Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bsm.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olan kız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER

ALLAHIM CANIMIZ GÜZEL ARKADASIMIZ EBRARIMIZA KATINDAN EN HAYIRLISINI NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BU DEFA BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM...AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

yüreğine sağlık canım ne güzel dua etmişsin
Rabbim dualarımızı kabul olunan dualardan eylesin ....

bsm.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

ALLAHIM CANIMIZ GÜZEL ARKADASIMIZ EBRARIMIZA KATINDAN EN HAYIRLISINI NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BU DEFA BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM...AMİN...

AMİN AMİN AMİNNNNNNNNN INSALLAH EN KISA ZAMANDA KUCAGIN BEBİŞLERLE DOLAR CNM HAYIRLISIYLA:Saruboceq::Saruboceq:

bsm.gif

YA RABBİ
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

tüm kalbimle AMİNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNN RABBİM İNŞALLAH DUYSUN SESİMİZİ EBRARIMA TEZ ZAMANDA BEBİŞİNİYOLLASIN İNŞALLAHHHHHHHHH

Selamlarrr nasılsınızzz kızlarr duaya yetişemedim ama evde bende yaptım duamıı ebrarıma rabbim birazn önce bebişlerine kavuştursun inşallahhh

selam canlarım ben geldim..ama az bi işim kaldı onu da halledip yine gelicem.
azram boncuum hoşgeldiniz canlarım.

bsm.gif

YA RABBİ

aminnnn inşallah tez vakitte çift çizgiyi görmen dileğiyle

geldim boncugum..dedim ya canım gelcem birazdan diyeŞeniznapıyosun?doktora gittin mi bugün..bişey yazmamışsın.

bersuşş napıyosun canım benim..uykun yok mu kısss..bebeyi geçe kadar oturtuyon:emir_bebek:yarın okul var mı kuşum?

yazdım ya derınım sen kacırmıssın doktora gıttım kıst yok bgn ovülasyon günümmüş bunları dedı sen nasılsın bakalım

yazdım ya derınım sen kacırmıssın doktora gıttım kıst yok bgn ovülasyon günümmüş bunları dedı sen nasılsın bakalım

aaa deme kıss nasıl kaçırmışım yaff :kedi:afedersin canım...çok sevindim bak korkulacak bişey yokmuş ne güzel inşallah tez zamanda böyle olursun kıssss:CüvCüv:
ben napıyım kuşum yaa..işten geldim kaça kadar oturmadım...iş güç bitmiyo...çalışmalar falan da cabası:roflol:bide bagsur fena yaptı beni..demin agladım resmen çok kötüyüm yaa çok acıyomafoldumben

sagol bitanem yaa inan çok fena..yugoslavyadan kür bile getirdiler yok anamm olmadı..5 gün oldu kullanıyorum tık yok şişti daha çok..bide 60 tl verdim boş yeremafoldumbendemin sıcak su yaptım canım o da kaşındırdı iyice..hiç rahatlama yok anlıcagın.

X