- 19 Mart 2010
- 2.649
- 1
- 37
küçükmüü ben 4,5 senelik evliyim cnm ve 21 yaşındayım ben minik evlenmişimmmmmkaydirigubbakcemile3
kız sen evlendiğinde ben seksek oynuyordum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen neler yapıyordun bakem:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
küçükmüü ben 4,5 senelik evliyim cnm ve 21 yaşındayım ben minik evlenmişimmmmmkaydirigubbakcemile3
19 küçükmü yaw kaydirigubbakcemile3 hem kariyer yaptım hem evime baktım aklinialirimsmile
vermedı cnm doktor yaptırın dedı bguun dedım tamam dedı aksam sordum yarın ızın alda yapalım yok almam ızın dedı neden dedım bırsey demedı delırttı benı
kız sen evlendiğinde ben seksek oynuyordum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen neler yapıyordun bakem:roflol:
gitme üstüne zorlama biraz akışına bırak onun stresi belli oldu.benimkide vermedi bak dedim sana 3 ay süre oldu oldu olmadı içiyom ben doğum kontrol haplarını dedim birdaha bebek mebek yok aklından bile geçirme diyip azarlamıştım
MAŞALLAH kızlar sze ben 20 den sonra evlenmeyi düşündm
gitme üstüne zorlama biraz akışına bırak onun stresi belli oldu.benimkide vermedi bak dedim sana 3 ay süre oldu oldu olmadı içiyom ben doğum kontrol haplarını dedim birdaha bebek mebek yok aklından bile geçirme diyip azarlamıştım
kaydirigubbakcemile3
TAMAM TATLIM BAKALIM NE OLCAK ILERLEYEN GUNLERDE
BEN KACAR OPULDUNUZ HEPINIZ
BASINIZI SISIRDIM ZATENNNN GORURUZZZZZZZZZZ
kaydirigubbakcemile3
kız sen daha küçük evlenmişsinya acelenineydi niye okadar küçük evlendin severek mi görücümü
ben 22 de evlendim ama kocamda 31 yaşında
kaydirigubbakcemile3
canım sizin sorun ney
benmiii ben severek oldu cnm ama bi anlık boşluğuma geldi yaa kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben kaçtım ailem vermez benimkine diye sonra vermek zorunda kaldılar nişan düğün vs oldu işte klasik ama benimde boşluğuma geldi herhalde yada bana büyü yaptılar hiç anlamadım valla:roflol::roflol: