Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

arkadaşım çok sevindim hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin

kıss ayrıca biz hemşeriymişizde :) hoş ben doğma büyüme izmirliyim hiç görmedim.. neresindensin sen.

saolun arkadaşalrr ebrarcım ayrıca teşekkür ederim sana bana nasıl uğurlu geldin yaa

selamlarrrrŞeniz
yusnesscimm çokkkk sevindim canım..benim can arkadasım ebrarımın topici herkese böyle ugur getirsin inşallahhhhh:Saruboceq::teytey: :teytey: :teytey:
Allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin..darısı hepimize:Saruboceq:

kızlar selam vereyim dedim...çogunuzla tanışmıyorum ama daha dogrusu fırsat olmuyor.gece biraz oturabiliyorum çalıştıgım için..eski günlerim olsa hiçbirinizi es geçmem de:)))formumdan kaybettim bu ara..
mızmızcım hayırlısı olsun canım..inşallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın bu ay canım...
şimdilik kaçtım hepinizi öpüyorum..Şeniz

selam kızlar
yusnes tebrik ederim canımcım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşlhhh darısıda tez zamnda biz bekleyenlere olsun inşlhhhhhhhhh

ebuşum benide listeye ekle bacım beklenmeyen tarihim 22 mayıs opuyorumnanaktan

kardelenim hayırlısı canım sen ne kullanıyosun?yani hangi ilacı?

ebrarcım,ben beş aydır tedaviye ara verdim,oluşan yumurtaları görüp döllenmedikçe dahada strese girdim çünkü.şimdi sadece keçiboynuzu pekmezi içiyorum birde hayıt tohumunu denicem,bu ayda olmassa tekrar başlicam canım,inş.gerek kalmaz.

saolun arkadaşalrr ebrarcım ayrıca teşekkür ederim sana bana nasıl uğurlu geldin yaa
canımsın yaa inanki kendim hamile kalmış gibi sevindim rabbim tamamına erdirsin dediğin gibi topic senden sonra tüm arkadaşlarıma uğurlu gelsin inşallah.inanın tek temennim bu.
gerçekten yürekten edilen dualar kabul olurmuş bizde öyle yapıyoruz inanıyorum HERYENİ GÜN YENİ BİR UMUT.opuyorumnanaktan
derinim canım nasılsın?seni bilirim cano kimseyi es geçmezsin ama buara gerçekten iyi değilsin galiba.inşallah enkısa zamanda iyi olucaksın.öpüyorum seni canım arkadaşım..
ayşenim naber kuzu demek sen oldunda ikinci ayı bekliyosun buara görüşemeyince haberim olmadı tatlım.senide listeye ekler uğurboncuğum..arada uğra habersiz bırakma kuzu öptümm
canım yaa yaptığın herşey şifa olur inşallah .çok zor biliyorum ama sabretmeliyiz .herşey güzel olucak tatlım..
hatunlar nerdesiniz yaa-tatlicadiarzu-
tatlışş kaçırdım seni nabersin?
hamişimiz var okudunmu çok mutluyum inanki darısı bize inş..
slm kıslar hayırlı akssamlar herkeseee..

ezgim nasılsın canım?

ezgim ben burdayım ama heran gidebilirim.evde değilim çünkü annemlerdeyim eşimi bekliyorum gelip alıcak eve geçicez..
sen neler yaptın canım..

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

MAYIS AYI LİSTEMIZ

YELİZİPUCU: 6 MAYIS
NURUNAYN : 10 MAYIS
KUMSAL: 10 MAYIS
[SHARK_11 11 MAYIS
BUURCUUM: 17MAYIS
ALEYNA84: 18 MAYIS
MAVİ2505: 18 MAYIS
EBRAR: 20 MAYIS
PELİN67: 21 MAYIS
JARNANA_21: 21MAYIS
AYSEN_34: 22 MAYIS
SAMYELİ26: 26MAYIS
EZGIM_EZ: 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: 27 MAYIS
AZİZE1: 29 MAYIS
İNCEMEŞE 29MAYIS
BERSUU: 30 MAYIS
EMOS8935: 30 MAYIS

HAZİRAN AYI LİSTEMİZ
MIZMIZ: 1 HAZİRAN
GELİNCİK37_34: 4-5 HAZİRAN
UGURBONCUGUM: 6 HAZİRAN
:CüvCüv:HAMİŞLERİMİZ :CüvCüv:

YUSNES : İLK HAMİŞİMİZ ::CüvCüv:lepi::lepi:
UMARIM KIZLAR YUSNESTEN SONRA HEPIMIZ GÜZEL HABERLER VERIRIZ ALLAHIM KALBIMIZDEN GEÇENI HAKKIMZA HAYIRLI EYLESIN:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…