Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

çokkk teşekkür ederim herkesee sizlerede çok dua edecemm içimde küçük bi canlının büyümesi müthişş bişeyy öyle mutluyum ki ağzımı kapatamıyorumm:gitme:

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

MAYIS AYI LıSTEMIZ

YELıZıPUCU: 6 MAYIS
NURUNAYN : 10 MAYIS
KUMSAL: 10 MAYIS
[SHARK_11 11 MAYIS
BUURCUUM: 17MAYIS
ALEYNA84: 18 MAYIS
MAVı2505: 18 MAYIS
EBRAR: 20 MAYIS
PELıN67: 21 MAYIS
JARNANA_21: 21MAYIS
AYSEN_34: 22 MAYIS
SAMYELı26: 26MAYIS
EZGIM_EZ: 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: 27 MAYIS
AZıZE1: 29 MAYIS
ıNCEMEŞE 29MAYIS
BERSUU: 30 MAYIS
EMOS8935: 30 MAYIS

HAZıRAN AYI LıSTEMıZ
MIZMIZ: 1 HAZıRAN
GELıNCıK37_34: 4-5 HAZıRAN
UGURBONCUGUM: 6 HAZıRAN
:CüvCüv:HAMıŞLERıMıZ :CüvCüv:

YUSNES : ıLK HAMıŞıMıZ ::CüvCüv:lepi::lepi:
UMARIM KIZLAR YUSNESTEN SONRA HEPIMIZ GÜZEL HABERLER VERIRIZ ALLAHIM KALBIMIZDEN GEÇENI HAKKIMZA HAYIRLI EYLESIN:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
tebrikler canım inşallah bizide kavuşturur bebişlerimize Rabbim.inşallah bebişin seninle kalır ve sağlıcakla hayırlısıyla kucağına alırsın.benimde 1 haftam var.inşallah kırmızıları görmem bu ay.

slm kızlarrr bende yenıyımmm bende gun sayıyorum son 3 gun ınşlh

INSALLAH GÖRMEZSIN KIRMIZILARI CNM :Saruboceq::Saruboceq:

Slm kızlar doktordan geldım hormon testı ıstedı ayrıca utrason ve sperm analızı neyse ben bugun utrasonu ve kanı yaptım gosterdım doktora temız dedı bırsey yok dedı doktor sagolsun ıyıydı

esıme yarın patron ızın verırse yarın esımle gıtcez zaten ondan sonra bellı olcak nasıl bır tadavı olcagı

cok sevındım cnm hadı hayırlısı umarım esının sonuclarıda ıyı cıkar da ıcın rahat eder:Saruboceq:

ayyy canım inanmıyorum nasıl mutlu oldum birbilsen .çok şükür canım rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşallah .yaa ilk hamişimiz oldun devamı gelir inşallah.bu topici açarken çok dua ettim kabul olucak inşallah...
hadi halaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:dance::dance::dance::dance::dance:

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ohh yaa çok mutluyum ilk hamişimiz şükürler olsun darısı hepimizin başına...
aminn inşallah bende size uğurlu gelirimm
canım tekrardan tebrik ederim sağlıkla kucağına al bebişini ve bizede bol bol dua et.
dün yazmıştım hatta nerde acaba yusnes diye .meğer tatlım hamişmiş..:CüvCüv:
canım inşallah gelmez kırmızılar sende ikinci hamişimiz olursun .opuyorumnanaktan
slm kızlarrr bende yenıyımmm bende gun sayıyorum son 3 gun ınşlh
canım hoşgeldin aramıza inşallah gelmez kırmızılar hadi hayırlısı habersiz bırakma bizi..
bizde hamiş oluruz inş yusnes uğurlu gelirsin inş bize arkandan hepimiz geliriz tek tek
canım topicimizin ilk hamişi çıktı çok şükür darısı bize yaa çok doğru demişsin yusnes ayağını sürürde inşallah bol hamişli bir topic oluruz..

mızmızım hadi gözünaydın canım çok sevindim gelsin bebiş inşallah..:CüvCüv:

yusnesss tebrikler allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin ayağını sürüde hepimiz birer birer hamileler bölümüne yazılalımmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…