tamam canım anladım onu zatentamam bitanem bak keyfine yaa.konusuruz yine olsun...
valla kim edebilir sinir şeyler..istedigimde yoklar istemedigimde tüm gün yanımda anasıalsanaalsanasmileaman neysee kaçtım bu defa canom benimŞeniz
AMIN AMIN AMIN allahim kucagini bos birakmasin ,evini cocuk sesiyle doldursun ins canim benim hakkinda hayirli olanla mükafatlandirsin insallah :1hug:
derınımmm gıdıyon mu kuzum ya gule gule mademm ıyı gecelerr canımm sanaaaopuyorumnanaktantamam ebuşum sagol canım..çok öptüm seni. gelicem yine kısmetse..erken kaçmayın heeeklava:
ezgim öptüm kuşummmmmmŞeniz
yaaa çok üzüldüm kıyamam ya okadar sıkıntı çekti demek bitiyo
allah yardımcısı olsun
kıyamam sana canım arkadaşım hadi git kocişinin yanına sempatiksalakcinni
selam canım duaya yetiştin hoşgeldin nasılsın
derınımmm gıdıyon mu kuzum ya gule gule mademm ıyı gecelerr canımm sanaaaopuyorumnanaktan
evet canım yetıstım ıyıımm işte biraz basım agrıyo o kadar onun dısında ıyımm....bıde devlet hastanesıne gıttım bugun ıs gorusmesı ıcın daha once bas vuru yapmıstım ordan cagrdılr gıttımm gorustum bakalım nolcekk yarın sabah bellı olcak olumlu olursa 9 da ararız olumsuzsa aramayız dedılerr valla oylesıne cagrdılar dıye gıttımm bakalımm olursa güzel olur herhalde kpss sınavınn olucagı yok zatenn ortalık karısıkk tabı ders calısmayı bırakmıcm sınav oluncaya kadar ders calısırm aksamları calısrım atrkk yorgun olmassam boyle ıste kuzumm baska bısey yokkkk yaniii..boshayallersmile
eee ebrarım sen nasılsın canımmm boncugum seydam sız nasılsınz kızlarr....
sendende rabbim razi olsun bitanemtamam canım anladım onu zaten
hadi öptüm kuzu
canımsın seydam ALLAHIM senden razı olsun
hepimizi inşallah tatlım yaa opuyorumnanaktan
cok sagoll canim iyiyim sükürler olsuneee ebrarım sen nasılsın canımmm boncugum seydam sız nasılsınz kızlarr....
sendende rabbim razi olsun bitanem
canim ya özelden süre sinirlamasi yüzünden mesajim yollanamadi buraya yazayim dedim
ben iyiyim allahima sükürler olsun pazartesi catlatma ignemi vuruldum 3er gün araylada prevaktit vuruluyorum buayin sonuna ins adet günüm bakalim ins tutar bu benim son sansim :Saruboceq::Saruboceq:
amin canim ins ayni seyleri banda benim gibi düsük yapanlarada göstermesin rabbimcanım hadi hayırlısı inşallah dua edicem bol bol
umarım busefer sıkı sıkı tutunur minişin herşy güzel gönlünce olsun bitanem opuyorumnanaktan
evet canımm yaa benımde sabahtan berı agrıo gecmedı azar azar agrıyo gecer ınsalhh dunden uykusuz kaldım bıraz ondan olsa gerek canımm cıkıcm bırazdann yatayımm esım kızıyo at dınlen dıye ders calısyrm butun basım kıtapda onun da etkısı var tabı gozler yoruluyo oda basıma vuruyo bı su sınav gecseydı rahatlasydm yaaboshayallersmileaa canım negüzel hayırlısı olsun inşallah iyi olur senin için kafan dağılır
evet ortalık karışık sınav nezaman obile belli değil hayırlısı artık
başın ağrıyo demek çok geçmiş olsun benimde geçen günlerde üst üste ağrıdı deli ediyo insanı başağrısı
cok sagoll canim iyiyim sükürler olsun
sen nasilsin??
amin canim ins ayni seyleri banda benim gibi düsük yapanlarada göstermesin rabbim
cok cok öpüyorum canim ben artik cikiyim burda okular acildi sali günü sabah cok erken kalkip kücük beyi hazirlamam lazim kendine iyi bak canim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan