Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

nette sorun var sanırsam habira düşüyorum bebek figürleride yapamıyorum neden acaba kız gene karnım agrıyo kız ben karın agrısını ne yapıcam ya hamilelikte oluyomuş karın agrısı şaştımda kaldım duyunca ne var ne yok görüşmeyeli

canım dün derinde öyle diyodu neden oluyo acep ?
karnın adet günlerinde ğrıyor olmasın canım olurmuşda endişelenme ya karnın büyüdüğü içinde olabilir .sorun yoktur allahın izniyle

sevtun canım kaç kilo aldın bugüne kadar ben dün tartıldım 4 kilo almışım şaşırdım kaldım hiç farkedilmiyo ama

yok bacım nerde 9 kilo verdim ben halende veriyorum anlamadım gitti doktor normal dedi az yiyorum ben fazla yememeye çalışıyorum dengeli beslendigim için hem saglıklı bebegim allah nasip ederse tabi hemde saglıklı bir gebelik geçirmem lazım birazda tombigim fazla kilo almak istemiyorum kız kesinmi erkek oldugu ikili testini yaptınmı mercimek allah nasip ederse senin mercimegn abisi olcek kız allah acılarını göstermesin canım işşallah sag saglim alırız işşallah ogullarımızı tez zzamnada rabbim tüm annelik hasretiyle yanan canlarımada versin tez zamanafda canım benim

amanin tam karnımı doyurdum zil çaldı evsahibim çorba yemek pilav getirmiş ay çok güzel görünüyo onlarıda mı yesem valla kadıncağızdan allah raazı olsun hamile olduğumu duyduğundan beri yemekleri yağdırıyo

ebroşum sen neler yapıyosun misafirler kuzenler teyzenler koşturmacadasın galiba

napıyım bitanem aynen dediğin gibi birazdan gidicem annemlere işlerimi hallediyimde çıkmadan bakıyım dedim
sen napıyosun okulda durumlar nasıl ?öğrencilerin görünce çok sevinicekler ya hamiş olduğuna
hep hayal ederdik bak busene oldu çok şükür koca göbüşle gidicen inş.

canım hadi gözünaydın kist gitmişya belkide hiç gerek kalmıycak aşılamaya hayırlısı inşallah
bende aynı adet oldum bitti şimdi çalışmalar var işte
ramazandaki dua değil bu değiştirdik canım .inşallah fırsatın olurda gelirsin .

Sağol canım inşallah gönlümüzden geçtiği gibi olur.
Hepimiz için hayırlısı.
Duayı aldım canım,Allah razı olsun :Saruboceq:

amanin tam karnımı doyurdum zil çaldı evsahibim çorba yemek pilav getirmiş ay çok güzel görünüyo onlarıda mı yesem valla kadıncağızdan allah raazı olsun hamile olduğumu duyduğundan beri yemekleri yağdırıyo

negüzel yaa valla budevirde öyle komşu bulmak çok zor
hasta olursunda kapını çalan olmaz
sen ye onlarıda kuzum şifa olsun minişe sanada kilo kaydirigubbakcemile3

sevtuncum iki farklı dr da erkek dedi heralde kesindir
ben de aksine çok çiroz olduğum için kilo alsam iyi olur 20 kilo bile alabilirim boyumda 1.70 kaldırırım kiloyu aman bebiş sağlıklı olsunda önemli olan o balık sevmem ama bebiş için haftada bi kez olsun yemeye başladım valla

sevtuncum iki farklı dr da erkek dedi heralde kesindir
ben de aksine çok çiroz olduğum için kilo alsam iyi olur 20 kilo bile alabilirim boyumda 1.70 kaldırırım kiloyu aman bebiş sağlıklı olsunda önemli olan o balık sevmem ama bebiş için haftada bi kez olsun yemeye başladım valla

sen al kuzum güzel olur yakışır yani
buarada balık dedinde büyük balık çok yememek gerekiyormuş hamilelikte biaraştır istersen canım

napıyım bitanem aynen dediğin gibi birazdan gidicem annemlere işlerimi hallediyimde çıkmadan bakıyım dedim
sen napıyosun okulda durumlar nasıl ?öğrencilerin görünce çok sevinicekler ya hamiş olduğuna
hep hayal ederdik bak busene oldu çok şükür koca göbüşle gidicen inş.

valla göbüşüm baya çıktı kendimi hiç böyle görmediğim için çok tuhaf geliyo halim pantolonlarım kapanmıyo okulda başlıyo aslında biraz stresliyim tatil iyiydi valla ama meşgale olur gelir gider hareket olur vakit geçer inşallah

kız ev sahibinden allah razı olsun he benim kimsem yokki bir tabak yemek getirsin acıyanda yok be bana kız yazıktır tek yeme birlikte yiyelim senle aç kapıyı geliyorum birazdan bana sen hamile kal sana bakarız diyenler artık yok yanımda kimseler tek kaldım mercimegimle insan şımartılmak istiyo be bak şimdi kıskandım seni he

negüzel yaa valla budevirde öyle komşu bulmak çok zor
hasta olursunda kapını çalan olmaz
sen ye onlarıda kuzum şifa olsun minişe sanada kilo kaydirigubbakcemile3

3 senedir evlerindeyiz hep böyle getirirdi şimdi iki katına çıktı valla dayanamadım yiyorum zaten saol canım benim

valla göbüşüm baya çıktı kendimi hiç böyle görmediğim için çok tuhaf geliyo halim pantolonlarım kapanmıyo okulda başlıyo aslında biraz stresliyim tatil iyiydi valla ama meşgale olur gelir gider hareket olur vakit geçer inşallah
ayy varya çok merak ediyorum azcıkdaha çıkın face eklersin resim olurmu canım
iyi olur ya zaman geçer belki biraz yorulucaksın ama tüm gün değil enazından gelince dinlenirsin
evet ebroşum her balık iyi değilmiş onu dr a sorucam zaten

evet mutlaka sor canım

kız ev sahibinden allah razı olsun he benim kimsem yokki bir tabak yemek getirsin acıyanda yok be bana kız yazıktır tek yeme birlikte yiyelim senle aç kapıyı geliyorum birazdan bana sen hamile kal sana bakarız diyenler artık yok yanımda kimseler tek kaldım mercimegimle insan şımartılmak istiyo be bak şimdi kıskandım seni he
ayy kıyamam yaa inanki benimde komşum vardı hamileliğinde çok bulantısı oluyodu bende pişirip götürüyodum gerçi şimdi nankörlük etti ama olsun ben yinede insanlığımı yaptım .ben geliyim kız yapıyım sana yemek hatta yapıp getiriyim neolcek sanki .sen üzülme yeterki hem bişey diyimmi boşver minişin karnındaya gerisini sallama .bn hiç umursamazdım inanki
3 senedir evlerindeyiz hep böyle getirirdi şimdi iki katına çıktı valla dayanamadım yiyorum zaten saol canım benim

negüzel ya çok saolsuun
ama sende boş geçirmezsin eminim ogüzel pastalarından filan veriyosundur

canlarım ben mercimege duş aldırıcam namaza hazırlacaz analı ogullu ablamla nette konuşucam oglumu çok özledim allah razı olsun canım sıkılmasın diye hergün nette bende saatlerce konuşuyo garibim oda olmasa kafayı yerdim galiba işşallah sag saglim alırım yavrumu kucagıma kızlar ya çok tatlı bir erkek be aşik oldum ona dogunca kız düşünemiyorum kendi mercimegimi görünce kesin çok kötü olurum aglamaktan sevinçten aglarım kesin allah ayırmasın bebekleri analarından rabbimde tez elden versin isteyenlere evlat kız ben işlerimi halledeyim işşallah dönerim sizlere allaha emanet olun öptüm canlarım

face eklerim yakında ama sadece göbüş çıktı çirozluğa devam:roflol:

tamam canım sen nezaman uygun görürsen eklersin bakarız
sende yakında gökce gibi şişko olursun merak etme kaydirigubbakcemile3
çok kızıyo ama napıyım şişko işte sempatiksalakcinni

canlarım ben mercimege duş aldırıcam namaza hazırlacaz analı ogullu ablamla nette konuşucam oglumu çok özledim allah razı olsun canım sıkılmasın diye hergün nette bende saatlerce konuşuyo garibim oda olmasa kafayı yerdim galiba işşallah sag saglim alırım yavrumu kucagıma kızlar ya çok tatlı bir erkek be aşik oldum ona dogunca kız düşünemiyorum kendi mercimegimi görünce kesin çok kötü olurum aglamaktan sevinçten aglarım kesin allah ayırmasın bebekleri analarından rabbimde tez elden versin isteyenlere evlat kız ben işlerimi halledeyim işşallah dönerim sizlere allaha emanet olun öptüm canlarım

tamam canım sen işine bak ALLAH kabul etsin bizide unutma tamammı dualarında
kardeş başkadır sevtunum seni ailenden başkası düşünmez allah ayırmasın sevdiklerimizden hadi çok öptüm görüşürüz

X