Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

anacımm senn görmüyonnn benim yazdıklarımııı git bi dolş bak bakemm yazmışımmı yazmamışımmıı görür görmezz yazdımm senin pc yavaş belkii belkide benimi yavaşş

gerci benikiii hep yavaş kıçım agrıyo diyo pc den girmiomm gecen bi girdim pc den ondada pc çöktü zatenn dayanamadı bana

laptoptan girince böle yavaş gidiyom ben görene kadar siz gidiyorsunuz anamm kış geldi ha

bi üşüdüm bi üşüdüm sorma patikk neyimm giydimm kızzz

sıcak sıcak dedikk getirdikk kışıı şimdide soguk diye şikayet ederizz anacım insan oglu nankörüzz hakkettenn

ama ben kışıı daha çokk seviyomm nedense
dedigin gibi insan oglu nankör oluyo ben kışı hiç sevmem bir yere gidemiyosun helede dogalgaz bu sene anamı aglatıcak zaten aglatıyodu eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile kız dogalgazı kullansakta hiç para vermesek ne güzel olurdu demi:roflol::roflol:

çıkıcam ama birazdan mercimegin ilaç zamanı geliyo ilacı alınca yataktan kalmamam lazım malesef onu alınca işim bitiyo anlıcagın kız ben çok severim şamasır katlamayı he ütü ve ev işlerine aş veriyorum helede cam silmek ah ulen olsada yapsam ama nerde :kedi::kedi:

ev işini seviyom bende ütü hariççç nefrett ediyomm ütü deyince tüylerim diken diken oluyoo sonra o tüyleride ütülemek zorunda kalıyom hahahah

hadi canımm sen kullan ilacını saatini geçirmee mercimeyede iyi bakk

canlarım ben çıkıyorum fitil zamanı geldi mercimegin sonra görüşelim uyuması lazım gözlerimden uyku akıyo :icecream: görüşürüz sonra canlar AEO by:1hug:

canım rüyanı bilemicemde ablamda vardı o dedigin basur ebegümecini topladı afedersin ılık olarak makata koydu 1 hafta ögle yattı iyi geldi dedi onun yalancısıyım yani bir dene istersen:hulya::hulya:
canım benim..bana gelen ne bitkisinden bilmiyorum da,elma rendesi gibi yaglı bişey bide anlamadım nedir..içinede uygulanıyo da pek beceremiyom itmeyi:kedi:
tekrar hoşgeldin canımm sıhhatlerr olsunn

canımm bagsurr için bilmiyom ne diyim inşalah bitki işe yarar söküyordur inşallah

rüyanıda allah hayırlara çıkarsın inşallah

inşallah rabbimm sana yollar emanetini canım rüyayı neye yorarsan o çıkarmışş ben işallah hamile kalırsınn diye yordum canımm
sagol azram...inşallah rüyamda hayıra çıkar..evet neye yorarsak öyle olurmuş canım sagolasın..inşallah hayırlara çıksın...
herşey mercimek için gülüm kız kerata yer beyenmiyo bugün tam olarak hissettim he çok mutluyum ben mutlu oldum rabbim tez zamanda sizleride mutlu eder işşallaholumunekankayizsmile
canım çok sagol inşallah...ah yerim ben onun yer begenmeyen minnak totosunu:emir_bebek:
bende nefrettt ediyommm ütüdennnn fenalık geliyoo içime ütü deyince 50 tane cam sileyimm ütü yapmayayımm okadar yanii
aynennnnnnnnnnnnnnnn:sinifsinif:
dedigin gibi insan oglu nankör oluyo ben kışı hiç sevmem bir yere gidemiyosun helede dogalgaz bu sene anamı aglatıcak zaten aglatıyodu eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile kız dogalgazı kullansakta hiç para vermesek ne güzel olurdu demi:roflol::roflol:

ahhhh ahhh dimi yaa.elektrik dogalgaz neyin hepsi parasız olsa ne olurdu sankimboshayallersmilebelimizi büküyo faturalar bacım...

ev işini seviyom bende ütü hariççç nefrett ediyomm ütü deyince tüylerim diken diken oluyoo sonra o tüyleride ütülemek zorunda kalıyom hahahah

hadi canımm sen kullan ilacını saatini geçirmee mercimeyede iyi bakk
kız ütü olunca yolla bana seve seve yaparım ben by ŞenizŞeniz

canım benim..bana gelen ne bitkisinden bilmiyorum da,elma rendesi gibi yaglı bişey bide anlamadım nedir..içinede uygulanıyo da pek beceremiyom itmeyi:kedi:

sagol azram...inşallah rüyamda hayıra çıkar..evet neye yorarsak öyle olurmuş canım sagolasın..inşallah hayırlara çıksın...

canım çok sagol inşallah...ah yerim ben onun yer begenmeyen minnak totosunu:emir_bebek:

aynennnnnnnnnnnnnnnn:sinifsinif:

ahhhh ahhh dimi yaa.elektrik dogalgaz neyin hepsi parasız olsa ne olurdu sankimboshayallersmilebelimizi büküyo faturalar bacım...

bak ablam dediki bir bag az yani iple baglıyomuşsun kaynatıyomuşsun afedersin ısısına dayanman lazımmiş poponun arasına koyuyomuşsundur 1 hafta boyunca kullanmış iyi gelmiş acı ve baharatlı yeme sakın oda azdırır kabız olmamaya dikkat et ben çıkıyorum bu kerez ilaç saati geçiyo eşim saati gösteriyo daha sütümü içicen aydı bu kerez by:KK3::KK3:

evet ne kadana güzell olurduuu bedava olsaydı dogalgaz anacım dünya fatura geliyoo kışınn tabisii sobanın yerinii tutmuyooo üstünde ekmek kızartamıyozz ama temiz kül derdi yok soba sirkeleme derdi yokk hepten tembelleştikkk herşeyinn kolayıı var eskilerr bizden saglamlar neden

nedenii herşeyii ellerinde yapıyorlardıı vucudun her yerii harekett ediyordu bi nevi spor yani

biz gene bulaşık makinada çamaşır makinada evler viledayla siliniyoo egilip kalkmak yok (bu arada ben vileda kullanmıyomm )rahat etmiyoo içimm illa o dizlerimi yere koyupp elimde bastıra bastıra silecem hahaha allah razıolsun şu makinaları çıkaranlardann anam onca çamaşırr nasıl yıkanırdı elde helekii nevresimler

bak ablam dediki bir bag az yani iple baglıyomuşsun kaynatıyomuşsun afedersin ısısına dayanman lazımmiş poponun arasına koyuyomuşsundur 1 hafta boyunca kullanmış iyi gelmiş acı ve baharatlı yeme sakın oda azdırır kabız olmamaya dikkat et ben çıkıyorum bu kerez ilaç saati geçiyo eşim saati gösteriyo daha sütümü içicen aydı bu kerez by:KK3::KK3:
sagol canım yaa..olmadı onu da denerim teşekkür ederim balımŞeniz
evet ne kadana güzell olurduuu bedava olsaydı dogalgaz anacım dünya fatura geliyoo kışınn tabisii sobanın yerinii tutmuyooo üstünde ekmek kızartamıyozz ama temiz kül derdi yok soba sirkeleme derdi yokk hepten tembelleştikkk herşeyinn kolayıı var eskilerr bizden saglamlar neden

nedenii herşeyii ellerinde yapıyorlardıı vucudun her yerii harekett ediyordu bi nevi spor yani

biz gene bulaşık makinada çamaşır makinada evler viledayla siliniyoo egilip kalkmak yok (bu arada ben vileda kullanmıyomm )rahat etmiyoo içimm illa o dizlerimi yere koyupp elimde bastıra bastıra silecem hahaha allah razıolsun şu makinaları çıkaranlardann anam onca çamaşırr nasıl yıkanırdı elde helekii nevresimler

valla dogru diyosun kızz..biz şimdi eski kadınlra göre teknolojik yaşıyoruz herşey kolaylaştı ama yinede üşeniyoruz bazen...

kız ütü olunca yolla bana seve seve yaparım ben by ŞenizŞeniz
tamam kuşummm sana yollayayım ben haftada bir ütüleri

tamam canım iyi bak kendine ve mercimeye öptümm seni ve mercimeni

bu arada kabız için keçi boynuzu pekmazii iç sabah akşam aç karna derinimm çok iyi geliyoo

bende kaçayımm anacımm gözler son sinyallaeri veriyo gariii

TAMAM azracım sagol canım..bende sana dicektim kaçıyım diye ya..gözlerim kapanıyo aynen..öptüm sizi canlar...opuyorumnanaktan
halecim altta görünüyosun selam sanada canım..kaçtım ben iyi geceler:eek:

sagol canım yaa..olmadı onu da denerim teşekkür ederim balımŞeniz

valla dogru diyosun kızz..biz şimdi eski kadınlra göre teknolojik yaşıyoruz herşey kolaylaştı ama yinede üşeniyoruz bazen...

bazen inan bulaşıkları makinaya yerleştirmek bile zor geliyoo üşeniyomm alıştıkk rahata
bide ütü yü kendi yapan bi robot bişey çıkarsalarr tamm süper olacakk

her gün her gün aynı işleri yapmakta sıkıyo insanıı ev işi nankör yap yap aynıı her gün aynı şeylerr

TAMAM azracım sagol canım..bende sana dicektim kaçıyım diye ya..gözlerim kapanıyo aynen..öptüm sizi canlar...opuyorumnanaktan
halecim altta görünüyosun selam sanada canım..kaçtım ben iyi geceler:eek:

tamam kuzumm hayırlı geceler a.e.o k.i.b saglıkla ve sevgiyle kal öptüm

yarın inşallah görüşmek üzere bende görünmüyo hale

halecim hoşgeldin senide öptüm kuzum hayırlı gecelerr kaçtm bende

EBRAR için AYETEL KÜRSİ listesi
TUĞÇE......................30bitti
GÖKCE......................20bitti
BONCUK....................20
SAMYELİ....................20bitti
EZGİ...........................15bitti
DERDA.......................25
HALE..........................20
AYŞEN.......................20
DERİN........................20
TURKUAZ....................20
YELİZ..........................20bitti
AZRA..........................20bitti
SEVTUNN..................23bitti
MAVİŞ.......................20bitti
ALEYNA.....................20

listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var

kızlar ben geldım cok komık bısıy oldukaydirigubbakcemile3
sabah doktoru aradık doktor tarıhlerımı sordu dedı gec kalmısız tarıhlerı karıstırmıs
adetımın 12.günü dogru sonuc almak ıcın adet bıtımınde cekmemız lazım dedı sasırdım kaldım ben
bılıyodum zaten bu ıste bı ıs var neyse hem üzüldüm hem sevındım üzülmemın nedenı branönce cektırımde tedavıye baslım ıcımdekı korku gecsın ıstıyordum sevınmemın nedenı ıse ovülasyon günlerım gecmedı neden olmasın buay belkıde bı ısarettır hamıs kalırım ve cektırmem:dance::dance:
hayalı bıle güzel belkı banada vurur bı mucıze dımı kızlarboshayallersmilezemuszemus

canım hayırdır gerçekten yaa inşallah miniş gelir filme gerek kalmadan herşeyde vardır bir hayır .allahım gönlüne göre versin
buarada listeyi şimdi arıyorum pc çok yavaş ama sabaha kadar bulurum kesin kaydirigubbakcemile3

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN
bsm.gif

0090.gif
0003.gif
:nazar:AGUSTOS AYI LİSTEMİZ :nazar:
0003.gif
0090.gif

KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
HALET------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 AĞUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
AYŞEN_34-------------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
EBRAR_53-------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
MASAL800-------------------------------------------------------------------------------------------------------------31 AGUSTOS

0090.gif
0003.gif
:nazar:EYLÜL AYI LİSTEMİZ:nazar:
0003.gif
0090.gif

ALEYNA84--------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EYLÜL
ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EYLÜL
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------11 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
MAVİ2505---------------------------------------------------------------------------------------------------------------23 EYLÜL
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------28 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL

0090.gif
civciv14.gif
:nazar:HAMıŞLERıMıZ :nazar:
civciv14.gif
0090.gif

MAKBER-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

[

civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0004.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

boncuğum listeyi buldum derinim link vermiş ama benim 40 mesaja ayarlı olduğu için ondan bulamadım
sonra bakmaya başladığım 3. sayfada geldi liste çok sevindim şans işte
buarada düzenleme yapamadım çok karışık geldi diğerine alışmıştım sory
ben sana yazıyım yeni tarihleri olurmu
HALE 1 EKİM
EBRAR 10 EKİM
AZRA 8 EKİM
PELİN 10 EKİM

BUARADA AYŞENİM ADET OLMUŞSUN sağlık olsun inşallah filmindede herşey güzel çıkar hayırlısıyla önünü daha iyi görürsün canım
TUTİŞİM çok iyi düşünmüşsün soğan içmeye devam et gerçekten çok iyiymiş iltihaba aslında vücut direncini artırıyomuş şifa olsun kuzum
AZRAM saol bitanem başım iyi şükür kaçırdım sizi yaa geç geldik eve canım .sen naaptın ev işlerini hallettinmi?
DERİNİM naaptın kuzum demek biara kapsama alanı dışına çıktın ayyy sensiz olmazdı iyi sorun halledilmiş.senide kıl payı kaçırdım çok öptüm cano.canım basurun azmış allah şifa versin çok zor ya sıcak tutmaya çalış ve çiğ domates asla yeme
SAMYELİM inanki değerlerden pek anlamıyorum umarım herşey iyi olur .dua için saol tatlım
GÖKCEM saol cano duayı okumuşsun sen nasıl oldun herşey yolundamı
BERSUM oyy niye duygulandın okadar kıyamam sana insan hamiş olunca çok duygusal oluyo gerçekten
NANELİŞEKER canım sende kötü olmuşsun bugün insan bazen tuhaf bişekilde herşeye kırılıyo inşallah çabuk geçer sıkıntın
SEVTUN sende okumuşsun çok saol canım ağzına sağlık mercimekte dua ettimi teyzesine
HALEM geldiğimde alttaydın galiba çıktın çok öptüm senide
ALEYNAM kaynananlar geliyomuş allah kolaylık versin canım işin zor desene .çok öptüm senide
TUĞÇEM,KARDELOŞUMVE YELİZİM çok özledim sizi .artık yuvaya dönün
MAVİŞİM sen nasılsın canım bitürlü karşılaşamıyoruz özledim tatlım ya

inşallah kimseyi unutmadım buara çok dalgınım nedendir bilmem

DERİNİM unutmadan rüyan içinde iki kelime edeyim hayırlara çıksın öncelikle .çok iyi bilmem ama sanki irine dar zamanında yar ediceksin yada etmişsin .bunun mükafatıda belki bebişin gelcek kuzu içimden bu geçti nebiliyim hayır olsun

UNUTTUM TABİKİ DERDAMI
AY KUZUM ÖZÜR DİLERİM
sen nerdesin işlerin var galiba gerçi bugün konuştuk ama senide çok öpüyorum canım

X