- 19 Mart 2010
- 2.649
- 1
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi canım Allahım ne zaman ol derse o zaman olacak yoksa doktora gitmek kürler vs hepsi vesile sebep ama ben 1yıl kadar istemedim bebek sonrada istesekte olmadı zaten heçkaydirigubbakcemile3
Emos sende çıkıyormusun?
kızlar bende kacıyorum müsadenizle hepiniz kendinize iyi bakın ALLAHA emanet olun yarın görüşürüz İNŞALLAH
herşey allahın takdiri ben başından beri hiç korunmadım başlarda eşimle ailesi yüzünden çok sorunum oldu eşim için ilk başlarda hep annesigilin lafı önemliydi bende yerigeldi restimide çektim ama şuan düşünüyorum bebek ilk başta olsaydı ben çok ezilcektim bebeğim var diyede bişi diyemicektim eşim olsun ailesi olsun üstüme gelceklerdi ama benim bebek olmadığından rahattım ezdirmedim fazla kendimi sonundada eşim benim dediğime geldi ve tam olarak olmasada benim istediğim gibi bana sahip çıkan bi eş oldu ama birazda delerya kaçan kovalanır diye ben rest çekmesini bilmeseydim eşimle şun bu kadr birbirimize bağlı olmazdık herşeyde bi hayır var yaa allah işini bilir
görüşürüz cnm sende allaha emanet ol iyi uykularopuyorumnanaktan
bende çıkayım sabah oldu kızlar 6ya geliyor valla yarın görüşürüzzzzopuyorumnanaktan
sağol güzelim hoşçakal:1hug:
ya kızlar yoruldum ya artık hıc dermanım kalmadı
etrafıma bakıyorum hastanede hep eslerı yanlarında benım koca hıccccc sadece arar tlf ne yaptın dıye
sankı o hastaneye gelen adamlar calısmıyor sadece bızımkı calsıyor delı olcam yaa
herseyı tek basına yapıyorum
simdi ablalarim tedavi görüyorum yumurtlamadigim icin yaklasik 1,5 aydir hormon ve yumurtlamam icin hap aliyorum. doktorum bana igneleme de yapacakti fakat yumurtam yeterince büyümedigi icin (1,4 idi fakat 1,8 cm olmasi gerekiyormus) bu ay yapmayalim belki kendiliginden hamile kalirsin siz düzenli olarak birlikte olun dedi.
yumurtlama dönemim artik gecti ve adetime bugünle birlikte en az 7 en fazla 9 gün var. yani aslinda ayin 10. da adet olmam gerekir. fakat bende bazi degisiklikler var. mesela:
-gögüslerim cok büyüdü ve patlayacaklarmis gibi hissediyorum
-gögüs uclarim da sanci var egilip kalktigim zaman cok agriyor
-gögüs uclarim diklesti
-kasigimin bir tarafinda agri var ara ara
-günün alakasiz zamanlarinda uykum geliyor
-esimin dedigine göre de duygusal bakimdan da hassaslasmisim
-cok degil ama biraz da istah artmasi var
-birde hafifinden bel agrisi var
-eklem agrisi özellikle el ve ayak bileklerim agriyor
evet biliyorum bunlarin hemen hemen hepsi hamilelik belirtileri fakat benim sorum bu kadar cabuk belirtiler hissedilebilir mi? birde sunu eklemek istiyorum ben bunlarin hic birini adet dönemlerimde yasamazdim en fazla gögüslerim siser kasik ve belim agrirdi o kadar. simdi bunlari yasadiklarimi haliyle adet dönemime yoramiyorum. evet tekrar soruyorum hamilelik belirtileri ne zaman hissedilir? bu kadar erken olabilir mi?
simdi ablalarim tedavi görüyorum yumurtlamadigim icin yaklasik 1,5 aydir hormon ve yumurtlamam icin hap aliyorum. doktorum bana igneleme de yapacakti fakat yumurtam yeterince büyümedigi icin (1,4 idi fakat 1,8 cm olmasi gerekiyormus) bu ay yapmayalim belki kendiliginden hamile kalirsin siz düzenli olarak birlikte olun dedi.
yumurtlama dönemim artik gecti ve adetime bugünle birlikte en az 7 en fazla 9 gün var. yani aslinda ayin 10. da adet olmam gerekir. fakat bende bazi degisiklikler var. mesela:
-gögüslerim cok büyüdü ve patlayacaklarmis gibi hissediyorum
-gögüs uclarim da sanci var egilip kalktigim zaman cok agriyor
-gögüs uclarim diklesti
-kasigimin bir tarafinda agri var ara ara
-günün alakasiz zamanlarinda uykum geliyor
-esimin dedigine göre de duygusal bakimdan da hassaslasmisim
-cok degil ama biraz da istah artmasi var
-birde hafifinden bel agrisi var
-eklem agrisi özellikle el ve ayak bileklerim agriyor
evet biliyorum bunlarin hemen hemen hepsi hamilelik belirtileri fakat benim sorum bu kadar cabuk belirtiler hissedilebilir mi? birde sunu eklemek istiyorum ben bunlarin hic birini adet dönemlerimde yasamazdim en fazla gögüslerim siser kasik ve belim agrirdi o kadar. simdi bunlari yasadiklarimi haliyle adet dönemime yoramiyorum. evet tekrar soruyorum hamilelik belirtileri ne zaman hissedilir? bu kadar erken olabilir mi?