- 19 Şubat 2009
- 31.861
- 40
selamm naberr hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat bakalımmm
yusnesim taze hamişimiz nasılsın canım?
biz bildiğin gibi işte devam hayat koşturmacasına..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamm naberr hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat bakalımmm
simdi ablalarim tedavi görüyorum yumurtlamadigim icin yaklasik 1,5 aydir hormon ve yumurtlamam icin hap aliyorum. doktorum bana igneleme de yapacakti fakat yumurtam yeterince büyümedigi icin (1,4 idi fakat 1,8 cm olmasi gerekiyormus) bu ay yapmayalim belki kendiliginden hamile kalirsin siz düzenli olarak birlikte olun dedi.
yumurtlama dönemim artik gecti ve adetime bugünle birlikte en az 7 en fazla 9 gün var. yani aslinda ayin 10. da adet olmam gerekir. fakat bende bazi degisiklikler var. mesela:
-gögüslerim cok büyüdü ve patlayacaklarmis gibi hissediyorum
-gögüs uclarim da sanci var egilip kalktigim zaman cok agriyor
-gögüs uclarim diklesti
-kasigimin bir tarafinda agri var ara ara
-günün alakasiz zamanlarinda uykum geliyor
-esimin dedigine göre de duygusal bakimdan da hassaslasmisim
-cok degil ama biraz da istah artmasi var
-birde hafifinden bel agrisi var
-eklem agrisi özellikle el ve ayak bileklerim agriyor
evet biliyorum bunlarin hemen hemen hepsi hamilelik belirtileri fakat benim sorum bu kadar cabuk belirtiler hissedilebilir mi? birde sunu eklemek istiyorum ben bunlarin hic birini adet dönemlerimde yasamazdim en fazla gögüslerim siser kasik ve belim agrirdi o kadar. simdi bunlari yasadiklarimi haliyle adet dönemime yoramiyorum. evet tekrar soruyorum hamilelik belirtileri ne zaman hissedilir? bu kadar erken olabilir mi?
günaydın herkeseeeehihoyyyt
günaydınnnnnnnn
iim canımm yeni kalktım sayılır yapılcak işlerim varr ama bi türlü kalkamıyorum burdan
aynen bende öyle canım işler beni bkliyo ama burda biraz muhabbet etmeden başlıyamıyorum..
bağımlılık yaptı burası bnde vallaakaydirigubbakcemile3
simdi ablalarim tedavi görüyorum yumurtlamadigim icin yaklasik 1,5 aydir hormon ve yumurtlamam icin hap aliyorum. doktorum bana igneleme de yapacakti fakat yumurtam yeterince büyümedigi icin (1,4 idi fakat 1,8 cm olmasi gerekiyormus) bu ay yapmayalim belki kendiliginden hamile kalirsin siz düzenli olarak birlikte olun dedi.
yumurtlama dönemim artik gecti ve adetime bugünle birlikte en az 7 en fazla 9 gün var. yani aslinda ayin 10. da adet olmam gerekir. fakat bende bazi degisiklikler var. mesela:
-gögüslerim cok büyüdü ve patlayacaklarmis gibi hissediyorum
-gögüs uclarim da sanci var egilip kalktigim zaman cok agriyor
-gögüs uclarim diklesti
-kasigimin bir tarafinda agri var ara ara
-günün alakasiz zamanlarinda uykum geliyor
-esimin dedigine göre de duygusal bakimdan da hassaslasmisim
-cok degil ama biraz da istah artmasi var
-birde hafifinden bel agrisi var
-eklem agrisi özellikle el ve ayak bileklerim agriyor
evet biliyorum bunlarin hemen hemen hepsi hamilelik belirtileri fakat benim sorum bu kadar cabuk belirtiler hissedilebilir mi? birde sunu eklemek istiyorum ben bunlarin hic birini adet dönemlerimde yasamazdim en fazla gögüslerim siser kasik ve belim agrirdi o kadar. simdi bunlari yasadiklarimi haliyle adet dönemime yoramiyorum. evet tekrar soruyorum hamilelik belirtileri ne zaman hissedilir? bu kadar erken olabilir mi?
gerçi tıkerında yazıyo nekadarlık evli olduğun ama evlendiğinden berimi istiyosun?
ebrarcım listeyi sen mi güncelliyodun ya bu topiğn maşallahı var nasıl ilerliyo böyle takip edemiyorumki topik açıldığından sonra hamiş haberi oldumu hiçbilmiyorumkismile
bu 2. ayım bnm yani 2 aydan beri istiyoruz inşallah tutar bu ayyy senin kadardı canım
hadi hayırlısı tatlım inşallah çok bekletmeden gelir minişin...
benim uzun canım yaa 10 cu yıla girdik biz .benim 3 düşüğüm var malesef .halada bekliyorum işte..
YUSNES aslında anlatsan bize neler yaptın hamiş kalmak için .yoksa süprizmi yaptı meleğin canım?
hayırlısı olsun canımm inşallah en kısa zamanda gelir bebişlerimiz.sen hamile kalabiliosun işte onu biliosun.bnde korkuorum hep bnde bişey varmı die nedense halbuki daha 2. ayım işte biraz fazla evhamliyım galiba ben.bu ay olmazsa gidicem inşallah dr.a bi kontrol ettireyim herşeyimi