Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karanfili yut tatlım ibrahim saraçoğlu söylemişti .hatta çocuklarınıza bile yutturun demişti...
ütü yapmayı severmisin ben ev işlerinde ençok ütüden nefret ederim alsanaalsanasmile
samyelim karanfil yutmaya gittin galiba...
slm arkadaşlar,bende evlat hasretiyle yanıyorum,aranıza katılmak istedim.biraz okudum topiğinizi,aranızda hamilelerde var galiba,Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin,olmayanlara da en kısa zamanda tattırsın bu duyguyu inş.
ben iki buçuk yıllık evliyim bir defa kimyasal gebelik yaşadım ve ondan sonrada hamile kalamadım,şimdilik problemim yumurtlama olmaması,ilaçla olsada,döllenmedi malesef,bekliyoruz.
mrhb kızlar benide eklermisiniz.11 mayısı bekliyorum.bu ay 3.denememiz.inşallah gelir bebişim.aslında haziran annesiydim.ama bebişimin kalbi durduğu için alındı.inşallah 2.de aynı şeyleri yaşamayız.çok zor bi durum.Rabbim kimseye yaşatmasın.kısmet işte ne diyebilirizki.
mrhb kızlar benide eklermisiniz.11 mayısı bekliyorum.bu ay 3.denememiz.inşallah gelir bebişim.aslında haziran annesiydim.ama bebişimin kalbi durduğu için alındı.inşallah 2.de aynı şeyleri yaşamayız.çok zor bi durum.Rabbim kimseye yaşatmasın.kısmet işte ne diyebilirizki.