Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

inşallah ebroşum şişko olurum bende o zaman beimle dalga geçmek serbest hiç kızmam valla keşke şişko olsam

sevtuncum görüşürüz canım bende çıkıcam bi duş alıp ebroşumun dualarını okucam sonrada görümceme gidicem bebişi özledim bi hafta oldu görmeyeli

ebroşum sende annene gidecekmişsin toptan çıkış yapalım o zman ebroşum akşamada belki misafirliğe gidicez eğer gidersek akşam uğrayamayabilirim o nedenle sen duaları okundu bil

allah razı olsun arkadaşım düşünmem bile güzel sag ol yedim kabul ettim say ruhumu okşadınya yeter bana mercimek minnettar sana

zaman her şeyin ilacıymış benimde zama ihtiyacaım var sanırım ama bugünlerde her şey üst üste gelince çok ağır oldu benim için :sinifsinif:

AZ KALDI ŞİŞKO PATATES OLUCAN İNŞALLAH UNUTMA BAK KIZMIYCAN DİYİNCE kaydirigubbakcemile3
TAMAM BİTANEM GÖRÜŞÜRÜZ BEN ŞİMDİ OKUNDU DİYORUM
AĞZINA SAĞLIK ALLAHIM EVLADINI SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

alah razı olsun canlarım güzel dilekleriniz için ben kaçtım işşallah görüşürüz sonra öpüyorum hepinizi

Allah razı olsun canım
benimde anlat anlar bitmez zaten öyle özet geçtim sadece bana ödetilen paralar, borçlar say say bitmez ne elimde üç kuruş birikmiş kaldı ne de takılarım kaldı eksilerdeyiz toparlanmaya uğraşıyoruz daha da millet bizden para istiyo çok zor çoookkk :çok üzgünüm:
zaman her şeyin ilacıymış benimde zamana ihtiyacaım var sanırım
ama bugünlerde her şey üst üste gelince çok ağır oldu benim için :çok üzgünüm:

zaman her şeyin ilacıymış benimde zama ihtiyacaım var sanırım ama bugünlerde her şey üst üste gelince çok ağır oldu benim için :sinifsinif:

naneli şeker hoş geldin dadlum ama ben malesef çıkıyorum bir merhaba deyim dedim canım sana kafaya tokadan başka bişey takma canım bundan sonra

BEBEK BEKLEME SÜRELERİMİZ
AZRA..........15 YIL okundu
EBRAR........10 YIL
DERİN.........5 YIL
BULUT.........5 YIL
SAMYELİ.......4 YIL
KARDELEN......3 YIL okundu
ALEYNA........3 YIL
BİRSEN........2,5 YIL
NANELİŞEKER...2 YIL
TURKUAZ.......2 YIL
DERDA.........2 YIL
AYŞEN.........2 YIL
YELİZ.........2 YIL
HALE..........2 YIL
TUĞÇE.........1,5 YIL
BONCUK........1,5 YIL okundu
PELİN.........1 YIL
EZGİ..........1 YIL
MAVİŞ.........6 AY

Derinim iyiyım canım sen nasılsın...ya esimın dukkanında ona yardım ediyorum yoruluyorum erken yatıyorum canım...telefondan yazısmak zor oluyo ben yazana kadar herkes cıkmıs oluyo...bende optum gorusuruz uzre derinim

Azraperı amın canım zonguldakta benim ailem ins bır ay sonra gıdıp hasret gıdercem gorusuruz optum...

PELİNİM SAOL CANIM BEN İYİYİM SEN NASILSIN?
kocişine yardım ediyosun demek negzel vakit çabuk geçr çalışınca

EBRAR için AYETEL KÜRSİ listesi
TUĞÇE......................30bitti
GÖKCE......................20bitti
BONCUK....................20bitti
SAMYELİ....................20bitti
EZGİ...........................15bitti
DERDA.......................25
HALE..........................20bitti
BERSU.......................20bitti
DERİN........................20bitti
TURKUAZ....................20bitti
YELİZ..........................20bitti
AZRA..........................20bitti
SEVTUNN..................23bitti
MAVİŞ.......................20bitti
ALEYNA.....................20

listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var

pelinim çıktın galiba canım benide bi uyku bastırdı azcık kestiriyim öptüm çok canım

Ebrarım bende iyiyım ama eve geldım basım tuttu yine canım bende cıkıyorum cok optum seni bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…