Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kız sen daha küçük evlenmişsinya acelenineydi niye okadar küçük evlendin severek mi görücümü

ben 22 de evlendim ama kocamda 31 yaşında

vermedı cnm doktor yaptırın dedı bguun dedım tamam dedı aksam sordum yarın ızın alda yapalım yok almam ızın dedı neden dedım bırsey demedı delırttı benı

gitme üstüne zorlama biraz akışına bırak onun stresi belli oldu.benimkide vermedi bak dedim sana 3 ay süre oldu oldu olmadı içiyom ben doğum kontrol haplarını dedim birdaha bebek mebek yok aklından bile geçirme diyip azarlamıştım

gitme üstüne zorlama biraz akışına bırak onun stresi belli oldu.benimkide vermedi bak dedim sana 3 ay süre oldu oldu olmadı içiyom ben doğum kontrol haplarını dedim birdaha bebek mebek yok aklından bile geçirme diyip azarlamıştım

kaydirigubbakcemile3

TAMAM TATLIM BAKALIM NE OLCAK ILERLEYEN GUNLERDE

BEN KACAR OPULDUNUZ HEPINIZ

BASINIZI SISIRDIM ZATENNNN GORURUZZZZZZZZZZ

kız sen daha küçük evlenmişsinya acelenineydi niye okadar küçük evlendin severek mi görücümü

ben 22 de evlendim ama kocamda 31 yaşında

benmiii ben severek oldu cnm ama bi anlık boşluğuma geldi yaa kaydirigubbakcemile3

canım sizin sorun ney

biz sorunumuzu bilmiyoruz valla kaydirigubbakcemile3 doktora ben yurtdışına gelince gittim hiç türkiyedeyken gitmedim kist oluyor bende bazen hormon tahlillerim temiz herşeyin bir zamanı var diye bende üstelemiyorum pek kışa kadar süre verdim olmazsa gidicez artık ikimizde

benmiii ben severek oldu cnm ama bi anlık boşluğuma geldi yaa kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben kaçtım ailem vermez benimkine diye sonra vermek zorunda kaldılar nişan düğün vs oldu işte klasik ama benimde boşluğuma geldi herhalde yada bana büyü yaptılar hiç anlamadım valla:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben kaçtım ailem vermez benimkine diye sonra vermek zorunda kaldılar nişan düğün vs oldu işte klasik ama benimde boşluğuma geldi herhalde yada bana büyü yaptılar hiç anlamadım valla:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Tabi canım Allahım ne zaman ol derse o zaman olacak yoksa doktora gitmek kürler vs hepsi vesile sebep ama ben 1yıl kadar istemedim bebek sonrada istesekte olmadı zaten heçkaydirigubbakcemile3

kızlar bende kacıyorum müsadenizle hepiniz kendinize iyi bakın ALLAHA emanet olun yarın görüşürüz ıNŞALLAH

X