selam canlar nasılsınız bakalım
bende kırmızı kartı gördüm yarın doktora gidiyorum kısmetse
doktoruma diycem rahim fiilmini çektirmek istiyorum diye bakalım ne diycek eğer tamam derse diğer hastaneye gidip randevumu alıcam eyvahedigeldismile
pzara günü cıbı cıbı yaparım pzrtsiye alırım randeuyu diyorum bakalım
boncuğum hayırlısı olsun inşlhh bu ay gelir neyse bu ay bende çektirirsem tecrübelerimi paylaşırım artık eyvahedigeldismile
kuzumm bende dün seni sormuştum dün,hadi şimdiden hayırlı olsun bakalım
sen nereye gidiyorsun doktora iyi mi bar...
turkuazımm geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine rabbim şifa versin
sağol canıımmm benimm
turkuazım iyi akıl etmişsin canım benim sogan suyunu..iltahap kurutuyo zaten iyi bari..ilaçlarda işe yarıyodur oh sevindim cnm ya..
bu arada haklısın valla gezmek lazım da canımız durmuyo ki iş yapmadan..bak yeni geldik halamlardan aklımda bi ton iş yapma dürtüsüboshayallersmileevde olsam sorun degil de..böyle yetişemiyor insan hiçbişeye.bide çocuk olsa vay halime..evimi toz götürür heral:roflol:
kaynanacıgımı da severim canım gerçekten:)))
aynen cnm bende gidersem bi yere aklım evdeki işlerde kalıyorkaydirigubbakcemile3
inş bebişin olunca çalışmazsın da rahat rahat yaparsın tatlım,bu arada maşallah diyelim nazar değmesin
slm kızlar nasılsınız ben cok yorgunum sabahtan berı domateslerle ugrasıyorum koskoca sandıktan 10 kavanoz cıktıkaydirigubbakcemile3
derınım vallah varmıs bı garıplık cnm bende öyle hıssedıyordum zaten 8 9 10.günlerım bayrama denk gelıyordu ıstesede cekemezdı vardır bı hayır bundada gec olsun güç olmasın
bersum ınsallah cnm benı fılımle ugrastırmaz sıpam:Saruboceq:
turkuazım sagol cnm ınsallah suan tek düşündüğüm o mucıze olurmukı acaba dıye pembe hayallere
dalıyorum hayırlısı bakalım
boncuğum niye yoruyorsun kendini o kadar ya da yor nasıl olsa önümüzdeki aydan sonra fazla yorulma gibi şansın olmayacak inşaaaallllllaaaaaaaahhhhhopuyorumnanaktan
Allah iyilik sağlık versin canım
bende ne iyiyim ne kötüyüm tuhaf bi haldeyim kendimi boşlukta gibi hissediyorum sinirlerim bozuldu iyice durduk yere ağlıyorum senağlama
1-2 arkadaşımı aradım birileriyle konuşsam rahatlarımbelki diye aksilik olacak ya ulaşamadım yada cevap verilmedi bu sefer de iyice gerildim çok saçma bi sebepten eşimin kalbini kırdım
kendimi kötü hissediyorum bilmiyorumkismile :sinifsinif:
canım sıkma canını bazen herkes böyle oluyor,Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin herkese...
kız kırk yılın başı uyumadım misafir vardı dedim bi bakıyım şansıma kimseler yok yaw kız çokmu şansızım ben banamı öyle geliyo senağlamasenağlama
kuzuuumm bence çok şanslısın göbüşünde mercimek paşan var
benim adam da yatalım diyodu demin..bıraktım gene onu yanlısss.
ay kıslar ya benim bi sorunum var..afedersiniz bagsurum bir azdı anlatamam..yugoslavyadan bitki kürü bile getirttim yaa..birebir dedi kadın...3 günde söküyomuş bagsuru dedi..3 gün oldu kullanıyom daha çok şişti kaşınıyo acıyoomafoldumbensökülcek mi ki acep yaaa..bi fikriniz var mı..bide bişey dicem benim rüyama yorum yapmamışsınızzalsanaalsanasmile
geçmiş olsun canım,o bitki işe yaarar inşaallah bende hiç bilmiyorum nasıl düzelir
saraçoğlunun sitesine bakmak lazım orda yazar mutlaka...
herşey mercimek için gülüm kız kerata yer beyenmiyo bugün tam olarak hissettim he çok mutluyum ben mutlu oldum rabbim tez zamanda sizleride mutlu eder işşallaholumunekankayizsmile
demek hissettin paşanı gözün aydın cnm,Allah razı olsun cnm aminn inş bizlerde o günleri görürüz...
BUARADA AYŞENİM ADET OLMUŞSUN sağlık olsun inşallah filmindede herşey güzel çıkar hayırlısıyla önünü daha iyi görürsün canım
TUTİŞİM çok iyi düşünmüşsün soğan içmeye devam et gerçekten çok iyiymiş iltihaba aslında vücut direncini artırıyomuş şifa olsun kuzum
AZRAM saol bitanem başım iyi şükür kaçırdım sizi yaa geç geldik eve canım .sen naaptın ev işlerini hallettinmi?
DERİNİM naaptın kuzum demek biara kapsama alanı dışına çıktın ayyy sensiz olmazdı iyi sorun halledilmiş.senide kıl payı kaçırdım çok öptüm cano.canım basurun azmış allah şifa versin çok zor ya sıcak tutmaya çalış ve çiğ domates asla yeme
SAMYELİM inanki değerlerden pek anlamıyorum umarım herşey iyi olur .dua için saol tatlım
GÖKCEM saol cano duayı okumuşsun sen nasıl oldun herşey yolundamı
BERSUM oyy niye duygulandın okadar kıyamam sana insan hamiş olunca çok duygusal oluyo gerçekten
NANELİŞEKER canım sende kötü olmuşsun bugün insan bazen tuhaf bişekilde herşeye kırılıyo inşallah çabuk geçer sıkıntın
SEVTUN sende okumuşsun çok saol canım ağzına sağlık mercimekte dua ettimi teyzesine
HALEM geldiğimde alttaydın galiba çıktın çok öptüm senide
ALEYNAM kaynananlar geliyomuş allah kolaylık versin canım işin zor desene .çok öptüm senide
TUĞÇEM,KARDELOŞUMVE YELİZİM çok özledim sizi .artık yuvaya dönün
MAVİŞİM sen nasılsın canım bitürlü karşılaşamıyoruz özledim tatlım ya
inşallah kimseyi unutmadım buara çok dalgınım nedendir bilmem
DERİNİM unutmadan rüyan içinde iki kelime edeyim hayırlara çıksın öncelikle .çok iyi bilmem ama sanki irine dar zamanında yar ediceksin yada etmişsin .bunun mükafatıda belki bebişin gelcek kuzu içimden bu geçti nebiliyim hayır olsun
ablamm aklıma geldikçe içiyorum evde :)ama geçti çok şükür çok az var opuyorumnanaktan
kaç haftadır senle de konuşamıyoruz yaa neyse kuzenlerini yolculada bol bol ederiz inş dimizemuszemus
boncuğum kız burda mıısın bakemmm napıyosunnn?