Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

azraperı amın canım zonguldakta benim ailem ins bır ay sonra gıdıp hasret gıdercem gorusuruz optum...
allah kavuştursun canım gurbet zor allah saglık versin canım görüşürüz öptüm
süperrr canımm çokk sevindimm bakk stess yaptın boşu boşuna kist deyilmişş o yumurtalarda en kalitelillerinden olacakk inşallahh sakınn stress yapma canımm herşey güzel olacak allaın izniyle dualarım seninle canım
geçmiş olsun canımm o topuk kırılmasını ben bi kaç sefer yaşadımm bi elimde topukk topallaya topallaya ayakkabıcı aramıştım taksimde görmeliydin halimii
bizim komşu yaptırmıştı 500 e mal oldu dedi herşey içinde inşallah rabbim bebişini yollar emeklerinizi boşa çıkarmasın mevlam

canımm gelmicekmi eşin gelirse sabahta olsa olurr inşallah gelirr canımm şansın dönsünn herşeyy çok güzell olsunnn rabbimm yanında olsun canımm noo stressss hiçç kafaya takma gülümmm

ay azram cok sagol cnm gelcek sabah bakalım kısmet artık stres topu olduk cnm artık kaydirigubbakcemile3hayırlısı bakalım

amin diyen dilleriniz dert görmesin..rabbim hepinize çokkkkkkkk tatlı evlatlar nasip etsin .
aminn canımm rabbimm sanadaa çokmu çokk tatlıı evlatlarr versin deyerini bilen saygıda sevgide kusur etmeyen evlatlar nasip etsinn gülüm
azracım çıktın mı canım ya sesin çıkmıyor..
canım geçmişteydim alıntı yaptımda nasılsınn
derinim canımm ya bi ot dedilerdii ona iyi gelen ramazandan önce teyzemlere gittiydim onun bi gelini her ot türünü tanıyo ve topluyo ne neye iyi geliyo biliyo o günd topladıydık ısırgan bi ot daha topladı o dedi basurun varsa bak vereyimm basurdan eser kalmaz demişti ama ismini unuttum canımm ögreneyimm sana bildiirim canım inşallah şifa olur
selam canlarım ben geldim..ama az bi işim kaldı onu da halledip yine gelicem.
Azram boncuum hoşgeldiniz canlarım.
hoşbulduk canım
ay azram cok sagol cnm gelcek sabah bakalım kısmet artık stres topu olduk cnm artık kaydirigubbakcemile3hayırlısı bakalım

stres yapma canımm tadınıı çıkarr o düşünceyle girme yataga güzelimm inşallah rabbim büyükkk ol dicekk olacak inşallahh sen stresten uzak durr canımm herşey güzel olacak inşallahh

azram hoşgeldin canım yaa...sagol inşallah rabbim hepimize güzel evlatlar verecek amin..

of sorma canım şu bagsuru..Allah beter şeylerden korusun tabi de,fena bişeymiş bu da yani...şuanda zor oturuyorum agrım var bide..yugoslavyadan bi karışım geldi onu kullanıyorum..ama ne bitkisi bilmiyorum..kompres yapıyorum üstüne bide içine kulak çubugunla ...bunu çok met etti bi ablamız..3 günde sökmüş kullananlarınkini...ama benim 5 gün oldu hala bişey yok...
o dedigin otu da ögrenince söylersin canım çok sagol.

kızlarr uyudunuz mu:)) bende çıkıyom gerçi..uykum geldi..eşim de kızıcak şimdi yatalım diyodu..ben kaçtım canlar..sagolun geçmiş olsun dilekleriniz için..sizi seviyorum çokkk öptümmm.ŞenizŞeniz

çok geçmişş olsun canımmm çok zorrr allah yardımcın olsun en ögreneyim ne otu oldugunu sana yazarım canımm inşallah bu gelen karışım fayda ederr belki her bünyede gün deyişiyordur canımm inşallah şifa olurr kaç gün kullanman gerekiyormuşş onu canımm bide fazla kullanırsın daha çok kötü etmesinn tekrar geçmiş olsun canım

bende kaçar canımm gözler kapanıyoo öptümm çokkk nerde bu kızlarrr derdaa iş aldı ondan giremiyo sanırım sıksık özlüyoo insan ya alıştımm valla hepinizi özlüyorumm kardeşta gelmedii daha tugcede tatildee ohhhh inşallah bebişle dönerrr hepinizi çokk öpüyorumm kuzularrr a.e.o stresten uzakk durunnn byy canlarımm iyi uykularrr

sagol azram ALLAH razı olsun...valla bana dedigi 3 günde geçiriyomuş..ama dedim geçmedi benimki daha çok şişti..belki sökecektir dedi bugün..kullan bakalım bikaç gün daha dedi..bende kullanıyom napiyim((

evet bende özlüyorum herkesi gerçekten...sanada iyi uykular canım bende kaçtım bu defa..hadi iyi geceler...

bütün kalbimle amin diyorum RABBİM kabul eder İNŞALLAH

EN KISA ZAMNDA BİZE MÜJDE VERİRSİN İNŞALLAH

bende amin diyorum canlarım allah tez zamanda verir işşallah bu arada nette sorun vardı benim kk bakımaalınmnıştır dedi bende kız siz nasıl girdiniz bakem merak ettim şimdi he kız bugün büyük gün ya eşim mercimegin testi vardı 3 tarama testi onun sonuçlarını almaya gitti işşallah temiz çıkar kuzumun tesleri çok tırsıyorum he allah yardımcımız olsun ne deyim kız dua edinde iyi çıksın dün giremedim bir türlü topige siz nasıl girip yazdınız bilmiyorum kafam karıştı anlıcagınız kız yoksam burasıdamı beni beyenmiyop yaw sizdede oldumu merak ettim bide fgürler çalışmıyo ve çok yavaş kafayı yicem he herkez iyi muhabbet etmiş ben yoktum ama muhabbette dün 3 kadar yatmadım denedim denedim olmadı topigi yaw ben şimdi çıkıyorum mercimege kahvaltı hazırlıcam ilaçları var içicek herkeze güzel sevinçli stressiz günler diliyorum selam verdiklerimde selamımı almamış gene bir kusurmu işledim acaba kaç kere laf attım tık yok aynı derinsuyla işimize döndü he kız nanelişeker niden beni görmüyosun bakem yoksam sen beni beyenmiyomusun kız

Amiiiin :Saruboceq:
Ebrarcım İnşallah Allah tez zamanda hayırlısıyla anne olmayı,evladını kucağına almayı nasip eder canım :Saruboceq: Bunu gönülden istiyorum :Saruboceq:

ebrarım dun gelemedım canım cok kotuydum bugun bıraz daha iyiyım...bitanem duana yurekten amın diyorum insallah hayırlısıyla bebisin gelır... oguzel haberi senden alırız bizede umut olur... cok optum seni canım...

ebrarım bende anlamadım canım esimle doktora gitcez hep erteleniyo bende artık uzuluyorum... bu belırsızlık daha cok kafama takmama neden oluyo bi gıtsek doktora rahatlıycam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…