Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

simdi ablalarim tedavi görüyorum yumurtlamadigim icin yaklasik 1,5 aydir hormon ve yumurtlamam icin hap aliyorum. doktorum bana igneleme de yapacakti fakat yumurtam yeterince büyümedigi icin (1,4 idi fakat 1,8 cm olmasi gerekiyormus) bu ay yapmayalim belki kendiliginden hamile kalirsin siz düzenli olarak birlikte olun dedi.
yumurtlama dönemim artik gecti ve adetime bugünle birlikte en az 7 en fazla 9 gün var. yani aslinda ayin 10. da adet olmam gerekir. fakat bende bazi degisiklikler var. mesela:

-gögüslerim cok büyüdü ve patlayacaklarmis gibi hissediyorum
-gögüs uclarim da sanci var egilip kalktigim zaman cok agriyor
-gögüs uclarim diklesti
-kasigimin bir tarafinda agri var ara ara
-günün alakasiz zamanlarinda uykum geliyor
-esimin dedigine göre de duygusal bakimdan da hassaslasmisim
-cok degil ama biraz da istah artmasi var
-birde hafifinden bel agrisi var
-eklem agrisi özellikle el ve ayak bileklerim agriyor

evet biliyorum bunlarin hemen hemen hepsi hamilelik belirtileri fakat benim sorum bu kadar cabuk belirtiler hissedilebilir mi? birde sunu eklemek istiyorum ben bunlarin hic birini adet dönemlerimde yasamazdim en fazla gögüslerim siser kasik ve belim agrirdi o kadar. simdi bunlari yasadiklarimi haliyle adet dönemime yoramiyorum. evet tekrar soruyorum hamilelik belirtileri ne zaman hissedilir? bu kadar erken olabilir mi?

canım belirtilerin hamişlik belirtisi inşallah öylesindir .haberlerini bekliyoruz tatlım..

iim canımm yeni kalktım sayılır yapılcak işlerim varr ama bi türlü kalkamıyorum burdan

bağımlılık yaptı burası bnde vallaakaydirigubbakcemile3

ya sorma bende 1 yılı aşkındır kkdayım sabah buraya girmeden işim rast gitmiyo sanki..
canım sen nekadardır istiyodun bebiş .kusura bakma kalabalık olunca insan aklında tutamıyo..

simdi ablalarim tedavi görüyorum yumurtlamadigim icin yaklasik 1,5 aydir hormon ve yumurtlamam icin hap aliyorum. doktorum bana igneleme de yapacakti fakat yumurtam yeterince büyümedigi icin (1,4 idi fakat 1,8 cm olmasi gerekiyormus) bu ay yapmayalim belki kendiliginden hamile kalirsin siz düzenli olarak birlikte olun dedi.
yumurtlama dönemim artik gecti ve adetime bugünle birlikte en az 7 en fazla 9 gün var. yani aslinda ayin 10. da adet olmam gerekir. fakat bende bazi degisiklikler var. mesela:

-gögüslerim cok büyüdü ve patlayacaklarmis gibi hissediyorum
-gögüs uclarim da sanci var egilip kalktigim zaman cok agriyor
-gögüs uclarim diklesti
-kasigimin bir tarafinda agri var ara ara
-günün alakasiz zamanlarinda uykum geliyor
-esimin dedigine göre de duygusal bakimdan da hassaslasmisim
-cok degil ama biraz da istah artmasi var
-birde hafifinden bel agrisi var
-eklem agrisi özellikle el ve ayak bileklerim agriyor

evet biliyorum bunlarin hemen hemen hepsi hamilelik belirtileri fakat benim sorum bu kadar cabuk belirtiler hissedilebilir mi? birde sunu eklemek istiyorum ben bunlarin hic birini adet dönemlerimde yasamazdim en fazla gögüslerim siser kasik ve belim agrirdi o kadar. simdi bunlari yasadiklarimi haliyle adet dönemime yoramiyorum. evet tekrar soruyorum hamilelik belirtileri ne zaman hissedilir? bu kadar erken olabilir mi?

güzelim inşallah hamilesindir. ama hormon ve yumurtlama tedavisi (bu tedavi sırasında yumurtlama olduğunda bel kasık ağrısı olur, çünkü yumurtalar vücuda baskı yapar.) görüyorum yazmışsın. adet döneminde olsun. hamilelik döneminde olsun vücudumuzdaki değişikliklerin sebepleri hormonal. hamilelikte progestoron hormonu seviyesi arttığı için bir takım belirtileri görüyoruz. ama sen bu hormonu ya da başka bir hormonu dışarıdan aldığında da aynı şeylerin olması normal. bende progestron hormunun iğnesini kullanmıştım. kullanımını bıraktıktan 3 ay sonra bile hafif hafif bulantılarım oldu. bu tamamen dışardan alınan hormonların etkisi... ama inşallah seninkisi hamileliktir. ve bebişine kavuşursun... :emir_bebek:

gerçi tıkerında yazıyo nekadarlık evli olduğun ama evlendiğinden berimi istiyosun?

ebrarcım listeyi sen mi güncelliyodun ya bu topiğn maşallahı var nasıl ilerliyo böyle takip edemiyorumki topik açıldığından sonra hamiş haberi oldumu hiçbilmiyorumkismile

ebrarcım listeyi sen mi güncelliyodun ya bu topiğn maşallahı var nasıl ilerliyo böyle takip edemiyorumki topik açıldığından sonra hamiş haberi oldumu hiçbilmiyorumkismile

canım ben bakıyodum listeye ama şuanda başka bir arkadaş bakıyo uğurboncuğum ..
buarada ilk hamişimiz çıktı YUSNES .çok şükür çok mutlu oldum inanki darısı bizlere canım..

bu 2. ayım bnm yani 2 aydan beri istiyoruz inşallah tutar bu ayyy senin kadardı canım

hadi hayırlısı tatlım inşallah çok bekletmeden gelir minişin...
benim uzun canım yaa 10 cu yıla girdik biz .benim 3 düşüğüm var malesef .halada bekliyorum işte..

hadi hayırlısı tatlım inşallah çok bekletmeden gelir minişin...
benim uzun canım yaa 10 cu yıla girdik biz .benim 3 düşüğüm var malesef .halada bekliyorum işte..

hayırlısı olsun canımm inşallah en kısa zamanda gelir bebişlerimiz.sen hamile kalabiliosun işte onu biliosun.bnde korkuorum hep bnde bişey varmı die nedense halbuki daha 2. ayım işte biraz fazla evhamliyım galiba ben.bu ay olmazsa gidicem inşallah dr.a bi kontrol ettireyim herşeyimi

YUSNES aslında anlatsan bize neler yaptın hamiş kalmak için .yoksa süprizmi yaptı meleğin canım?

hayırlısı olsun canımm inşallah en kısa zamanda gelir bebişlerimiz.sen hamile kalabiliosun işte onu biliosun.bnde korkuorum hep bnde bişey varmı die nedense halbuki daha 2. ayım işte biraz fazla evhamliyım galiba ben.bu ay olmazsa gidicem inşallah dr.a bi kontrol ettireyim herşeyimi

amin canım inşallah yaa .nasip hepimiz enkısa zamanda hamiş oluruz umarım..
tabiki git tatlım gerçi daha önce korundun galiba bi müddet olmaması normal yani 1,2 ay daha bekleyip kontrollerni yaptır tatlım.inşallah hiç gerek kalmaz..

X