- 29 Haziran 2010
- 1.479
- 0
allah kavuştursun canım gurbet zor allah saglık versin canım görüşürüz öptümazraperı amın canım zonguldakta benim ailem ins bır ay sonra gıdıp hasret gıdercem gorusuruz optum...
süperrr canımm çokk sevindimm bakk stess yaptın boşu boşuna kist deyilmişş o yumurtalarda en kalitelillerinden olacakk inşallahh sakınn stress yapma canımm herşey güzel olacak allaın izniyle dualarım seninle canımiyim ebrarım,
öğlen doktora gittim. 3 yumurta var dedi ama biri büyümeyebilir dedi. O ufak dedi. Diğer ikisi biri 11 mm. Diğeri 12 mm olmuş. Cumartesi sabah 9 da tekrar çağırdı,, doktor herşey normal dedi ama bana sanki yavaş büyüyor gibi geliyor,,,
geçmiş olsun canımm o topuk kırılmasını ben bi kaç sefer yaşadımm bi elimde topukk topallaya topallaya ayakkabıcı aramıştım taksimde görmeliydin halimiiayy kızlar bugün noldu,, işten izin aldım doktora gitcem. Otobüs 45 dakikada gitti, 45 dakikada geldi ama hastanede işim 10 dk. Sürdü.
Gelirken otobüs beklerken ayakkabımın topuğu çıktı. Topuğu hemen selpağa sardım. Işe gelince silikonla yapıştırdım. Akşamı bi çıkarsam, akşam çıkmışken ayakkabı aldırayım bizim adama...
bizim komşu yaptırmıştı 500 e mal oldu dedi herşey içinde inşallah rabbim bebişini yollar emeklerinizi boşa çıkarmasın mevlamcanım eşim biraz önce hastaneyi aramış bizde aşılama yaptırcazya hastanede; gelin önce bir tahlil yapalım aşılamada gebe kalma yüzdeliğine bakalım ondan sonra tedaviye başlarız demiş.650 tl.demişler ilaçlarla birlikte 1000tl yi bulur demişler ben ssk lıyım.üç çocuk diye bağırıyolar ama iş yapmaya gelince hiç tedavi paralarını karşılamıyorlar.anlamadım yaaa ben neden acaba ssk ya maaşımın yarısını yatırıyorum ki.sizce fiyat nasıl arkadaşlar.eşim tel.açtığında da çok samimi davranmışlar.
Hayırlısıyla cumartesi başlıyoruz şans dileyin arkadaşlar bana
ebrarım 5 gıbı gırdı pat elektrık kesıldı
cnm ben doktora gıttım bgn kıst yokmus yumoslarım catlamıs doktor cok güzel dedı:dance::dance:
Ama sansa bak esımın bgn evde olması gerektı pat evde yok bende sans yok bacım ya:tomato:
Neyapalım kısmet hayırlısı olsun allahtan ümıt kesılmez:saruboceq:
aminn canımm rabbimm sanadaa çokmu çokk tatlıı evlatlarr versin deyerini bilen saygıda sevgide kusur etmeyen evlatlar nasip etsinn gülümamin diyen dilleriniz dert görmesin..rabbim hepinize çokkkkkkkk tatlı evlatlar nasip etsin .
canım geçmişteydim alıntı yaptımda nasılsınnazracım çıktın mı canım ya sesin çıkmıyor..
derinim canımm ya bi ot dedilerdii ona iyi gelen ramazandan önce teyzemlere gittiydim onun bi gelini her ot türünü tanıyo ve topluyo ne neye iyi geliyo biliyo o günd topladıydık ısırgan bi ot daha topladı o dedi basurun varsa bak vereyimm basurdan eser kalmaz demişti ama ismini unuttum canımm ögreneyimm sana bildiirim canım inşallah şifa olursagol bitanem yaa inan çok fena..yugoslavyadan kür bile getirdiler yok anamm olmadı..5 gün oldu kullanıyorum tık yok şişti daha çok..bide 60 tl verdim boş yeremafoldumbendemin sıcak su yaptım canım o da kaşındırdı iyice..hiç rahatlama yok anlıcagın.
hoşbulduk canımselam canlarım ben geldim..ama az bi işim kaldı onu da halledip yine gelicem.
Azram boncuum hoşgeldiniz canlarım.
ay azram cok sagol cnm gelcek sabah bakalım kısmet artık stres topu olduk cnm artık kaydirigubbakcemile3hayırlısı bakalım
azram hoşgeldin canım yaa...sagol inşallah rabbim hepimize güzel evlatlar verecek amin..
of sorma canım şu bagsuru..Allah beter şeylerden korusun tabi de,fena bişeymiş bu da yani...şuanda zor oturuyorum agrım var bide..yugoslavyadan bi karışım geldi onu kullanıyorum..ama ne bitkisi bilmiyorum..kompres yapıyorum üstüne bide içine kulak çubugunla ...bunu çok met etti bi ablamız..3 günde sökmüş kullananlarınkini...ama benim 5 gün oldu hala bişey yok...
o dedigin otu da ögrenince söylersin canım çok sagol.
kızlarr uyudunuz mu:)) bende çıkıyom gerçi..uykum geldi..eşim de kızıcak şimdi yatalım diyodu..ben kaçtım canlar..sagolun geçmiş olsun dilekleriniz için..sizi seviyorum çokkk öptümmm.ŞenizŞeniz
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM CANIMIZ GÜZEL ARKADASIMIZ EBRARIMIZA KATINDAN EN HAYIRLISINI NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BU DEFA BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM...AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM CANIMIZ GÜZEL ARKADASIMIZ EBRARIMIZA KATINDAN EN HAYIRLISINI NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BU DEFA BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM...AMİN...
YA RABBİ
pelınım gecmıs olsun cnm ılac falan alkaydirigubbakcemile5kib
samyelım ebrarın dedıgı gıbı gec olsun kalıtelı olsun kaydirigubbakcemile5
canım yaa çok geçmiş olsun
ya noluyo buara herkese dikkat edin kendinize azcık toparlanın canlarım yaa hayat çok boş can sıkmaya gerek yok
evet canım bozuluyo
bak korktuğun gibi değilmiş hadi gözünaydın
buarada gerçektende hiç şans yok kuzu sende yaa
hoşgeldin datlum nerdesin bakıyım sen