Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aysencim hoş geldinn,, nasılsın canım..

sağol tatlım iyi diyelim iyi olalaım pek moralim yok
nereye baksam sorun nereye baksam dert var bu ara senağlama
yoruldum galiba psikolojim bozuldu senağlama
ay bir dokun bin ah işit oldu ama içimi rahatlatmak istedim galiab

sağol ebrarım napayım bende bugün temizlik yaptım ama nasıl yaptım bir ben bir allah biliyo istemeye istemeye zorla kaç saate evi süpürüp sildim yaaa akannehir
depresyon belirtilerini araştıroyum netten galiba deprosyana girdim veya girmek üzereyim mafoldumben

sağol tatlım iyi diyelim iyi olalaım pek moralim yok
nereye baksam sorun nereye baksam dert var bu ara senağlama
yoruldum galiba psikolojim bozuldu senağlama
ay bir dokun bin ah işit oldu ama içimi rahatlatmak istedim galiab

hayırdır yaa neoldu kuzu böyle olmazdın sen?
dur bakalım yorulmakmı ben napıyım be kuzu yıllar geçtikce omuzlarım çöktü
allah dert verip derman aratmasın anlat bakıyım neyin var

ayy kızlar bugün noldu,, işten izin aldım doktora gitcem. otobüs 45 dakikada gitti, 45 dakikada geldi ama hastanede işim 10 dk. sürdü.
gelirken otobüs beklerken ayakkabımın topuğu çıktı. topuğu hemen selpağa sardım. işe gelince silikonla yapıştırdım. akşamı bi çıkarsam, akşam çıkmışken ayakkabı aldırayım bizim adama...

hayırdır yaa neoldu kuzu böyle olmazdın sen?
dur bakalım yorulmakmı ben napıyım be kuzu yıllar geçtikce omuzlarım çöktü
allah dert verip derman aratmasın anlat bakıyım neyin var

canım sadece bebek değil herşey üst üste gelir ya bazen öle bi durum işte
içime ata ata en sonunda patlak verdim galiba :gitme:
dün gece saatlerce ağladım

ayşenim bak bu havalarda özelliklede sonbaharda depresyon olurmuş ama geçici oluyo
ya stres sıkıntı hayat koşturmacası yoğun olunca böyle oluyo
sen de bakıyım ablana neyin var

canım yaa geçmiş olsun yeni bir ayakkabıya müracat şimdiden güle güle giy
canım sadece bebek değil herşey üst üste gelir ya bazen öle bi durum işte
içime ata ata en sonunda patlak verdim galiba :gitme:
dün gece saatlerce ağladım

anlıyorum kuzum bazen oluyo gerçekten hep benmi diyosun ama geçicektir kuzum merak etme allahım dermansız dert vermesin .istersen yardım al kuzum git psikiyatra .valla ben 6 ay tedavi gördüm çokda iyi geldi

ayşenim bak bu havalarda özelliklede sonbaharda depresyon olurmuş ama geçici oluyo
ya stres sıkıntı hayat koşturmacası yoğun olunca böyle oluyo
sen de bakıyım ablana neyin var

eevt canım mevsim geçişlerinde nükseder böle hastalıklar zaten sempatiksalakcinni
annem biraz rahatsız onu dert ettim kaç gündür kendime psikolojik onunda zaten ilaçkullanıyodu
gidemiyorumda ona gel diyorum gelmiyo bende eşimi abimde bende onları bırakıp gidemiyorum ama getirtcem yarın ebir gün bakalım
dua edin ne olur ataltsın şu durumunu :Saruboceq:

canım yaa allahım şifa versin unutkanlık mı nüksetti yine yoksa tez vakitte iyleşsin inşallah ya dua etmezmiyiz yaa .
aslında sen onların gitmesinden filanda üzüldün hepsi birikti şimdi gözünarkada kalıyo haliyle .canım hayat zor be insan bazen şaşıyo valla

neyse ben çıkıyorum canlar yoruldum azcık dinleneyim
gelirim sonra yine öpüyorum sizi opuyorumnanaktan

canım samyeli işe takıldı galiba ben veriyim cevap
aşılama yaptırcak arkadaşımız
ama ben iğneleri kullanıp doğal yollada denemiştim ve hamile kalmıştım

canım eşim biraz önce hastaneyi aramış bizde aşılama yaptırcazya hastanede; gelin önce bir tahlil yapalım aşılamada gebe kalma yüzdeliğine bakalım ondan sonra tedaviye başlarız demiş.650 tl.demişler ilaçlarla birlikte 1000tl yi bulur demişler ben ssk lıyım.üç çocuk diye bağırıyolar ama iş yapmaya gelince hiç tedavi paralarını karşılamıyorlar.anlamadım yaaa ben neden acaba ssk ya maaşımın yarısını yatırıyorum ki.sizce fiyat nasıl arkadaşlar.eşim tel.açtığında da çok samimi davranmışlar.

hayırlısıyla cumartesi başlıyoruz şans dileyin arkadaşlar bana

canım valla çok doğrusun ama inanki prosüdürleri çok iyi bilmiyorum ben hep özelde yaptım tedavilerimi fiyat konusundada bilgim yok inanki .inşallah emeklerinin karşılığında bebişin gelir canım
buarada sen mersinlimisin?bende öyleyimde

canım aramıza hoşgeldin. ben 2 ay önce normal yolla denemek için iğne yaptırdım, o ay tutmayınca bu ay aşılama için iğne yaptırıyorum.
sen ne durumdasın.

canım hoşbuldum.ben iki yıldır istiyorum ama olmadı.eşimde de bende de bir sorun yok dedi dr.lar ama biz doğuda görev yaptık dr sıkıntımız olduğu için tedaviyi bıraktık.artık uzatmak istemiyoruz aşılama yaptıralım dedik bir sorun olmaması canımı sıkıyor.sorun olsa tedavi edilir biter ama böyle olunca olur olur deyip geçiştiriyorlar.hayırlısıyla cumartesi günü tedaviye başlıcaz canım.650 tl.demiş hastane ilaçlarla birlikte 1000tl olur demiş.sanırım iğneler tutar o kadar demiş.iğneleri yumurta oluşturmak içinmi,yoksa yumurtaları büyütmek için mi veriyorlar canım açıklarmısın.sence fiyat nasıl sen kaça yaptırıyorsun

Canım ben iğneler için rapor çıkarttırdım, raporda ssk %50 sini karşılıyor. ben 1500 dozluk ilaçları 560 tl aldım. ama 2 ay önce yarısını kullandım. şimdiki aşılamamda diğer yarısını kullanıyorum. ama ben hastaneye sordum aşılama ve sperm yıkatma toplam 200 tl ye mal oluyor dedi.

amin canım hepimiz emekleri boşa çıkmaz umarım.evet canım mersinliyim ilçesinden ama görevim dolayısıyla gazientepteyim.daha yeni tayinimiz çıktı.umarım burası şans getirirde hemen bebeğimi kucağıma alırım sen nerdensin mersinin canım?

iğneleri yumurtan olsun ve büyüsün diye veriyorlar, sen daha önce klomen kullanıp yumurta takibi yaptırdın mı?

canım ben mersn merkezdenim ama yıllardır hiç gitmiyorum
aslında ankarada doğdum büyüdümde kütük mersin işte
canım inşallah alırsın sağlıkla

canım raporu nasıl ve nereden çıkartıyorsun.aşılama için kaç tane iğne olmam gerekiyor.normalde benim her ay bir iki tane yumurtam oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…