Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

azracım gece oturmalarına başlıyoruz haa,,ohhh gelsin börekler çörekler...
derinim çok geçmiş olsun canım.. ayy eniştemde var bende ordan biliyorum...

aynı anda yazmışız canım.. benim randevum yok, yumurta takibi yaptığı için araya alacak beni. belki 11 i bulabilir.
inşallah canım, hamile olurumda kontrollerde karşılaşırız...

evet canım aynı anda yazmışız inşallah yumoşlar büyümüştür bu sefer çatlatma iğnesi mi yapacak yoksa daha var mı

evet canım aynı anda yazmışız inşallah yumoşlar büyümüştür bu sefer çatlatma iğnesi mi yapacak yoksa daha var mı

dün gitmiştim daha 12-13 mm ler
sanırım bi 1-2 kere daha çağırır sanırım. 20-22 olunca yapar. birde benim yumurtalarım geç büyüyor...

olsun canım yumoşlar büyüsünde geç olsun güç olmasın inşallah allah emeklerini boşa çıkarmaz canım

aleyküm selam canım hoşgeldin hayırlı cumalar sanada
azracım hoşgeldin sana da hayırlı cumalar canım
hoşbulduk canım hayırlı cumaalar rabbim cuma saatti hürmetine evladını sag ve saglıklı kucagına almak nasip etsin aminn

hoşgeldin canım hayırlı cumalar sanada

hoşbulduk bersum ya epey oldu konuşmayalı sen nasılın ben haftaya gitcem dr a o zaman dogum şeklini de söyleyecek hayırlısı ile sen naptın dr agittin mikilo aldınmı ?
samyelim sen nasılsın tedavin hayırlı olsun umarım minişin senle olur bu sefer canım

hadi hayırlısı gökçem inşallah normal doğum yaparsın ....
valla 4 kilo aldım ama nereye gitti bilmiyorum küçük bi göbişim var o kadar

bersum hayırlısı ile 5. aya gir nasıl aldıgının bile farkında olmazsın ilk 4 ay sadece 3 kilo almıştım bi baktım ki 16 kilo almışım

gökçem enson gittiğinde bebiş kaç kiloydu ona görede değişiyo ya çok tombişse zor olur normal
bu arada AZRACIM ben sana slm verdim ilk gördüğümde senden cvp alamadım aşk olsun

maalesef canım okullar açılıyor tatil ne güzeldi ama bi yandanda vakit geçiririm evde de sıkılıyorum işte karıışık durumlar

tabii canım senin için daha iyiolur,,

yaf şu editi geri getirsinler yanlış yazcam die ödüm kopuyaa yaaalsanaalsanasmile

gökçem evet canım aşılama tedavisine başladık bakalım hayırlısı canım...

anam pardonn azracım slmıımı görmüşsün sürekli yazmaktan ben görememişim kusura bakma günahını aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…