dedigin gibi insan oglu nankör oluyo ben kışı hiç sevmem bir yere gidemiyosun helede dogalgaz bu sene anamı aglatıcak zaten aglatıyodu eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile kız dogalgazı kullansakta hiç para vermesek ne güzel olurdu demi:roflol::roflol:anacımm senn görmüyonnn benim yazdıklarımııı git bi dolş bak bakemm yazmışımmı yazmamışımmıı görür görmezz yazdımm senin pc yavaş belkii belkide benimi yavaşş
gerci benikiii hep yavaş kıçım agrıyo diyo pc den girmiomm gecen bi girdim pc den ondada pc çöktü zatenn dayanamadı bana
laptoptan girince böle yavaş gidiyom ben görene kadar siz gidiyorsunuz anamm kış geldi ha
bi üşüdüm bi üşüdüm sorma patikk neyimm giydimm kızzz
sıcak sıcak dedikk getirdikk kışıı şimdide soguk diye şikayet ederizz anacım insan oglu nankörüzz hakkettenn
ama ben kışıı daha çokk seviyomm nedense
çıkıcam ama birazdan mercimegin ilaç zamanı geliyo ilacı alınca yataktan kalmamam lazım malesef onu alınca işim bitiyo anlıcagın kız ben çok severim şamasır katlamayı he ütü ve ev işlerine aş veriyorum helede cam silmek ah ulen olsada yapsam ama nerde :kedi::kedi:
canım benim..bana gelen ne bitkisinden bilmiyorum da,elma rendesi gibi yaglı bişey bide anlamadım nedir..içinede uygulanıyo da pek beceremiyom itmeyi:kedi:canım rüyanı bilemicemde ablamda vardı o dedigin basur ebegümecini topladı afedersin ılık olarak makata koydu 1 hafta ögle yattı iyi geldi dedi onun yalancısıyım yani bir dene istersen:hulya::hulya:
sagol azram...inşallah rüyamda hayıra çıkar..evet neye yorarsak öyle olurmuş canım sagolasın..inşallah hayırlara çıksın...tekrar hoşgeldin canımm sıhhatlerr olsunn
canımm bagsurr için bilmiyom ne diyim inşalah bitki işe yarar söküyordur inşallah
rüyanıda allah hayırlara çıkarsın inşallah
inşallah rabbimm sana yollar emanetini canım rüyayı neye yorarsan o çıkarmışş ben işallah hamile kalırsınn diye yordum canımm
canım çok sagol inşallah...ah yerim ben onun yer begenmeyen minnak totosunuherşey mercimek için gülüm kız kerata yer beyenmiyo bugün tam olarak hissettim he çok mutluyum ben mutlu oldum rabbim tez zamanda sizleride mutlu eder işşallaholumunekankayizsmile
aynennnnnnnnnnnnnnnn:sinifsinif:bende nefrettt ediyommm ütüdennnn fenalık geliyoo içime ütü deyince 50 tane cam sileyimm ütü yapmayayımm okadar yanii
dedigin gibi insan oglu nankör oluyo ben kışı hiç sevmem bir yere gidemiyosun helede dogalgaz bu sene anamı aglatıcak zaten aglatıyodu eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile kız dogalgazı kullansakta hiç para vermesek ne güzel olurdu demi:roflol::roflol:
kız ütü olunca yolla bana seve seve yaparım ben by ŞenizŞenizev işini seviyom bende ütü hariççç nefrett ediyomm ütü deyince tüylerim diken diken oluyoo sonra o tüyleride ütülemek zorunda kalıyom hahahah
hadi canımm sen kullan ilacını saatini geçirmee mercimeyede iyi bakk
canım benim..bana gelen ne bitkisinden bilmiyorum da,elma rendesi gibi yaglı bişey bide anlamadım nedir..içinede uygulanıyo da pek beceremiyom itmeyi:kedi:
sagol azram...inşallah rüyamda hayıra çıkar..evet neye yorarsak öyle olurmuş canım sagolasın..inşallah hayırlara çıksın...
canım çok sagol inşallah...ah yerim ben onun yer begenmeyen minnak totosunu
aynennnnnnnnnnnnnnnn:sinifsinif:
ahhhh ahhh dimi yaa.elektrik dogalgaz neyin hepsi parasız olsa ne olurdu sankimboshayallersmilebelimizi büküyo faturalar bacım...
dedigin gibi insan oglu nankör oluyo ben kışı hiç sevmem bir yere gidemiyosun helede dogalgaz bu sene anamı aglatıcak zaten aglatıyodu eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile kız dogalgazı kullansakta hiç para vermesek ne güzel olurdu demi:roflol::roflol:
sagol canım yaa..olmadı onu da denerim teşekkür ederim balımŞenizbak ablam dediki bir bag az yani iple baglıyomuşsun kaynatıyomuşsun afedersin ısısına dayanman lazımmiş poponun arasına koyuyomuşsundur 1 hafta boyunca kullanmış iyi gelmiş acı ve baharatlı yeme sakın oda azdırır kabız olmamaya dikkat et ben çıkıyorum bu kerez ilaç saati geçiyo eşim saati gösteriyo daha sütümü içicen aydı bu kerez by
evet ne kadana güzell olurduuu bedava olsaydı dogalgaz anacım dünya fatura geliyoo kışınn tabisii sobanın yerinii tutmuyooo üstünde ekmek kızartamıyozz ama temiz kül derdi yok soba sirkeleme derdi yokk hepten tembelleştikkk herşeyinn kolayıı var eskilerr bizden saglamlar neden
nedenii herşeyii ellerinde yapıyorlardıı vucudun her yerii harekett ediyordu bi nevi spor yani
biz gene bulaşık makinada çamaşır makinada evler viledayla siliniyoo egilip kalkmak yok (bu arada ben vileda kullanmıyomm )rahat etmiyoo içimm illa o dizlerimi yere koyupp elimde bastıra bastıra silecem hahaha allah razıolsun şu makinaları çıkaranlardann anam onca çamaşırr nasıl yıkanırdı elde helekii nevresimler
tamam kuşummm sana yollayayım ben haftada bir ütülerikız ütü olunca yolla bana seve seve yaparım ben by ŞenizŞeniz
bak ablam dediki bir bag az yani iple baglıyomuşsun kaynatıyomuşsun afedersin ısısına dayanman lazımmiş poponun arasına koyuyomuşsundur 1 hafta boyunca kullanmış iyi gelmiş acı ve baharatlı yeme sakın oda azdırır kabız olmamaya dikkat et ben çıkıyorum bu kerez ilaç saati geçiyo eşim saati gösteriyo daha sütümü içicen aydı bu kerez by
sagol canım yaa..olmadı onu da denerim teşekkür ederim balımŞeniz
valla dogru diyosun kızz..biz şimdi eski kadınlra göre teknolojik yaşıyoruz herşey kolaylaştı ama yinede üşeniyoruz bazen...
TAMAM azracım sagol canım..bende sana dicektim kaçıyım diye ya..gözlerim kapanıyo aynen..öptüm sizi canlar...opuyorumnanaktan
halecim altta görünüyosun selam sanada canım..kaçtım ben iyi geceler
kızlar ben geldım cok komık bısıy oldukaydirigubbakcemile3
sabah doktoru aradık doktor tarıhlerımı sordu dedı gec kalmısız tarıhlerı karıstırmıs
adetımın 12.günü dogru sonuc almak ıcın adet bıtımınde cekmemız lazım dedı sasırdım kaldım ben
bılıyodum zaten bu ıste bı ıs var neyse hem üzüldüm hem sevındım üzülmemın nedenı branönce cektırımde tedavıye baslım ıcımdekı korku gecsın ıstıyordum sevınmemın nedenı ıse ovülasyon günlerım gecmedı neden olmasın buay belkıde bı ısarettır hamıs kalırım ve cektırmem:dance::dance:
hayalı bıle güzel belkı banada vurur bı mucıze dımı kızlarboshayallersmilezemuszemus