ebrarım beni unutmussun ama onemli degil kuzenlerinle iyi eglenceler canım allaha emanet ol optum...
HAYIRLI UGURLU OLSUN
AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
HALET------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 AĞUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
MASAL800-------------------------------------------------------------------------------------------------------------31 AGUSTOS
EYLÜL AYI LİSTEMİZ
ALEYNA84--------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EYLÜL
ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
MAVİ2505---------------------------------------------------------------------------------------------------------------23 EYLÜL
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------28 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜLEKİM AYI LİSTEMİZ
HALE---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
TURKUAZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
PELİN67------------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
HAMıŞLERıMıZ
GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH
AMAN İYİ BİTANEM GEÇSİN BİDAHADA HİÇ OLMASIN İNŞALLAHkuzumm bende dün seni sormuştum dün,hadi şimdiden hayırlı olsun bakalım
sen nereye gidiyorsun doktora iyi mi bar...
sağol canıımmm benimm
aynen cnm bende gidersem bi yere aklım evdeki işlerde kalıyorkaydirigubbakcemile3
inş bebişin olunca çalışmazsın da rahat rahat yaparsın tatlım,bu arada maşallah diyelim nazar değmesin
boncuğum niye yoruyorsun kendini o kadar ya da yor nasıl olsa önümüzdeki aydan sonra fazla yorulma gibi şansın olmayacak inşaaaallllllaaaaaaaahhhhhopuyorumnanaktan
canım sıkma canını bazen herkes böyle oluyor,Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin herkese...
kuzuuumm bence çok şanslısın göbüşünde mercimek paşan var
geçmiş olsun canım,o bitki işe yaarar inşaallah bende hiç bilmiyorum nasıl düzelir
saraçoğlunun sitesine bakmak lazım orda yazar mutlaka...
demek hissettin paşanı gözün aydın cnm,Allah razı olsun cnm aminn inş bizlerde o günleri görürüz...
ablamm aklıma geldikçe içiyorum evde :)ama geçti çok şükür çok az var opuyorumnanaktan
kaç haftadır senle de konuşamıyoruz yaa neyse kuzenlerini yolculada bol bol ederiz inş dimizemuszemus
boncuğum kız burda mıısın bakemmm napıyosunnn?
NEDEMEK DATLUM SENDE SAOL opuyorumnanaktanAY KIZLAR LISTEYI IKI KEZ GÜNCELLEMEK ZORUNDA KALDIM SAYFA KIRLILIGI OLDU AMA KUSURABAKMAYIN edıt olmadan ne zormus lıste tutmak bırılerıne bıldırsekmı sıkayetımızı:umursamaz:
neyse sımdılık böyle ıdare edelım aysenım tarıh vermıstın ben unuttum bıdaha verırsen sevınırım
bıde kacırdıklarım unuttuklarım olabılır uzun zamandır lısteye bakmıyordum bana hatırlatırsanız sevınırımopuyorumnanaktan
ebrarım cok sagol cnm lıstemı buldunkaydirigubbakcemile5
MERCİMEK VE SANA TEŞEKKÜR EDİYORUM CANIM AĞZINIZA SAĞLIKbiz birlikte okuyoıruz analı ogullu bebem sen merak etme hep aklımdasın nız yani 20 ben okuyorum 3 ona okutuyorum düşünsene ne güzel olurdu hayali bile güzel
eboşş bu arada unuttum söylemeyi bende okudum duamıAllah kabul etsin inşaallah
tünayyydınnnnnn topiginn gelecektekii güzelll anneleriiiii günaydınnnnnnn
günaydınnnn güzel yürekliii güzellll insanlarrr günaydınnnn
nasılsınızzz canlarrrrrr ben iyiyyimm kahvaltı yaptımm şimdikkk
işler beni bekliyorr hayvann gibi uyumuşumm afedersinizzz
kızz sevtunn hadi sen hamişsinn mercimen uyutuyo beni kimm uyutuyoo kızzz hahahaha
anacım bi uyandım eşimm arıyoo saat 1 ooo günaydınnn diyooo saatt kaçç
haberim yokk benim saatlerimm sabahın 7 sinde kalmışş dedimm
tünayyydınnnnnn topiginn gelecektekii güzelll anneleriiiii günaydınnnnnnn
günaydınnnn güzel yürekliii güzellll insanlarrr günaydınnnn
nasılsınızzz canlarrrrrr ben iyiyyimm kahvaltı yaptımm şimdikkk
işler beni bekliyorr hayvann gibi uyumuşumm afedersinizzz
kızz sevtunn hadi sen hamişsinn mercimen uyutuyo beni kimm uyutuyoo kızzz hahahaha
anacım bi uyandım eşimm arıyoo saat 1 ooo günaydınnn diyooo saatt kaçç
haberim yokk benim saatlerimm sabahın 7 sinde kalmışş dedimm
samyelimm canımmm altta görüyomm senii nasılsın canımm
mrb kızlar,, nasılsınız...
ayy bugün kasıklarım nasıl ağrıyor... yarın 12 de gene gitcem doktora...
kızlar ya bişey sorcam benim laptopdan çıkış yappamıyorum yani kkdan
sizdede öyle oluyomu neolur biri bana söylesin
çıkış yapıyorum tekrar girdiğimde giriş yapmadn direk açılıyo kafayımı yedi laptop yoksa kkdanmı kaynaklı anlamadım
hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın
agrın yumoşlardandır canım inşallah gzel güzell haberler alırsın bu gün dr dan canım
allahım emeklerini boş çıkarmasın bebişini göbişine koysun inşallah dün gece hepinizee dua ettim yatarken rabbim inşallah duysunn hepimize güzel müjdeler vermeyi nasip etsin