Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım inşallah yaa .nasip hepimiz enkısa zamanda hamiş oluruz umarım..
tabiki git tatlım gerçi daha önce korundun galiba bi müddet olmaması normal yani 1,2 ay daha bekleyip kontrollerni yaptır tatlım.inşallah hiç gerek kalmaz..
inşallah canım gerek kalmazda gitmeye gelir inşallah bebişim.ama bn hapla korunmadım hiç eşim korundu hep buda geciktirirmiki bn hapla gecikir die biliorum ama
merhaba arkadaşlar ebrar bende 3 düşükten sonra pıhtılaşma sorunum var ve şu anda klomen kullanıyorum bekliyorummm... ama gerçekten çok içim yanıyooo birde adetlerim düzenliyken şimdi çalışmalara başlayınca 5-6 gün gecikme oluyor.diyorlarki adetin gecikirse hamile kalma ihtimalin yükseliyormuş doğrumu acaba böyle bişey varmıdır?...
merhaba arkadaşlar ebrar bende 3 düşükten sonra pıhtılaşma sorunum var ve şu anda klomen kullanıyorum bekliyorummm... ama gerçekten çok içim yanıyooo birde adetlerim düzenliyken şimdi çalışmalara başlayınca 5-6 gün gecikme oluyor.diyorlarki adetin gecikirse hamile kalma ihtimalin yükseliyormuş doğrumu acaba böyle bişey varmıdır?...
burcum hadi hayırlısı canım inşallah gelmez kırmızılar .sende hamişler listesine yazılırsın..
inşallah yaa rabbim hepimize nasip etsin..:Saruboceq:
HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
MAYIS AYI LİSTEMIZ
YELİZİPUCU: 6 MAYIS
NURUNAYN : 10 MAYIS
KUMSAL: 10 MAYIS
[SHARK_11 11 MAYIS
BUURCUUM: 17MAYIS
ALEYNA84: 18 MAYIS
MAVİ2505: 18 MAYIS
EBRAR: 20 MAYIS
PELİN67: 21 MAYIS
JARNANA_21: 21MAYIS
AYSEN_34: 22 MAYIS
SAMYELİ26: 26MAYIS
EZGIM_EZ: 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: 27 MAYIS
AZİZE1: 29 MAYIS
İNCEMEŞE 29MAYIS
BERSUU: 30 MAYIS
EMOS8935: 30 MAYIS
HAZİRAN AYI LİSTEMİZ
MIZMIZ: 1 HAZİRAN
GELİNCİK37_34: 4-5 HAZİRAN
UGURBONCUGUM: 6 HAZİRAN
:CüvCüv:HAMİŞLERİMİZ :CüvCüv:
YUSNES : İLK HAMİŞİMİZ ::CüvCüv:lepi::lepi:
UMARIM KIZLAR YUSNESTEN SONRA HEPIMIZ GÜZEL HABERLER VERIRIZ ALLAHIM KALBIMIZDEN GEÇENI HAKKIMZA HAYIRLI EYLESIN:Saruboceq::Saruboceq:
eşim şimdi aramiış hastaneyi sonuçlar cıkmış namaz kılıp giderim İNŞALLAH