Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

EBRAR için AYETEL KÜRSİ listesi
TUĞÇE......................30bitti
GÖKCE......................20bitti
BONCUK....................20bitti
SAMYELİ....................20bitti
EZGİ...........................15bitti
DERDA.......................25
HALE..........................20bitti
BERSU.......................20
DERİN........................20bitti
TURKUAZ....................20bitti
YELİZ..........................20bitti
AZRA..........................20bitti
SEVTUNN..................23bitti
MAVİŞ.......................20bitti
ALEYNA.....................20

listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var

selam ebroşum şimdi geldim okuldan karnımı doyurup duanı okucam inşallah haber veririm canım çok öpüyorum şöyle bi geçmişe bakıp geliyorum

selam ebroşum şimdi geldim okuldan karnımı doyurup duanı okucam inşallah haber veririm canım çok öpüyorum şöyle bi geçmişe bakıp geliyorum
selam cnım çok saol yaa allah razı olsun
nasılsın bitanem
Günaydın canım
Nasılsın?
Duan kaçta yapılacak,katılmak istiyorum.

selam porticim ben iyiyim sen nasılsın?
ya canım inanki saat veremiyorum akşam olucak ama kaç gibi hiç bilmiyorum
inşallah katılabilirsin sende uygun olursan
sen neler yaptın görüşemedik nezamandır

sevtun kız naber geçmişe mi daldın

yok canım geçmişte degilim net yavaş işliyo benim sinir oldum ya anca açılıyo yazabiliyorum kız mercimegin ne yapıyo bakem gittinmi doktora seninki nasıl gidiyo hamilelik rahatsızlık yaşamadın demi hiç erkegine isim buldunmu canım merak ettim

Tamam canım ben müsayit oldukça bakarım.
Ben adet oldum yine,bugün de doktora gittim,kist gitmiş dedi aynı ilaca devam dedi.Hiç bişey yapmadan gönderdi işte.Bu ay da böyle geçecek,önümüzdeki ay kısmet olursa tüp bebek merkezinde aşılama düşünüyorum bakalım durumlar neyi gösterecek
Sen de ne var ne yok.
Dua içinde teşekkür ederim şimdiden sağol canım.Ramazanda yaptığımız var ben de ama belki değişiklikler olmuştur

sevtun canım kaç kilo aldın bugüne kadar ben dün tartıldım 4 kilo almışım şaşırdım kaldım hiç farkedilmiyo ama

ben epeydir burdayım sen nerdesin bakıyım klava:
nasılsın tatlım
nette sorun var sanırsam habira düşüyorum bebek figürleride yapamıyorum neden acaba kız gene karnım agrıyo kız ben karın agrısını ne yapıcam ya hamilelikte oluyomuş karın agrısı şaştımda kaldım duyunca ne var ne yok görüşmeyeli

valla sevtuncum isim işi çok zormuş daha karar veremedim ama belki deniz kerem olabilir değişede bilir bende cuma günü esk e gidicem ctesi dr randevum var bakalım bebiş nasıl çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır

canım hadi gözünaydın kist gitmişya belkide hiç gerek kalmıycak aşılamaya hayırlısı inşallah
bende aynı adet oldum bitti şimdi çalışmalar var işte
ramazandaki dua değil bu değiştirdik canım .inşallah fırsatın olurda gelirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…