Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar izninizle ben çıkıyorum yemek yapıcam daha sonra görüşürüz öptüm sizi

iğneleri yumurtan olsun ve büyüsün diye veriyorlar, sen daha önce klomen kullanıp yumurta takibi yaptırdın mı?

evet canım yaptırdım klomen kullandığımda da kullanmadığımda da hep bir yada iki yumurta oluşuyordu bende ama klomeni üç kere kullandım ikisinde kist yaptı dr.umu değiştirdim üçüncüde kist olmadı.yumurtam normal bir şekilde çatlıyoda

canım raporu nasıl ve nereden çıkartıyorsun.aşılama için kaç tane iğne olmam gerekiyor.normalde benim her ay bir iki tane yumurtam oluyor

canım o çok değişiyor, artık özel hastanenin raporlarını almıyorlar diye duydum. 300 lük var,450 lik var 600 ve 900 lık var.
bence sen doktora git muayene ol, belki sana aşılamadan önce klomenle yumurta takibi yaparak başlayacak. belki aşılama der bilemiyorum tabiki.
canım hakkımızda hayırlısı olsun. inşallah en kısa zamanda kalırsın canım...

inşallah canım hayırlısı ben zaten klomen kullanmak istemiyorum artık.çünkü hiç faydasını görmedim üstelik birde kist yapıyor al birde onu yok etmeye uğraş.
canım sen ne zaman yaptırcan aşılamayı gün verdimi dr.

şuan 2 günde bir çağırıyor. 2 yumurta olmuş biri 11 mm. diğeri 12 mm.
bakalım 20-22 mm olsun öyle yapacak. cumartesi kontrol var.

selamün aleyküm canlarımmm
nasılsınız?
işten yeni geldim, çok yorulmuşum ayaklarım ağrıyor
mutfağa geçmeden size bi selam vermek istedim

Selam kızlar ebrarım basım cok kotu ya ilac ıctim ama hıc gecmedı olmassa aksam acile gıderım canım...bende uzuldum bu aralar hep aglıyasım gelıyo hava degısıklıgındenmikı anlamadım...

ebrarım 5 gıbı gırdı pat elektrık kesıldı
cnm ben doktora gıttım bgn kıst yokmus yumoslarım catlamıs doktor cok güzel dedı:dance::dance:
ama sansa bak esımın bgn evde olması gerektı pat evde yok bende sans yok bacım ya:tomato:
neyapalım kısmet hayırlısı olsun allahtan ümıt kesılmez:Saruboceq:

pelınım gecmıs olsun cnm ılac falan alkaydirigubbakcemile5kib
samyelım ebrarın dedıgı gıbı gec olsun kalıtelı olsun kaydirigubbakcemile5

Selam kızlar ebrarım basım cok kotu ya ilac ıctim ama hıc gecmedı olmassa aksam acile gıderım canım...bende uzuldum bu aralar hep aglıyasım gelıyo hava degısıklıgındenmikı anlamadım...
canım yaa çok geçmiş olsun
ya noluyo buara herkese dikkat edin kendinize azcık toparlanın canlarım yaa hayat çok boş can sıkmaya gerek yok
slm kızlar bısıy sorcam alttan muayene olunca gusül abdesınız bozuluyomu
evet canım bozuluyo
bak korktuğun gibi değilmiş hadi gözünaydın
buarada gerçektende hiç şans yok kuzu sende yaa
slm ben geldim bi geçmişe bakıyım dönerim

hoşgeldin datlum nerdesin bakıyım sen

selam kızlar
ebroşum dua için geldim herkesinki tamam galiba derdada gelmiş bende okudum zaten amin diyeyim evden çıkmadan

geldim ebrarım canım yaa çok yoğunum gözlerim kapanıyo yorgunluktan
yarın akşamda bursaya gidiyoruz
bu arada canım ben sana ogün tek de anlatmaya çalıştım ama anlatamadım ben hastaladım duayı okuyamadım zaten doktora gittik anam süprüz muaynede olmaamdım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…