herkeze günaydınlar aşk olsun ugur böcegi unuttun mercimege selam vermeyi he günaydın diyim ben kız hep benden önce ilk merhaba diyosun yetişemiyorum hızına he NANELİŞEKER canım sen böyle kafana takarsan işimiz var yaw aynı dert bendede vardı kaynanam benide istemedi baştan olur böyle şeyler takma dünyanın borcunu bana ödettiler bide kaynımın borcunu ödettiler herşeyim gitti anlıcagın elimde avcumda ne varsa altınlarım herşeyim yani eltimle sorunlarım var babacım hastalandı sevdikılerimi kaybettim peş peşe çok yara aldım anlıcagın hep içime ata ata depresyona girdim üstüne panik hastası oldun okadar stresten 24 yaşında kalp spazmı geçirdim 1 kere yogun bakımda yattım makinalar üstümde kalbimin atışını durduramadılar ölüyodum az kalsın biliyomusun bunu sen seni en çok ben anlıyorum arkadaşlarımda anlıyordur ama aynı sıkıntıları bende çektim okadar borcun içine soktularki bizi para yardımı bile yapmadılar bacım ne diyosun beterin beteri var anlıcagın dogum ettim borç yüzünden hastaneden çıkamadım ben eşimşin arkadaşları olmasa çıkamazdımda herhalde yavrumu göremedim bebegimin mezarı bile yok biliyomusun başına gidip dua bile edemiyorum ellerime topraklarını alıpta mezarının başında bile aglayamıyorum yavrum melek oldu biliyorum ama annesi olarak çok istedim bir mezarı olsun canım ya kaynatam gitmiş bir erkegin üzerine gömmüş oglumu çok yalvardım baba götür başınada bir kere dua ediyim adam burdan et ne götürücem dedi parasızlıktan sana soruyorum canım eger param olsaydı bebegimi herzaman görmeye giderdim ben halen çok vicdan azabı çekerim anlıcagın çok çektim bir bilsen yazsam yemin olsun dersiniz nasıl ayakta bu kadın bebegim olmadı çocuk vermediler kucagıma adım çıktı kıskanca kısıra canım bak sana bir akıl veriyim sen hiç bişeyi kafana takmıcan boşver gitsin inan okuyunca dedim buda benim gibi garip çekmiş dedim eger kafana takarsan benim gibi hastalık hastası olursun benimkide senin gibi başladı sonra gerisi geldi haberin olsun 7 senedir bu hastalıgı çekiyorum bak ben ne yaptım sen de onu uygula için rahat eder ozaman canım1 eşini al karşına konuş hissettiklerini açık açık içinde bir kuşku kalmaz ozaman de böyle böyle beni kırıyosun hep onlardan yana oluyosun ben senin kaç senelik eşinim de anlıcaktır canım dene kayanana gelince al karşına sor anne beni neden istemiyosun neden senle anlaşamıyorum de bir kusur bir hatamı yaptım de anlayışla karşılıcaktır inana görümcene gelince onuda al karşına konuş bak böyle böyle neden yapıyosun aranızdaki tam diologu bilmedigimden tam yardım edemiyorum canım kafayı hiç bir yere takma canım sana arkadaş kardeş tavsiyesi 2 kere kalbim sıkıştı 2 gece yogun bakımda kaldım kalbimde bir şey çıkmadı çok şükür ama deymez miş ben onu anladım gününü gün yaşa canım ben artık öle yapıyorum bak ozaman işler yoluna nasıl giriyo ailenle konuş bak yanlış anlaşılmalar vardır belki ben konuştum artık ne kaynanam ne eltim ne eşim artık canımı sıkamıyo canımı yakanın bencanını yakıyorum kendimden başka kimse umrumda degil bide mercimegim tabi üzülme arkadaşım ben anladımki insan ne yapıyosa kendine yapar unutma bunu kusura bakmayın biraz uzun oldu okuyan arkadaşlara teşekkür eder nanaklarından öperim hade mercimekte ellerinizxden öpsün bari he unutmadan kendi annenede söyle durumunu anlayışla karşılıcaktır bir benim dediklerimi bir düşün canım ne kaybedersin baştan üzülücegine sonradan üzülme