilirizki.

ebroşummmmm merhaba ben geldimmmmm
kızlar hepinize mutlu pazarlar diliyorummmmmmopuyorumnanaktan

slm arkadaşlar,bende evlat hasretiyle yanıyorum,aranıza katılmak istedim.biraz okudum topiğinizi,aranızda hamilelerde var galiba,Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin,olmayanlara da en kısa zamanda tattırsın bu duyguyu inş.
ben iki buçuk yıllık evliyim bir defa kimyasal gebelik yaşadım ve ondan sonrada hamile kalamadım,şimdilik problemim yumurtlama olmaması,ilaçla olsada,döllenmedi malesef,bekliyoruz.

canım hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun canım inşallah enkısa zamanda senin ve diğer arkadaşlarında güzel haberlerini alıcaz .herşey yoluna girer inşallah ve enkısa zamanda göbüşünde bebişin olur...

mrhb kızlar benide eklermisiniz.11 mayısı bekliyorum.bu ay 3.denememiz.inşallah gelir bebişim.aslında haziran annesiydim.ama bebişimin kalbi durduğu için alındı.inşallah 2.de aynı şeyleri yaşamayız.çok zor bi durum.Rabbim kimseye yaşatmasın.kısmet işte ne diyebilirizki.

çok geçmiş olsun canım, rabbim inşallah en kısa zamanda kucağına almayı nasip eder canım...

canım hoşgeldin aramıza ...
çok geçmiş olsun canım allahım bidaha yaşatmasın inşallah..
ben hemen ekliyorum seni .inşallah gelmez kırmızılar ...

X