Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok saol ağzına sağlıkselam kızlar
abla sen duayı bitti yazabilirsin canım ALLAH kabul etsin
kızkızlar ben cıkıyorum işlerim var onları yapim eşim gelmeden cok öptüm kendinize iyi bakın
İYİM ebrarım,
öğlen doktora gittim. 3 yumurta var dedi ama biri büyümeyebilir dedi. o ufak dedi. diğer ikisi biri 11 mm. diğeri 12 mm olmuş. cumartesi sabah 9 da tekrar çağırdı,, doktor herşey normal dedi ama bana sanki yavaş büyüyor gibi geliyor,,,
canım negüzel işte bence hızlı büyüyüp kalitesiz olmasındansa yavaş büyüyüp kaliteli olsun
nekadardır iğne oluyosun yani kaç gün oldu başlıyalı canım
Bugün 9.kez iğne yaptım. hep 75 lik yapıyorum. her yumurta takibine gittiğimde e2 yaptırıyor, ama bugün istemedi e2.
Bugün 9.kez iğne yaptım. hep 75 lik yapıyorum. her yumurta takibine gittiğimde e2 yaptırıyor, ama bugün istemedi e2.
ozaman 9 gün oldu yani biraz geç gibi gözüküyo ama olsun sorun olmadığını doktorun söylemiş aslında gerçekten yavaş büyümesi daha iyi bence sonra sorun çıkmaz enazından canım .sen kafanı bozma biraz rahat ol
canım mrb ben aranıza yeni katıldım.iğneleri normal yolla hamile kalmak için mi yoksa aşılama mı yaptırcan.ben aşılama yaptırcamda ondan sordum canım
canım mrb ben aranıza yeni katıldım.iğneleri normal yolla hamile kalmak için mi yoksa aşılama mı yaptırcan.ben aşılama yaptırcamda ondan sordum canım
bende pco varya benim klomen kullanırkende çok geç çatlamıştı, yeterki çatlasın geç.
sağol canım. umarım herşey yolunda gider.
canım samyeli işe takıldı galiba ben veriyim cevap
aşılama yaptırcak arkadaşımız
ama ben iğneleri kullanıp doğal yollada denemiştim ve hamile kalmıştım
canım allah kolaylık versinsağol ebrarım, sayfa açık ama pat telefon geliyor yazamıyorum. aklıma getirmemeye çalışıyorum ebrarcım, düşündükçe ağlamaya başlıyorum. bu akşam eşime dicem gene, biraz dışarda yürüyelim...kafam dağılsın.
esselam bacılar naıslsınız bakalım
geçmişe dönemiyorum oku oku bitmez herhalde boshayallersmile