Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Tabi canım Allahım ne zaman ol derse o zaman olacak yoksa doktora gitmek kürler vs hepsi vesile sebep ama ben 1yıl kadar istemedim bebek sonrada istesekte olmadı zaten heçkaydirigubbakcemile3

herşey allahın takdiri ben başından beri hiç korunmadım başlarda eşimle ailesi yüzünden çok sorunum oldu eşim için ilk başlarda hep annesigilin lafı önemliydi bende yerigeldi restimide çektim ama şuan düşünüyorum bebek ilk başta olsaydı ben çok ezilcektim bebeğim var diyede bişi diyemicektim eşim olsun ailesi olsun üstüme gelceklerdi ama benim bebek olmadığından rahattım ezdirmedim fazla kendimi sonundada eşim benim dediğime geldi ve tam olarak olmasada benim istediğim gibi bana sahip çıkan bi eş oldu ama birazda delerya kaçan kovalanır diye ben rest çekmesini bilmeseydim eşimle şun bu kadr birbirimize bağlı olmazdık herşeyde bi hayır var yaa allah işini bilir

herşey allahın takdiri ben başından beri hiç korunmadım başlarda eşimle ailesi yüzünden çok sorunum oldu eşim için ilk başlarda hep annesigilin lafı önemliydi bende yerigeldi restimide çektim ama şuan düşünüyorum bebek ilk başta olsaydı ben çok ezilcektim bebeğim var diyede bişi diyemicektim eşim olsun ailesi olsun üstüme gelceklerdi ama benim bebek olmadığından rahattım ezdirmedim fazla kendimi sonundada eşim benim dediğime geldi ve tam olarak olmasada benim istediğim gibi bana sahip çıkan bi eş oldu ama birazda delerya kaçan kovalanır diye ben rest çekmesini bilmeseydim eşimle şun bu kadr birbirimize bağlı olmazdık herşeyde bi hayır var yaa allah işini bilir

aynen katılıyorum sana ilk başta iyiki benimde olmamış korunmuşum iyiki olan bebeğime olacaktı benimde sorunum oldu ailesiylede eşimlede ama düzeldi çok şükür her evliliklerde oluyor ilk yıllar sular baştan bulansın önemli olan durulması zaten

aleynacımmm görüşürüz cnm kaçtım ben byyyyyyyyyopuyorumnanaktan

simdi ablalarim tedavi görüyorum yumurtlamadigim icin yaklasik 1,5 aydir hormon ve yumurtlamam icin hap aliyorum. doktorum bana igneleme de yapacakti fakat yumurtam yeterince büyümedigi icin (1,4 idi fakat 1,8 cm olmasi gerekiyormus) bu ay yapmayalim belki kendiliginden hamile kalirsin siz düzenli olarak birlikte olun dedi.
yumurtlama dönemim artik gecti ve adetime bugünle birlikte en az 7 en fazla 9 gün var. yani aslinda ayin 10. da adet olmam gerekir. fakat bende bazi degisiklikler var. mesela:

-gögüslerim cok büyüdü ve patlayacaklarmis gibi hissediyorum
-gögüs uclarim da sanci var egilip kalktigim zaman cok agriyor
-gögüs uclarim diklesti
-kasigimin bir tarafinda agri var ara ara
-günün alakasiz zamanlarinda uykum geliyor
-esimin dedigine göre de duygusal bakimdan da hassaslasmisim
-cok degil ama biraz da istah artmasi var
-birde hafifinden bel agrisi var
-eklem agrisi özellikle el ve ayak bileklerim agriyor

evet biliyorum bunlarin hemen hemen hepsi hamilelik belirtileri fakat benim sorum bu kadar cabuk belirtiler hissedilebilir mi? birde sunu eklemek istiyorum ben bunlarin hic birini adet dönemlerimde yasamazdim en fazla gögüslerim siser kasik ve belim agrirdi o kadar. simdi bunlari yasadiklarimi haliyle adet dönemime yoramiyorum. evet tekrar soruyorum hamilelik belirtileri ne zaman hissedilir? bu kadar erken olabilir mi?

ya kızlar yoruldum ya artık hıc dermanım kalmadı

etrafıma bakıyorum hastanede hep eslerı yanlarında benım koca hıccccc sadece arar tlf ne yaptın dıye

sankı o hastaneye gelen adamlar calısmıyor sadece bızımkı calsıyor delı olcam yaa

herseyı tek basına yapıyorum

mızmız cım,üzülme canım,seni çok iyi anlıyorum,bende hep yalnız gittim,her şeyi kendim yaptım,yorucu stresli ama bebiş için değer canım.ben eşime bebek olunca sana sevdirmicem o yalnız benim çocuğum olcak diyorum,şaka tabi ama,gerçekten yoruyo insanı bu durum.

simdi ablalarim tedavi görüyorum yumurtlamadigim icin yaklasik 1,5 aydir hormon ve yumurtlamam icin hap aliyorum. doktorum bana igneleme de yapacakti fakat yumurtam yeterince büyümedigi icin (1,4 idi fakat 1,8 cm olmasi gerekiyormus) bu ay yapmayalim belki kendiliginden hamile kalirsin siz düzenli olarak birlikte olun dedi.
yumurtlama dönemim artik gecti ve adetime bugünle birlikte en az 7 en fazla 9 gün var. yani aslinda ayin 10. da adet olmam gerekir. fakat bende bazi degisiklikler var. mesela:

-gögüs uclarim diklesti

evet biliyorum bunlarin hemen hemen hepsi hamilelik belirtileri fakat benim sorum bu kadar cabuk belirtiler hissedilebilir mi? birde sunu eklemek istiyorum ben bunlarin hic birini adet dönemlerimde yasamazdim en fazla gögüslerim siser kasik ve belim agrirdi o kadar. simdi bunlari yasadiklarimi haliyle adet dönemime yoramiyorum. evet tekrar soruyorum hamilelik belirtileri ne zaman hissedilir? bu kadar erken olabilir mi?

canım inş.hamilesindir ama bu belirtiler beklenti psikolojiside olabilir,ben iki buçuk yılda her ay yaşadım bu durumları,çok istediğim için her belirti oldu ama bi türlü hamilelik olmadı,hatta kimyasal gebelikte bile adet olduğum halde bu belirtilerden gittim dr a.dr.çok pimpiriksin yoksa farkedilecek bir durum değil dedi,ondan sonrada her belirtiyi yaşadım.belirtilere baktıkca hamileyim sanıyosun,olmadığını görünce dahada yıkılıyosun.artık karnımın şiştiğini görünceye kadar inanamam hamile olsam bile.o yüzden fazla ümit verme kendine ama inş.hamilesindir,benim gibi üzülmessin inş.canım

-gögüs uclarim diklesti

inşallah hamilesindir canımmm

X