Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam kızlar
ebroşum dua için geldim herkesinki tamam galiba derdada gelmiş bende okudum zaten amin diyeyim evden çıkmadan
canım benim çok saol ağzına sağlık
galiba duayı biraz geç yapıcaz canım sağlık olsun yürekten duanda olduğumu biliyorum
yaa anlamadım inanki canım olsun sorun değil ben okurum şimdi adetim bitti zaten
zormu iş canım
ebrarım topiğin varmış senin yeni gördüm...çok opt meleğim...

oyy senam hoşgeldin bitanem nasılsın?daha iyisin inşallah çok öptüm seni
herzaman gel konuşalım canım olumunekankayizsmile

derdam sonunda oldun demek iyi olmuş yaa sevindim inanki
buarada yarın gelicekmisin butarafa?

saol canım valla kurtukdum aslında
evet canım geçicem yarın canım çok saol sölemeyi unuttum ben sana

ebrarım arastırdımda cnm saglık ıcın olan muayene hıcbırsey gusülü bozmuyormus
buarada dua olmamıs sanırım daha

İyi akşamlar kızlar
Ebrarcım dua yapılmadı mı henüz?
Saat belli mi?
canım çok saol duyarlılığın için ben şimdi ayetel kürsileri okuyorum hemen yapıcam gerçi sende çıkmışsın giremedim ya kkya sorun vardı galiba
ebrarım arastırdımda cnm saglık ıcın olan muayene hıcbırsey gusülü bozmuyormus
buarada dua olmamıs sanırım daha

canım ben bozuyo diye biliyorum ama yinede sen bilirsin
evet canım derda adet olmuş ben onun yerine okuyorum hemen yapıcam bitince

EBRAR için AYETEL KÜRSİ listesi
TUĞÇE......................30bitti
GÖKCE......................20bitti
BONCUK....................20bitti
SAMYELİ....................20bitti
EZGİ...........................15bitti
EBRAR.......................25bitti
HALE..........................20bitti
BERSU.......................20bitti
DERİN........................20bitti
TURKUAZ....................20bitti
YELİZ..........................20bitti
AZRA..........................20bitti
SEVTUNN..................23bitti
MAVİŞ.......................20bitti
ALEYNA.....................20bitti

listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var

kızlar bende geldim ebuş duayı ne zaman yapıcan cano..geçmişe bakmadım kaçırmıyım diye..

yok canım daha yapmadım 5 dakikaya kadar yapıcam
hatta ya boncuk yada sen birinizden biri yapsa tuhaf olcak kendime dua yapmam kaydirigubbakcemile3

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER

ALLAHIM CANIMIZ GÜZEL ARKADASIMIZ EBRARIMIZA KATINDAN EN HAYIRLISINI NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BU DEFA BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM...AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…