aynı anda yazmışız canım.. benim randevum yok, yumurta takibi yaptığı için araya alacak beni. belki 11 i bulabilir.
inşallah canım, hamile olurumda kontrollerde karşılaşırız...
merhaba canım sanada hayırlı cumalar ben iyiyim kuzum sen nasılsın rabbim cuma saatii gönlünüzdekii tümm muradınızı versin inşallah
[
evet canım aynı anda yazmışız inşallah yumoşlar büyümüştür bu sefer çatlatma iğnesi mi yapacak yoksa daha var mı
olsun canım yumoşlar büyüsünde geç olsun güç olmasın inşallah allah emeklerini boşa çıkarmaz canım
aleyküm selam canım hoşgeldin hayırlı cumalar sanadaselam kızlar hayırlı cumalar olsun
dün akşam duaya amin diyip çıkmak zorunda kaldım eşim istedi pc yi derincim kusura bakma yazdıklarını şimdi gördüm çok öptüm kuşum umarım bağsurunada bi çare bulunur çekenler çok kötü olduğunu söylüyor allah kolaylık versin canım
hoşbulduk canım hayırlı cumaalar rabbim cuma saatti hürmetine evladını sag ve saglıklı kucagına almak nasip etsin aminnazracım hoşgeldin sana da hayırlı cumalar canım
hayırlı cumalar kızlar
derinim bagsur için geçen sene ben tere otu varya onu bi kaşık çigneyip su ile yutmuştum günde iki kez mi neydi iyi gelmişti ama 1 ay yapmak gerekiyodu ben yapmamıştım şu marankinin sitesinde yazıyodu oraya bi bak istersen canım
amin canım inşallah..
sen pazartesi başlıyor musun okula...
maalesef canım okullar açılıyor tatil ne güzeldi ama bi yandanda vakit geçiririm evde de sıkılıyorum işte karıışık durumlar
yaf şu editi geri getirsinler yanlış yazcam die ödüm kopuyaa yaaalsanaalsanasmile