Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım 6 haftalıkken kalp atışları oluyo 2 aylıkken oluyo kalp atışı varsa bilki bebek vardır yazdım ama görmedin galiba allah yardımcın olsun olumunekankayizsmile

kuzummm yazdımm emmmaaaa görmüyonnkiiii anacımm benimm başımm kelmiii görmüyonn yazılarımııı bakk darılecemmm şimdiiiii aaaaaaaaaaaaa

anam sende ne çok yorun kıs kendini..ben gene hiç öyle kışlıktır yazlıktır ugraşmam yiyeceklerleboshayallersmilepüsür müyüm neyim acep:kedi:
ah ahh canım benim o mucize bigün öyle bi gelecek ki sende şaşıracaksın beklemiyodum diyeceksin..inşallahhhhhhhhh:Saruboceq:
hay Allah neden kötü oldun durup dururken ki canım yaa..neyse inşallah eşinin gönlünü alabilmişsindir..önemli olan hatayı telafi etmek..bende yapıyorum bazen..yok yere canımı eşimi üzüyom( anlıyorum seni..gergin oluyoruz bazen sıkma canını şekerim.opuyorumnanaktan

yok canım yanlış bişey yok..sadece sabırsızca davranıyosun:))herkes heran topicin başında olamıyo tatlım..alışırsın sende zamanla..ilk zamanlar bende düşünüyodum hemen cevap gelmeyince kötü oluyodum..

inşallah hayırlısı olur canım..kese varsa bebek nasıl olmuyo kiCADIARZUdoktor görememiştir bence canım küçük mü acep..düşük yapsan kanaman falan olur korkma..ALLAH korusun aklına kötü şeyler getirme.

DERİNSU naber balım ne var ne yok bak sözümü tuttum bu sefer şansıma kimseler yok yav yavaş yavaşmı geliyosunuz zafer benim bugün baba televizyon seyrediyo :kedi: merhabagamyoncuiremsugamyoncuiremsu

kızlarrrrrrrrr gelinn artıkkkkkk bak gidecemm bendee gözlerin biri saga biri sola kayıyorrrr

artıkkk yatakk diyorlarrr kapanışa hazırlanıyorlarrr

anacımm yoruldu tabii onlarda bütün gün temizlikk yapmaktann ee haklılarr yaniii göz bu borumuu

her bi uzvumm agrıyorrr yorgunluktann anam anam yarınada bi ton iş var bide ayarlayabilirsem dişciye gidecem nefret ediyomm şu dişş olaylarından yahuuu git gel sinir ediyo insanıı yoksa kadının elii pamuk gibi can falan yakmıyoo gidip gelmek sinir işte

inşallah yarına verirde randevu yogun deyilse gidem bi baktıram

DERİNSU naber balım ne var ne yok bak sözümü tuttum bu sefer şansıma kimseler yok yav yavaş yavaşmı geliyosunuz zafer benim bugün baba televizyon seyrediyo :kedi: merhabagamyoncuiremsugamyoncuiremsu

iyi gulüm senden naberopuyorumnanaktannapayım bende oturuyom duş falan aldım..kuruyan çamaşırları yerleştirdim hiç sevmedigim bişeydirakannehir

iyi ettin geldin cnm karşılaştık sonunda:hulya:

kız sana zahmet banada geliver bebem ya işlerim çok sana zahmet kız çok özledim iş yapmayı ya ben :gitme::gitme:

anam ne yordun kendini o kdan..bak bana bugün hiçbişey ellemedim valla:)))püsür oldum ben püsürrrrrrrbayanssulusmileha böyle süslenip geziyombayanssulusmile

iyi gulüm senden naberopuyorumnanaktannapayım bende oturuyom duş falan aldım..kuruyan çamaşırları yerleştirdim hiç sevmedigim bişeydirakannehir

iyi ettin geldin cnm karşılaştık sonunda:hulya:

çıkıcam ama birazdan mercimegin ilaç zamanı geliyo ilacı alınca yataktan kalmamam lazım malesef onu alınca işim bitiyo anlıcagın kız ben çok severim şamasır katlamayı he ütü ve ev işlerine aş veriyorum helede cam silmek ah ulen olsada yapsam ama nerde :kedi::kedi:

allah seni ne etmesin hemi deminden beri nerdeydin bakem beklettin beni yawalsanaalsanasmile

anacımm senn görmüyonnn benim yazdıklarımııı git bi dolş bak bakemm yazmışımmı yazmamışımmıı görür görmezz yazdımm senin pc yavaş belkii belkide benimi yavaşş

gerci benikiii hep yavaş kıçım agrıyo diyo pc den girmiomm gecen bi girdim pc den ondada pc çöktü zatenn dayanamadı bana

laptoptan girince böle yavaş gidiyom ben görene kadar siz gidiyorsunuz anamm kış geldi ha

bi üşüdüm bi üşüdüm sorma patikk neyimm giydimm kızzz

sıcak sıcak dedikk getirdikk kışıı şimdide soguk diye şikayet ederizz anacım insan oglu nankörüzz hakkettenn

ama ben kışıı daha çokk seviyomm nedense

benim adam da yatalım diyodu demin..bıraktım gene onu yanlısss.

ay kıslar ya benim bi sorunum var..afedersiniz bagsurum bir azdı anlatamam..yugoslavyadan bitki kürü bile getirttim yaa..birebir dedi kadın...3 günde söküyomuş bagsuru dedi..3 gün oldu kullanıyom daha çok şişti kaşınıyo acıyoomafoldumbensökülcek mi ki acep yaaa..bi fikriniz var mı..bide bişey dicem benim rüyama yorum yapmamışsınızzalsanaalsanasmile

kız bukerezde arkadaşlarmı uyuya kaldı ne :roflol::roflol::roflol: kız ben geldim bakın ilk defa bu kerez ipler benim elimde öglen uyudum şimdi uykum yok nasıl taktik ama demi:roflol: o beni kandırmadı ben onu kandırdım he:sm_cool:

tamam canım bak sen rahatına..az da konuşsak olur sen iyi ol da...

kız vallahi hele ütüden nefretttt ediyorum nefretttttttttttttttttttttttttalsanaalsanasmile
çamaşırı sermesi bi dert kuruyanları katlaması ütülemesi off offf...
sen bebe dogunca anca yaparsın rahatla işlerini..oynama yerinden şimdiklava:

canım rüyanı bilemicemde ablamda vardı o dedigin basur ebegümecini topladı afedersin ılık olarak makata koydu 1 hafta ögle yattı iyi geldi dedi onun yalancısıyım yani bir dene istersen:hulya::hulya:

tekrar hoşgeldin canımm sıhhatlerr olsunn

canımm bagsurr için bilmiyom ne diyim inşalah bitki işe yarar söküyordur inşallah

rüyanıda allah hayırlara çıkarsın inşallah

inşallah rabbimm sana yollar emanetini canım rüyayı neye yorarsan o çıkarmışş ben işallah hamile kalırsınn diye yordum canımm

herşey mercimek için gülüm kız kerata yer beyenmiyo bugün tam olarak hissettim he çok mutluyum ben mutlu oldum rabbim tez zamanda sizleride mutlu eder işşallaholumunekankayizsmile

bende nefrettt ediyommm ütüdennnn fenalık geliyoo içime ütü deyince 50 tane cam sileyimm ütü yapmayayımm okadar yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…