Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Derin sanada gecmiş olsun bagsurun var galiba

canım ya onun tek cagresi ameliyat diye biliyorum ihmal etme ol kurtul fazla acı cekmeden

Iyiyim pelin cok sagol canım

kayınvalidemle kuranı kerim sohmetine gitcez bekliyom haber

arıycaktı ama daha armadı

Ay canım ya ne guzel allah kabul etsın bizım ıcinde dua edersen cok sevinırım gorusuruz canım sende k.i.b optum...

Derinim cok gecmıs olsun canım...basur benim esimdede vardı amalıyat oldu simdı cok iyı... sende amaliyat olda kurtul canım...optum k.i.b

selam kızlar hayırlı cumalar olsun
dün akşam duaya amin diyip çıkmak zorunda kaldım eşim istedi pc yi derincim kusura bakma yazdıklarını şimdi gördüm çok öptüm kuşum umarım bağsurunada bi çare bulunur çekenler çok kötü olduğunu söylüyor allah kolaylık versin canım

semacım hoşgeldin ctesi sende tanser beye gideceksin benimde aynı gün randevum ama saati 11.45 yakın olsaydı görüşürdük inşallah aşılamada pozitifi görürsünde bundan sonra gebelik takibi için geldiğinde karşılaşırız canım

teyzemler geldiler başka şehirden, akşama onları çaya çağırdım, yemeğe almak isterdim ama işteyim malum. bersucum sen nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik.
17.haftaya girmişsin canım.. doktor kontrolün nezaman? belki karşılaşırız birgün. ben yarın sabah gidecem tanser beye?

aynı anda yazmışız canım.. benim randevum yok, yumurta takibi yaptığı için araya alacak beni. belki 11 i bulabilir.
inşallah canım, hamile olurumda kontrollerde karşılaşırız...

ebrarrımmm kızz nerelerdesinnn gitmedimi misfirlerinn canımmm

derdanın dua listesini yaptınmı canım ne zaman yacaz duayıı bana da yaz kuzumm

nerde derda unuttu bizii kızz kuşummm günde 3 sefer girr bari özletme kendini kuzumm

anacım ramazan bitti görüşemez oldukk yahuu toplanamadık bi türlü olmayoo böyle bakk

uçagımı alam bakımdanda her akşam toplanıp birine gidelimm ilkk benden başlayalımm
bu gece alacam hepinizi hazır olun misafir olun gelin bana börekler açarımm sizeee ayy özledimm valla
böyle birbirimizde toplanmaya gerci aleynanınn bıcırları çok yaramaz ama katlanacaz analarının hatrına napalımm

hayırlı cumalar kızlar
derinim bagsur için geçen sene ben tere otu varya onu bi kaşık çigneyip su ile yutmuştum günde iki kez mi neydi iyi gelmişti ama 1 ay yapmak gerekiyodu ben yapmamıştım şu marankinin sitesinde yazıyodu oraya bi bak istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…