nıye kımse cewap wermıo ben yenıyım yanlısmı yazıorum acaba bebek ultrasonda en erken kac haftada görunur bılen warmı 4 hafta 5 gunluk hamıleyım kese war bebek yok dıo doktor cuma baklıcak tekrar dustumu ne kanamamda war gecen sefer bos gebelık gecırdım korkuyorum:gitme:
kız azraperi cevap niden yazmıyon bak küsücem şimdi he aşkolsun bebeler uyumadım geldim şimdide siz yoksunuz yaw yapılırmı bu bana ya kız vallahi bir şarkı yazıcam kendime he şarkımda geldim kimseler yok yazık ban terkedildim dicem gel mercimek gidelim bizkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile kimseler bizi görmüyo zaten bebem:çok üzgünüm::çok üzgünüm: gidelim biz ilacını içte yatalım baba sütü hazırlar birazdan içer yatarız canım herkeze iyi geceler ben geldim gidiyorum buralardan kıymetimi bilen yok ah ulen ah kız bu şarkı olur he:roflol::sm_cool: AEO üzülmeyin sakın ben yokum diye kavuşmak bir başka bahara kaldı yaw adamı yatırmısım takılırım diye sevindim ama nerde ben varım siz yoksunuz gelenelere iyi muhabbetler diliyorum ben gidip yatıyım en azından ogluşumla by :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kuzummm yazdımm emmmaaaa görmüyonnkiiii anacımm benimm başımm kelmiii görmüyonn yazılarımııı bakk darılecemmm şimdiiiii aaaaaaaaaaaaa
anam sende ne çok yorun kıs kendini..ben gene hiç öyle kışlıktır yazlıktır ugraşmam yiyeceklerleboshayallersmilepüsür müyüm neyim acep:kedi:slm kızlar nasılsınız ben cok yorgunum sabahtan berı domateslerle ugrasıyorum koskoca sandıktan 10 kavanoz cıktıkaydirigubbakcemile3
derınım vallah varmıs bı garıplık cnm bende öyle hıssedıyordum zaten 8 9 10.günlerım bayrama denk gelıyordu ıstesede cekemezdı vardır bı hayır bundada gec olsun güç olmasın
bersum ınsallah cnm benı fılımle ugrastırmaz sıpam:Saruboceq:
turkuazım sagol cnm ınsallah suan tek düşündüğüm o mucıze olurmukı acaba dıye pembe hayallere
dalıyorum hayırlısı bakalım
hay Allah neden kötü oldun durup dururken ki canım yaa..neyse inşallah eşinin gönlünü alabilmişsindir..önemli olan hatayı telafi etmek..bende yapıyorum bazen..yok yere canımı eşimi üzüyomAllah iyilik sağlık versin canım
bende ne iyiyim ne kötüyüm tuhaf bi haldeyim kendimi boşlukta gibi hissediyorum sinirlerim bozuldu iyice durduk yere ağlıyorum senağlama
1-2 arkadaşımı aradım birileriyle konuşsam rahatlarımbelki diye aksilik olacak ya ulaşamadım yada cevap verilmedi bu sefer de iyice gerildim çok saçma bi sebepten eşimin kalbini kırdım
kendimi kötü hissediyorum bilmiyorumkismile :sinifsinif:
nıye kımse cewap wermıo ben yenıyım yanlısmı yazıorum acaba bebek ultrasonda en erken kac haftada görunur bılen warmı 4 hafta 5 gunluk hamıleyım kese war bebek yok dıo doktor cuma baklıcak tekrar dustumu ne kanamamda war gecen sefer bos gebelık gecırdım korkuyorum:gitme:
DERİNSU naber balım ne var ne yok bak sözümü tuttum bu sefer şansıma kimseler yok yav yavaş yavaşmı geliyosunuz zafer benim bugün baba televizyon seyrediyo :kedi: merhabagamyoncuiremsugamyoncuiremsu
kızlarrrrrrrrr gelinn artıkkkkkk bak gidecemm bendee gözlerin biri saga biri sola kayıyorrrr
artıkkk yatakk diyorlarrr kapanışa hazırlanıyorlarrr
anacımm yoruldu tabii onlarda bütün gün temizlikk yapmaktann ee haklılarr yaniii göz bu borumuu
her bi uzvumm agrıyorrr yorgunluktann anam anam yarınada bi ton iş var bide ayarlayabilirsem dişciye gidecem nefret ediyomm şu dişş olaylarından yahuuu git gel sinir ediyo insanıı yoksa kadının elii pamuk gibi can falan yakmıyoo gidip gelmek sinir işte
inşallah yarına verirde randevu yogun deyilse gidem bi baktıram
kızlarrrrrrrrr gelinn artıkkkkkk bak gidecemm bendee gözlerin biri saga biri sola kayıyorrrr
artıkkk yatakk diyorlarrr kapanışa hazırlanıyorlarrr
anacımm yoruldu tabii onlarda bütün gün temizlikk yapmaktann ee haklılarr yaniii göz bu borumuu
her bi uzvumm agrıyorrr yorgunluktann anam anam yarınada bi ton iş var bide ayarlayabilirsem dişciye gidecem nefret ediyomm şu dişş olaylarından yahuuu git gel sinir ediyo insanıı yoksa kadının elii pamuk gibi can falan yakmıyoo gidip gelmek sinir işte
inşallah yarına verirde randevu yogun deyilse gidem bi baktıram
iyi gulüm senden naberopuyorumnanaktannapayım bende oturuyom duş falan aldım..kuruyan çamaşırları yerleştirdim hiç sevmedigim bişeydirakannehir
iyi ettin geldin cnm karşılaştık sonunda:hulya:
allah seni ne etmesin hemi deminden beri nerdeydin bakem beklettin beni yawalsanaalsanasmile
çıkıcam ama birazdan mercimegin ilaç zamanı geliyo ilacı alınca yataktan kalmamam lazım malesef onu alınca işim bitiyo anlıcagın kız ben çok severim şamasır katlamayı he ütü ve ev işlerine aş veriyorum helede cam silmek ah ulen olsada yapsam ama nerde :kedi::kedi:
benim adam da yatalım diyodu demin..bıraktım gene onu yanlısss.
ay kıslar ya benim bi sorunum var..afedersiniz bagsurum bir azdı anlatamam..yugoslavyadan bitki kürü bile getirttim yaa..birebir dedi kadın...3 günde söküyomuş bagsuru dedi..3 gün oldu kullanıyom daha çok şişti kaşınıyo acıyoomafoldumbensökülcek mi ki acep yaaa..bi fikriniz var mı..bide bişey dicem benim rüyama yorum yapmamışsınızzalsanaalsanasmile
benim adam da yatalım diyodu demin..bıraktım gene onu yanlısss.
ay kıslar ya benim bi sorunum var..afedersiniz bagsurum bir azdı anlatamam..yugoslavyadan bitki kürü bile getirttim yaa..birebir dedi kadın...3 günde söküyomuş bagsuru dedi..3 gün oldu kullanıyom daha çok şişti kaşınıyo acıyoomafoldumbensökülcek mi ki acep yaaa..bi fikriniz var mı..bide bişey dicem benim rüyama yorum yapmamışsınızzalsanaalsanasmile
herşey mercimek için gülüm kız kerata yer beyenmiyo bugün tam olarak hissettim he çok mutluyum ben mutlu oldum rabbim tez zamanda sizleride mutlu eder işşallaholumunekankayizsmiletamam canım bak sen rahatına..az da konuşsak olur sen iyi ol da...
kız vallahi hele ütüden nefretttt ediyorum nefretttttttttttttttttttttttttalsanaalsanasmile
çamaşırı sermesi bi dert kuruyanları katlaması ütülemesi off offf...
sen bebe dogunca anca yaparsın rahatla işlerini..oynama yerinden şimdiklava:
tamam canım bak sen rahatına..az da konuşsak olur sen iyi ol da...
kız vallahi hele ütüden nefretttt ediyorum nefretttttttttttttttttttttttttalsanaalsanasmile
çamaşırı sermesi bi dert kuruyanları katlaması ütülemesi off offf...
sen bebe dogunca anca yaparsın rahatla işlerini..oynama yerinden şimdiklava: