Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iğneleri yumurtan olsun ve büyüsün diye veriyorlar, sen daha önce klomen kullanıp yumurta takibi yaptırdın mı?
canım raporu nasıl ve nereden çıkartıyorsun.aşılama için kaç tane iğne olmam gerekiyor.normalde benim her ay bir iki tane yumurtam oluyor
canım o çok değişiyor, artık özel hastanenin raporlarını almıyorlar diye duydum. 300 lük var,450 lik var 600 ve 900 lık var.
bence sen doktora git muayene ol, belki sana aşılamadan önce klomenle yumurta takibi yaparak başlayacak. belki aşılama der bilemiyorum tabiki.
canım hakkımızda hayırlısı olsun. inşallah en kısa zamanda kalırsın canım...
jalecim ben çıkıcam, sana özelden mesaj attım canım...
inşallah canım hayırlısı ben zaten klomen kullanmak istemiyorum artık.çünkü hiç faydasını görmedim üstelik birde kist yapıyor al birde onu yok etmeye uğraş.
canım sen ne zaman yaptırcan aşılamayı gün verdimi dr.
kızlar izninizle ben çıkıyorum yemek yapıcam daha sonra görüşürüz öptüm sizi
canım yaa çok geçmiş olsunSelam kızlar ebrarım basım cok kotu ya ilac ıctim ama hıc gecmedı olmassa aksam acile gıderım canım...bende uzuldum bu aralar hep aglıyasım gelıyo hava degısıklıgındenmikı anlamadım...
evet canım bozuluyoslm kızlar bısıy sorcam alttan muayene olunca gusül abdesınız bozuluyomu
bak korktuğun gibi değilmiş hadi gözünaydınebrarım 5 gıbı gırdı pat elektrık kesıldı
cnm ben doktora gıttım bgn kıst yokmus yumoslarım catlamıs doktor cok güzel dedı:dance::dance:
ama sansa bak esımın bgn evde olması gerektı pat evde yok bende sans yok bacım ya:tomato:
neyapalım kısmet hayırlısı olsun allahtan ümıt kesılmez:Saruboceq:
slm ben geldim bi geçmişe bakıyım dönerim